Звездни компромати - 354 част

• 89 348
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Много харесвам Д.Лоурънс в Silver linings playboOK.

# 616
Aз пък най обичам някой да твърди със сигурност нещо за човек, който не само не познава но и дори не му е в широкия кръг познати. И всичката му информация да е само от жълти издания, но за сметка на това да я твърди със 100% сигурност.

# 617
  • София
Лиа, стана ми интересно коя е песента на Лана посветена на Уайнстийн?
"Кола"
https://www.vbox7.com/play:8f2bbc62f9

Точно тя е!   Peace

Aз пък най обичам някой да твърди със сигурност нещо за човек, който не само не познава но и дори не му е в широкия кръг познати. И всичката му информация да е само от жълти издания, но за сметка на това да я твърди със 100% сигурност.

Именно!  Peace

# 618
  • Оптимист по принуда
Много харесвам Д.Лоурънс в Silver linings playboOK.
И аз. Много хубав филм.

# 619
Ами аз не си се представям някак с 6 години по-млад мъж. Но съм още млада де - на 40. На 50 знам ли как ще изтрещя Simple Smile

Ти пък, и с 20 години по-млади си се представям, не ми пречи Joy
Не, не такива проекти, аз брак имам предвид Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Никъде не съм чела за Дженифър Лоурънс, че е била любовница на Уайнстийн, затова и попитах веднъж тук откъде са тези убедени твърдения, че спяла с него, но отговор не получих.
Това дали му е била любовница си го знаят тя, той и вероятно всичкият персонал на именията му. Това обаче, че той колеше и бесеше в наградните сезони години наред, си е мисля всеизвестен факт, а Лоурънс получи Oскар за продуциран от неговата компания филм. Същото се отнася и за третия Оскар на Мерил Стрийп, затова и вълната на недоволство срещу поведението и след избухването на скандала беше толкова мощна. А предвид разкритията за политиката на Харви спрямо младите актриси е общо взето логично да се правят изводи как се става най-лансирано от него име. И освен за Лоурънс същите могат да се направят за доста други, само че те благоразумно се обявиха за изнасилени овреме Laughing (цитираната Гуинет например)

# 621
  • София
https://www.instagram.com/p/BZiXrlpnmc0/?taken-by=esmerikgeorgieva
Тази си е плашеща направо

# 622
Аууу, що такава страшна снимка, пу пу! Абсолютно несързамерни глава и тяло. Фрик😱😱

# 623
  • Rock & Roll feeling ...
https://www.instagram.com/p/BeZfldwl545/?taken-by=esmerikgeorgieva Анджелина манията ги погубва тия хора   Tired  

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 19:14 от Летящ Кактус

# 624
  • София
Скрит текст:
Никъде не съм чела за Дженифър Лоурънс, че е била любовница на Уайнстийн, затова и попитах веднъж тук откъде са тези убедени твърдения, че спяла с него, но отговор не получих.
Това дали му е била любовница си го знаят тя, той и вероятно всичкият персонал на именията му. Това обаче, че той колеше и бесеше в наградните сезони години наред, си е мисля всеизвестен факт, а Лоурънс получи Oскар за продуциран от неговата компания филм. Същото се отнася и за третия Оскар на Мерил Стрийп, затова и вълната на недоволство срещу поведението и след избухването на скандала беше толкова мощна. А предвид разкритията за политиката на Харви спрямо младите актриси е общо взето логично да се правят изводи как се става най-лансирано от него име. И освен за Лоурънс същите могат да се направят за доста други, само че те благоразумно се обявиха за изнасилени овреме Laughing (цитираната Гуинет например)

Оскарът на Мерил Стрийп като Тачър за „Желязната лейди“ аз намирам за напълно заслужен. Ролята ѝ обра де що има награди, включително и БАФТА (англичаните явно и те много са се влияели от страшилището  Laughing). Освен това Мерил отдавна е легенда със или без Харви. Както самата тя казва - "той се е нуждаел от мен, а не аз от него".
Както виждаш има хора, харесващи и Silver linings playbook, световната критика също беше ласкава, а и не съм чела за Оскара на Дженифър, че е бил незаслужен, за разлика от подхвърлянията за този на Гуинет.
Добре знаеш, че Оскарите са си една особена политика, която нито е започнала с Харви, нито ще свърши с него.

Както казваш дали е спала или не е спала Дженката никога няма да разберем със сигурност. Факт е обаче, че и тя го нападна и то с доста обидни квалификации, все си мисля, че щеше да излезе някой от приближените му или поне да подхвърли на журналистите факти, че му е била официална любовница.

# 625
  • Варна
Е чак агнешко, само 6 години им е разликата, а не 16 Simple Smile
Мислех, че наистина са 16 г.
Като майка и син са ми.

# 626
През 2012 заедно с Мерил Стрийп не се ли състезаваше и Глен Клоуз с "Albert Nobbs"? Имам такъв спомен и ако не бъркам, категорично мисля, че Глен Клоуз заслужаваше Оскар, а "Albert Nobbs" беше страхотен филм (той като че ли даже не беше номиниран за най-добър филм).

# 627
Сигурно ще прозвуча като наивница, но според мен отношенията между Дж.Лорънс и Харви са били по-скоро баща-дъщеря, отколкото любовни някакви.
 кой беше "Albert Hobbs, където  жена трябваше да се прави на  мъж за да оцелее ли? Ако беше от тази година, сега да е номиниран, щеше всичко да спечели. Simple Smile
 Иначе и аз го харесах и Глен по принцип много харесвам.

# 628
  • вятър в маслините, вятър над хребета
През 2012 заедно с Мерил Стрийп не се ли състезаваше и Глен Клоуз с "Albert Nobbs"? Имам такъв спомен и ако не бъркам, категорично мисля, че Глен Клоуз заслужаваше Оскар, а "Albert Nobbs" беше страхотен филм (той като че ли даже не беше номиниран за най-добър филм).
Такива бяха всеобщите настроения на феновете тогава, но каквото и да си говорим, нас никой не ни пита.

# 629
Те на Юлияна Дончеви им беше 16.

Общи условия

Активация на акаунт