Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 400
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Перник
Ох, любимите ми фурми! Дано останат до събота!
Зехтин купувам често от Лидл и никога не ми е горчал, но според мен това опира до индивидуални усещания и вкус. Мъжът ми не харесва екстра върджин - миришел му. Но яде салата с помаче - той си бил хубав Rolling Eyes

# 1 141
  • sofia
Тези фурми ги открих преди две години в Кауфланд. Само от тях взимаме. Има ги редовно.

# 1 142
Взех си от ластичните дънки 46, но ги смених 44, които са ми добре, но още не съм изпрала. Чудя се да ги сменям ли за 42 щото имат еластан и ще се отпуснат обаче колко.....
Много ли се отпускат при носене слим дънките на Лидъл ?
Отпускат се
Кои дънки 44 си взела
Ако ще ги връщаш, може да ги взема аз
Като ви чета май ще търся 42
Хапи от слим серията, от брошурата преди 2 седмици

# 1 143
Момичета,разбрах за орхидеите,имам една ,която си е гола пръчка Grinning,но гледам,че има пъпки и май ще цъфне скоро,та я сложих и аз на прозореца...Моля споделете как да си запазя луковичката на Лидл змбюла,че да цъфне и др година? Simple Smile

# 1 144
Луковичката или я вадиш, измиваш, подсушаваш и слагаш на тъмно, или си я оставяш в саксията. На есен, ако си ги извадила, се забучват в пръст отново, за да цъфнат на пролет.

# 1 145
Луковичката или я вадиш, измиваш, подсушаваш и слагаш на тъмно, или си я оставяш в саксията. На есен, ако си ги извадила, се забучват в пръст отново, за да цъфнат на пролет.
Аха,а като я сложа в пръст ,трябва да я покрия цялата ли?Тр ли да се полива?BlushАма и аз съм една цветарска Grinning

# 1 146
  • Пловдив
дайте снимка на фурмите,де!  Grinning

# 1 147
  • до най-прекрасния мъж
Ето тези са фурмите:
https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=9546

# 1 148
Аха,а като я сложа в пръст ,трябва да я покрия цялата ли?Тр ли да се полива?BlushАма и аз съм една цветарска Grinning

И на мен ще ми е за първи път. Това ми казаха, като попитах. Пак ще питам явно...Simple Smile

# 1 149
  • до най-прекрасния мъж
Нашите луковички зимуват успешно в двора. Не помня майка ми да ги е вадила, откакто бях дете /от преди 25 години/. Тогава ги вадеше, когато прецъфтят и листата изсъхнат, редеше в щайга и слагаше в мазето. На есен сади, като ги покрива хубаво с пръст, все едно сееш арпаджик. И на пролет си тръгват безпроблемно.

# 1 150
Вчера при нас естествено нямаше и помен от маслото нито табела.
Как не прочетох по-рано за фурмите, че да взема. Видях ги, но не знаех дали са хубави.
От зехтина се отказах, защото е в пластмасова бутилка.
Взех обаче от бекона и заредих със сушени домати.
Знаете ли каква ще е цената на кората с яйца? Пак типично по български се вдигна цената им преди празника.

# 1 151
  • Перник

И на мен ще ми е за първи път. Това ми казаха, като попитах. Пак ще питам явно...Simple Smile

Все се каня и аз да питам за луковицата - подариха ми зюмбюл за 8.03., прецъфтя, отрязах го, но се чудя ако засадя луковицата в градината, дали ще оцелее като другите ми зюмбюли, които си живеят там от години Thinking Ако пък има шанс да си порастне отново, ще си я оставя в саксията, да ни краси офиса и следващата пролет Simple Smile Предполагам, че при този вариант трябва да я поливам от време на време.

# 1 152
Не мога да ти помогна...като се има предвид, че по-миналата година изхвърлих луковиците през терасата, защото си мислех, че са едногодишни. Rolling EyesПосле ходих да ги диря долу, ама...тц, нямаше ги.

# 1 153
Я кажете детското сабо (крокс) с мека подметка ли е, става дума за най-малките номера.

# 1 154
  • до едно тепе
Зюмбюлите е хубаво да се преместят в почва. Най- добре в двор.като им изсъхнат листата се вадят от почвата и се държат на тъмно някъде. Есента се садят наново и се оставят на хладно. Иначе може и да не цъфнат. Ако се е разделила луковицата пак може да не цъфнат докато не пораснат достатъчно. Аз лично предпочитам като прецъфтят да си ги заровя в двора. Трябва да има поне 5см почва над върха на луковичката. Може и повече.

Общи условия

Активация на акаунт