Звездни компромати - 354 част

• 89 730
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Мани майтапа, аз щях да кажа същото Simple Smile

# 466
  • Berlin
На едно коланче има надпис "Me too", но не разбирам на кой е.
На едно има "Тime's Up". "Me too" не видях никъде. Елизабет Мос е това.
Ръцете на Никол Кидмън и Тараджи Хенсън спешно се нуждаят поне от крем...

Да, мерси, това беше другият хаштаг. Снощи ги гледах и съм запомнила me too.

# 467
Щото не е вярно, че 50 са новите 30. 50 са си 50 с всичките "екстри" Grinning И човек когато е уверен в себе си, дори и да има перфектна фигура на тия години, последното нещо, което ще тръгне да прави, е да се снима гол(а).

# 468
Хора, започвам сериозно да се притеснявам за психичното си здраве. Confused Ким К. почти ми изглежда добре на тази снимка.  Embarassed
Скрит текст:

# 469
Може ли снимката на Ирина Флорин, че блица при мен не отваря?

# 470
  • На брега на реката
Хора, започвам сериозно да се притеснявам за психичното си здраве. Confused Ким К. почти ми изглежда добре на тази снимка.  Embarassed
Скрит текст:
За разлика от каката на заден план Joy
Трудно ми е да преценя прозират ли зърната на Ким или ми се струва?

# 471
  • София
Радева се е обяснявала и с Евгени Минч.😂😂😂

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/03/06/parketni-razmisli-g-jo … v-facebook.369814

# 472
  • Mediterraneo
Първата дРама трябва освен стилист и фризьор, да си намери и учител по правопис! Такава излагация, две изречения без грешка не е написала!
Досега й симпатизирах някак, не ме дразнеше твърде. Но след последните си излияния в социалните мрежи, взе да ми накъртва с постоянно присъствие.

# 473
Десито се излага повече и от някоя реалити звезда.  Tired

# 474
Ами тя си е в перманентно реалити. Наистина е добре да се замисля повече за това.

# 475
Може ли снимката на Ирина Флорин, че блица при мен не отваря?
Заповядай
Скрит текст:

# 476
Не мислех, че Радева ще падна толкова ниско. Ужас. А че тоалетът и беше грозен, грозен е.

# 477
А той па е яко грамотен в такова специално обръщение...

# 478
Вицепрезидентът Илияна Йотова също отнесе доста критика заради избора си на рокля, но не видяхме да се излага и оправдава като кифладжийка из социалните мрежи.

Покъртителен изказ и правопис на Първата дама Sick

"Мерси боку за оценката, г-н Минчев. Първа дама не е мойто амплоа, надявам се сте разбрали. Вашият пост е важен за мен и ще го взема под внимание при следващ повод. Все пак Вие сте лорд, а аз - простосмъртна бургазлийка. Бест регардс, дето се казва", отвърна Радева.

# 479
  • Once there was a Hushpuppy...
Щото не е вярно, че 50 са новите 30. 50 са си 50 с всичките "екстри" Grinning И човек когато е уверен в себе си, дори и да има перфектна фигура на тия години, последното нещо, което ще тръгне да прави, е да се снима гол(а).

newsm10 smile3501

нямам какво да добавя.......

Общи условия

Активация на акаунт