Как бихте постъпили на мое място?

• 8 839
  • 58
  •   1
Отговори
Мъжа ми ми изневери с чужденка и след като се прибра у дома ми сподели и пожела да се разделим. Новата му няма представа, че е имал връзка и аз въобще съществувам. Въпросът ми е да и пиша ли?

# 1
  • Испания
И какво очакваш да стане, като ѝ пишеш?

# 2
За какво да и пишеш? Да се запознаете?
Женени ли сте с мъжа ти? Дай малко повече информация

# 3
Да и напиша, че ми е изневерил с нея и, че сме имали пет годишен брак.

# 4
И какъв е смисъла? Ако те двамата се разделят и мъжът ти пожелае да останете заедно, ще се съгласиш ли? Да водиш тази война е глупаво. Разделяйте се по-бързо, че иначе ще е агония за двама ви.

# 5
По скоро търси проблема в твоя мъж. Изясни си с него причините. Обмислете какво ще правите, ще се разделяте ли, ще си прощавате ли?
И да и кажеш, и да не и кажеш.. Какво ще промениш? Станалото, станало..

# 6
  • Испания

И пак питам: какво очакваш, че ще се случи след това?

# 7

Поне да предупреди другата, какъв мухльо е мъжа й... Да я предпази от него.

# 8
Окончателно се разделихме, той замина да живее с нея, но тя си мисли, че той е бил свободен, няма представа за мен. Имам фейсбук профилът и, знам английски и се чудя дали е удачно да й кажа истината, не че очаквам нещо...просто не е редно така.

# 9

Да им скапе отношенията, ако онзи наистина не е уведомил, че е женен.
Ако бях аз на мястото на другата, тази лъжа би довела до край. Но не всички жени са на този принцип.

Мисля, че бих ѝ писала - просто за да видя как светът гори. Twisted Evil

Имай предвид, че може тя да не ти повярва, той да я убеди, че си луда и т.н.

# 10
  • Испания
Окончателно се разделихме, той замина да живее с нея, но тя си мисли, че той е бил свободен, няма представа за мен. Имам фейсбук профилът и, знам английски и се чудя дали е удачно да й кажа истината, не че очаквам нещо...просто не е редно така.

В крайна сметка ти сигурно си решила какво да правиш. Аз не бих писала. Всеки рано или късно си получава заслуженото.

Щом сте били женени, разведохте ли се?

# 11
Все още не, но е пуснал молба. Той със сигурност ще и замаже очите с нещо, но ме притеснява и факта, че би ми отмъстил по някакъв начин, ако й пиша.

# 12
Аз пък бих и писала. Щом си е хванал багажа и е хукнал при новата, какво точно губиш ти в случая, че и кажеш? Нищо.
Как мислиш, че би ти отмъстил?

# 13
  • Испания
Все още не, но е пуснал молба. Той със сигурност ще и замаже очите с нещо, но ме притеснява и факта, че би ми отмъстил по някакъв начин, ако й пиша.

Като искаш да му отмъщаваш, посъветвай се с адвокат.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 12:53 от bubanka

# 14
Всичко е придобито преди брака ни, не мога да имам претенций спрямо нищо, нямаме деца. Изнесла съм се от дома му. Но тази новина ми дойде като гръм от ясно небе. Той определено не е цвете за мирисане, има си свойте пороци, а ме дразни, че там се представя за перфектният човек. Със сигурност едва ли ще успея да ги разделя, но поне ще предизвикам малко драма.

Общи условия

Активация на акаунт