Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 163 153
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 225
Майонезата е хубава за някои. Има доста силно изразен вкус и мирис на синап.

# 226
  • София
В К в моментя няма ли кантари?

Ами аз нямам К наблизо. А и ми се искаше да взема от Лидл. Условията за покупка са доста по-добри за мен.
Иначе кантари има къде ли не Grinning

# 227
  • Mediterraneo
Нищичко не харесах от колекцията на Х. Клум! Един раиран пуловер бях заплюла да видя, едни къси и широки ми се сториха всички. Дънките- никакви. Кецове имаше останали точно моя номер, но дори и естествената кожа не ми харесаха. 22 евро за кецове! Аз маратонки Найк си купувам за под 20 евро, ще им се не види и Хайди- то! Разочарована съм.

# 228
  • София
Майонезата е хубава за някои. Има доста силно изразен вкус и мирис на синап.
За мен това е една от най-добрите майонези в момента на пазара, обикновена е с малко добавки, изразен вкус на синап... newsm78  не долавям такъв, на вкус е прекрасна, има най-различни видове. Но, разбира се всичко опира до вкус, както на нас ни харесва сиренето  Халуми, и винаги се купува в повече да има винаги като резерва в хладилника,  също  така на друг не му харесва и го отхвърля категорично.   Peace
Майонезата на Краси" .... може само да им диша праха на Hellman`s
Най-вече  ползвам тази 
Скрит текст:

# 229
Аз съм я купувала само веднъж, беше някаква класическа и да, имаше аромат на синап (не че съм яла синап), на горчица, която се прави със синап. Ще пробвам и тази.

# 230
  • София
някой тая година да е виждал лалета??? Вече няклко брошури виждам , че ще има, а в магазина нито веднъж не съм ги видяла. Чудя се днес да ходя ли за тях  или не...

Има лалета, даже в неделя ги намаляват на 50 %.

# 231
В К в моментя няма ли кантари?

Ами аз нямам К наблизо. А и ми се искаше да взема от Лидл. Условията за покупка са доста по-добри за мен.
Иначе кантари има къде ли не Grinning

Ясно. Но и в К има политика на връщане...

# 232
уууф, с тез почивни дни, съвсем забравих, че днес е понеделник Sad Утре пък съм на работа, та дано останат пиленца и за вкъщи...

Някой сеща ли се кога пускат уреда за хот-дог? Дребни мрънка от два месеца, ама пусто - не го пускат Sad

Уреда за хот-дог го пускат,когато има Американска седмица

# 233
  • до най-прекрасния мъж
В Лидл Тракия Пловдив снощи имаше от стъклените кантари за измерване на телесното тегло няколко броя.

# 234
  • до едно тепе
И в Лидъла на бул. България-бившия Практикер(Пловдив) имаше кантари онзи ден. Може би повече от 10. Там сякаш се позастояват повечко нещата.  Whistling

# 235
  • София
Може ли да се връща нехранитена стока с намалена цена - с червен етикет?

# 236
# 237
Може ли да се връща нехранитена стока с намалена цена - с червен етикет?

Да, ако пазиш касовата бележка и опаковката.

# 238
  • София
Ха, купих си часовник, който се оказа последен и намален с 30% На касата питах момчето дали мога да го върна, ако не работи случайно и то ме увери, че това няма как да стане. Риск губи, риск печели. ooooh! Сега ще го пробвам.

# 239
Бих им писала на формата на контакт. Едва ли гаранцията най-малкото отпада, ако стоката е купена на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт