Звездни компромати - 354 част

• 89 868
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • Once there was a Hushpuppy...
Винаги съм смятала, че тези партита са след церемонията Thinking

и аз така newsm78

Джен Гарнър нещо много оформени рамене и ръце за моя вкус, прекалено. Роклята в горната част не е подходяща. Иначе е хубаво гримирана Peace

# 316
Като цяло хубави рокли! И най-после цветове!
Салма води в класацията за идиотска рокля, но за мен очаквано. След нея Леа Мишел, Тараджи Хенсън и Упи Голдбърг... Има още 2-3 не особено подходящи неща, но на фона на Салма и Леа... бледнеят. Grin

# 317
  • София
Никол Кидмън изглежда...странно.

# 318
Никол Кидмън изглежда...странно.
Да. Малко като точилка за подарък, увита с панделка.

# 319
  • До морето
Браво бе, кифли такива 😁 Четири страници рокли и ни дума за наградите. Отивам да се информирам 😀

# 320
Салма...., как е възможно мъжът ти да притежава най-яките модни марки  и ти да се обличаш по този начин

# 321
  • София
За роклите на Радева и Йотова https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6746843

# 322
Мисля, че Салма копира Деси Генералова, начи, колкото по-грозно, толкова по-грозно, ама поне те коментират... Simple Smile
От показаните дотук много ми хареса Емили Блънт, обичам такива рокли. Мерил Стрийп също много хубав избор, но на Никол Кидман деколтето едно странично приплеснато такова, изглежда още по-дъъъъълга и безформена (кренвирш с панделка), не ми хареса.
Ема Стоун ме разочарова, интересно костюмче, ама няма никакъв блясък и уау, а тя ми е една от любимките по принцип. Simple Smile

Понеже съм пишман холивудска клюкарка, Кейт Бланшет не видях, не е присъствала ле?

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 08:47 от Бона

# 323
На Дженифър Гарнър циците й изглеждат леко в страни с тази рокля.
На Радева роклята й е широка в горната част, а Йотова е пример как хубава рокля може да изглежда зле, когато е облечена от неподходящ модел.
Точно като Упи- красива рокля, но не и за нея.

# 324
Салма, Майли и Упи са ужасни. Толкова ли нямаше една добра душа да каже на Салма, че прилича на лампион?
Джен Гарнър е прекрасна, страхотно изглежда в лице!

# 325
Браво на Любомир модният корифей, много добре се е подмазал на първата и втората хм, дама.
Той също е бил на партито. Имал е всички основания да се вдъхнови на живо от зелената феерия.

# 326
То па зеленото на колието няма нищо общо с цвета на роклето. Невена ми е нарочена за талантлива откакто се появи с розовата кошница на главата. Сега малко като да се е вчесала.
Любомир Стойков се излага. Такова облизване е тоя коментар, ама смее ли друго да каже?!

# 327
  • Оптимист по принуда

Тараджи и чувал да нахлузи - обичам я.
Салма много се е издънила.
Ема Стоун с това кАстюмче много нескопосано ми изглежда.

Абсолютната ми фаворитка е Джейн Фонда.

# 328
Ами не, този няма как  да ме убеди, че роклите били изискани, стилни и женствени, и били идеални за повода Naughty

# 329
  • Once there was a Hushpuppy...

smile3532

Общи условия

Активация на акаунт