Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 163 153
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 210
 Казах аз за халумито
 в Кипър го ядох на пиде, прясно изпечено, пак си е гума
явно има фенове, де, щом се произвежда и продава  Mr. Green

# 211
  • София
Да похваля големите червени ябълки-РАЗКОШНИ СА! Peace
Да много са хубави. Сорта им е Red Can. За жалост много бързо свършиха при нас Sad
И ние ги харесахме Simple Smile

# 212
Аз взех на  промоционална цена от майонезата на "Hellmans" за 2.88 лв.
Това къде е, София? Жестока е тази майонеза, само нея ползвам и нищо друго. Холандска му работа, разкош. Взимам на количество. Сподели, моля ти се. Благодаря.
Днес взех от тази майонеза с горчицата да я пробваме.Изобщо не ми хареса-има някакъв специфичен вкус,който не е мой тип  Mr. Green

# 213
някой тая година да е виждал лалета??? Вече няклко брошури виждам , че ще има, а в магазина нито веднъж не съм ги видяла. Чудя се днес да ходя ли за тях  или не...

# 214
Аз взех на  промоционална цена от майонезата на "Hellmans" за 2.88 лв.
Това къде е, София? Жестока е тази майонеза, само нея ползвам и нищо друго. Холандска му работа, разкош. Взимам на количество. Сподели, моля ти се. Благодаря.
Днес взех от тази майонеза с горчицата да я пробваме.Изобщо не ми хареса-има някакъв специфичен вкус,който не е мой тип  Mr. Green

Сладни нещо май...

# 215
някой тая година да е виждал лалета??? Вече няклко брошури виждам , че ще има, а в магазина нито веднъж не съм ги видяла. Чудя се днес да ходя ли за тях  или не...
Купувах по Тодоровден - 4.50 за 7 броя май. Но имаше само жълти и тъмнорозови.

# 216
  • Бургас
Аз затова си правя сама майонеза - колкото ми трябва, прясна, по мой вкус Wink

Лалета има при нас редовно. Дори сега си имам цъфнало букетче до мен Simple Smile

# 217
В неделя имаше лалета в Надежка - 7 бр. бяха намалени на 2 и нещо 😊 И бяха сравнително свежи и имаше в много цветове.

# 218
Добре, ще им дам шанс и ще ида да видя има ли днес лалета. Вчера ходих-нямаше Sad

# 219
Аз взех на  промоционална цена от майонезата на "Hellmans" за 2.88 лв.
Днес взех от тази майонеза с горчицата да я пробваме.Изобщо не ми хареса-има някакъв специфичен вкус,който не е мой тип  Mr. Green

Сладни нещо май...
Да Тете.Ще я "метна"на картофената салата да не иде зян  smile3534
Аз най си тача майонезата "Краси"

# 220
Аз и лидълската харесвам. От по-мазната съм вземала, не от леката...

# 221
  • София
Днес ли някакви плодове на промоция?

# 222
  • София

Лалета има, но са едни дребни такива. Преди бяха хубави, едри. После се започна повишаване на цената и смаляване на лалетата Neutral Face

Майонезата я предпочитаме и взимаме повече, да има до следващото пускане.

Някой има ли наблюдения, кантарите за мерене на телесно тегло, колко често се появяват?

# 223
В К в моментя няма ли кантари?

# 224
  • Перник
В събота си взех камембер и суров бекон за готвене. Сиренцето си го ядох сама, естествено, но мъжът ми хареса бекона.
Щом хвалите майонезата, ако е останала до събота, ще я пробваме. Че напоследък и "Краси" не ми харесва. Замислям се да започна да правя домашна.

Общи условия

Активация на акаунт