Звездни компромати - 354 част

• 89 350
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
И нашата съфорумка е там, както и Ива Екимова. А на снимките и Ивана изглежда наистина отслабнала.

Ивана прилича на Николета

# 601
  • Добрич

То това направо като комплимент за нея .
Ивана е с едни 25-30 години по-възрастна.

# 602
  • Once there was a Hushpuppy...
Обожавам синьо, гардеробът ми се състои предимно от този цвят, ноооо точно това на мис бабата - никога! Много ми е неприятен този нюанс, а в съчетание с дантели съвсем.
Въпреки, че като се замисля синьото по снимки винаги излиза различно, от колкото е в действителност. Та, ако не е това светлото на първата снимка може и да е хубаво.

# 603
  • София
Joy
много смешно ми стана. втората ще има поглед в бъдещето.

# 604
Баба Дони налазила агнешкото.
Ама и той как я държи, да не би да му избяга Joy

# 605
  • София-Младост
Е чак агнешко, само 6 години им е разликата, а не 16 Simple Smile

# 606
  • Sofia
Като гледам баба Дони, освен ябълки, хапва и агнешко.  Grinning
Joy Дай,Боже,всекиму  Mr. Green

# 607
Ами аз не си се представям някак с 6 години по-млад мъж. Но съм още млада де - на 40. На 50 знам ли как ще изтрещя Simple Smile

# 608
Ами аз не си се представям някак с 6 години по-млад мъж. Но съм още млада де - на 40. На 50 знам ли как ще изтрещя Simple Smile

Ти пък, и с 20 години по-млади си се представям, не ми пречи Joy

# 609
Според клюката Есмер е натирила Блажко, изводите се правят от това, че е изтрила снимките с него и спрели да се следват един друг в инстаграм newsm78
https://www.instagram.com/esmerikgeorgieva/

# 610
  • София
Според клюката Есмер е натирила Блажко, изводите се правят от това, че е изтрила снимките с него и спрели да се следват един друг в инстаграм newsm78
https://www.instagram.com/esmerikgeorgieva/
За кой път😂като в детската градина са. Иначе, четох, че било заради поливането на новите цици на Мегз. Тържество направила милата.😉

# 611
  • София
Никъде не съм чела за Дженифър Лоурънс, че е била любовница на Уайнстийн, затова и попитах веднъж тук откъде са тези убедени твърдения, че спяла с него, но отговор не получих.
Ако става въпрос просто за слухове, то такива имаше и за Гуинет и за Блейк Лайвли и за Кейт Бекинсейл и за Джесика Алба и за кой ли не, а най-много за Лана Дел Рей, която е засичана многократно с него извън официални събития, а даже го възпя и в песен.  Wink

Лично на мен Дженифър ми е напълно безразлична като актриса. Поредиците X-Men и The Hunger Games даже не ме вълнуват (там Уайнстийн не е продуцент). Намирам я за симпатична, малко лудичка, сладка и умерено талантлива. Точно толкова умерено, колкото намирам и миналогодишната носителка на Оскар Ема Стоун, която спечели с чар, три танца и две изпяти песнички (леко изфъфлени).
Предполагам обаче, че за Дженифър ще чуваме още известно време и занапред, въпреки, че Харви вече го няма, просто защото името ѝ продава, а това за американския филмов бизнес е от много водещо значение.  Peace

# 612
Лиа, стана ми интересно коя е песента на Лана посветена на Уайнстийн?

# 613
  • София-Младост
Лиа, стана ми интересно коя е песента на Лана посветена на Уайнстийн?
"Кола"
https://www.vbox7.com/play:8f2bbc62f9

# 614
Не мога да се въздържа да кажа, че аз не успях да изгледам Ла Ла Ленд докрай. А опитах! Мега скучен ми се видя, а Ема никакъв чар не излъчва в него. Но явно е, че нищо не разбирам, щом има Оскар.

Общи условия

Активация на акаунт