Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 364
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Бургас
От снощи синковеца ме е заврънкал за бекон, че иска. От вчера гледам хвалите някакъв бекон, може ли да кажете кой е и дали е  хубав.

Беконът е въпрос на вкус. Този, който хвалим е пушен, голяма опаковка 700 грама, в момента на промоция, 13 лв/кг. На някои им идва мазен и солен. За мен е супер Simple Smile

# 1 186
  • София
Спрели са ми любимия шоколад! Иде ми да вия!

Дай линк да го видим Simple Smile

# 1 187
Ееее, наистина ли го спират? Откъде разбра?

# 1 188
  • Перник
Ето, за всички чакащи, появиха се яйца и агнешко. Аз се записвам за бели яйца. Агнешко и кафяви - от село Simple Smile
Моят син има "кроксове" от Лидл от миналата година - не са му неудобни, но за нас е недостатък това, че няма дупки отстрани - така като се къпе се пълнят с вода.

# 1 189
Е, аз вече купих агнешко, у дома се прави първо за Цветница, имам си именници и винаги имаме гости. За Великден тази година не сме у дома, а на почивка. Все пак няма да подмина агнешкото другата седмица, но ще го сложа във фризера.
От новата брошура съм харесала бонбоните Фереро, големите хавлиени кърпи в цвят мента (дано са пухкави и дебели) и от аксесоарите за баня - диспенсъра за сапун.

# 1 190
От новата брошура - кой ще си купи сварени и боядисани яйца, УЖАС! ...

# 1 191
И к'во му е ужасното? Има хора дето не смогват. Много е удобно. Няма счупени и са сварени нормално, не са позеленели.

# 1 192
Момичета, при Гала видях много хубави светлорозови яйца, търся такава боя, дали има в някой комплект в Лидл?

# 1 193
  • до едно тепе
От шоколадите 2 изядох последната седмица. От 2 различни лидъла в П- в ги купих. Тук поне ги има още.

# 1 194
  • София

Аз бих си купила. И без друго тези яйца никой не ги яде. Нито пък ядем яйца, които други хора са ни дали.
Бих боядисала 10-на яйца за семейството, а другите са за раздаване...

# 1 195
  • София

Аз имам колежка, която ги чакаше с нетърпение. Миналата година също си взе от тях. Мен също грам не ми се занимава с тези яйца, та добре че са децата. Оставям ги да си мажат на спокойствие.

# 1 196
И аз всяка година купувам Joy

# 1 197
Ние боядисваме яйца - не много, защото няма кой да ги яде, но все пак достатъчно. Старая се колкото мога, но не мога да ги докарам толкова красиви, колкото готовите боядисани, които съм виждала да се продават. Много по-интересни и ярки цветове.
Не съм купувала до сега и едва ли ще взема (не са ми нужни толкова яйца, а и предпочитам да спазя традицията), но на външен вид ми харесват повече от моите.

# 1 198
Нямах никакво време преди години и сварих и боядисах само 5 червени яйца. На тези готовите от Лидл им лепнах по една лепенка и имах 35 яйца. Като нямам малки деца да клепаме и да си играем, е удобно и не става цялата кухня в боя. На мен това занимание ми е досадно и кората с боядисани ме устройва. И яйцата са читави, както вече писах.

# 1 199

Двама възрастни сме, децата са далече и няма да си идват за Великден.
Винаги купувам 1 кутия боядисани яйца от Лидл. Боядисвам и 3 -4 червени, това е.
А една пролет бяхме при детето в чужбина преди празника.
Там боядисаните яйца са по всички магазини, тук още нямаше.
Ами купихме си и си ги крепихме в самолета.  Party
Все още сме живи.

Общи условия

Активация на акаунт