Звездни компромати - 354 част

• 89 738
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
Мадам Първа Драма, очевидно не желае да си промени излъчването (визията),но ако наисина поне замълчи ще е по-добре. Този махленски бабаитлък, който демонстрира, е толкова отблъскващ. Не била "Първа дама", (ти да видиш!), но е навсякъде до него, дори когато мястото ѝ не е там Close

# 481
Аз пък се зачудих - Първата дама 5 години безработна ли ще бъде или все пак е на някаква длъжност към президентството? Извинете за глупавия въпрос, но не съм наясно. Peace

# 482
Няма ли кой да дръпне кабела на Интернета на "Цирк Радеви"? Съветници, ПР-и? Тази жена стигна дъното и упорито дълбае.Grinning

# 483
  • Once there was a Hushpuppy...

Цитат
Не била "Първа дама", (ти да видиш!), но е навсякъде до него, дори когато мястото ѝ не е там 
......даже го е хванала за ръка Mr. Green, не само че присъства.

Ох, вече ми омръзна за Първата Деси, ама тя постоянно търси внимание ooooh!

А, пък Минчев от къде извади сърце да й каже директно колко зле е тоалетчето се чудя. За разлика от онзи критика, дето е извадил наколенките пред нея.

# 484
Най-сериозната тревога идва от това, плаща ли Дамата повече на Невена, отколкото на Валентино.
Защото, ако е платила висока цена за това двойно зелено перде, просто не знам...

# 485
Като се има предвид, че показването на дрехите на тази ... дизайнерка, хич даже не е реклама за нея в този случай, едва ли ще седне да се прави на благотворителка и да облича Радева без пари. Освен това Президентството вероятно има бюджет "представителни", който не знам дали е персонален или семеен, но е достатъчно обширен.

# 486
  • Sofia
Не вярвам на очите си... Shocked дРамата как е продължила  ooooh!.Що за арогантно поведение  Stop.

# 487
Що за арогантно поведение  Stop.
Ами "арогантно" не е точната дума...
Много исках да не я забелязвам, да има правото да прави каквото иска като свободен човек и да не я съдя за нищо, предвид добрите ми лични впечатления от нея от преди 14 години, но това е ужасно много време и хората се променят за сто пъти по-кратък период. Промяната не е за добро... Confused

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 20:21 от ~Lily~

# 488
И ние плащаме за цялата простотия.

# 489
  • София
ау, колко забавно Sign Clapper и пуканки Wink

# 490
И ние плащаме за цялата простотия.
Е, на свободни избори мъжът ѝ стана Президент. Аз хич не обичам такива констатации, защото на писане по форуми и фейсбуци сме много силни! За какво изобщо ни е президентската институция, питам аз, ама няма кой да ми отговори...

# 491
ГоспоДжа Радева верно се е чалнала. Гледам и не вярвам на ушите си, ама тя не млъква, а продължава. Освен да я гони критическата, друго обяснение нямам за бесовете, които я владеят.

# 492
  • Варна
Вицепрезидентът Илияна Йотова също отнесе доста критика заради избора си на рокля, но не видяхме да се излага и оправдава като кифладжийка из социалните мрежи.
Същото си мислех и аз.
И тя е голям компромат - всичко по нея и връз нея, но поне мълчи жената.
Дано все така продължава мълчанието й.

# 493
Мъжът ѝ щеше да блесне много повече ако не го клепаше тая госпожа. Има и друго- може нарочно фокусът да е върху него, за да не се взират в него. Знам ли и аз вече Wink

# 494
  • София-Младост
Николина Ангелкова на Оскарите...прескочих 2-3 страници, ако е пускана снимката извинете...но нали за дантели си говорим напоследък..
Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт