След DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ в очакване на нови проекти на актьорите ТЕМА 12

• 154 677
  • 674
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета! doh

Ново 20 за нашето момиче.
Но пък упорито се спряга името й за нов проект и вероятно ще излезе истина, което много ме радва.

Йозге Гюрел и Фуркан Андач в един проект?

Неотдавна излезе новината, че Йозге Гюрел се връща на екрана в проекта на Gold Film „Великолепната грешка“. Но пък сега излезе новината, че същата продуцентска компания е предложила участие на Йозге Гюрел и актьора Фуркан Андъч в сериал, който носи името „И ние също“. Това е комедия, която ще се излъчва по Show Tv. Сюжетът засега е неизвестен. Сценарист е Дениз Даргъ, изпод перото на който/която са излезли сценариите на такива сериали като „В очакване на слънцето“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Омъжени и разгневени“.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 22:21 от * Дъга

# 151
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Пускам късно кафенце,тъй като реала ме отнесе рано,рано! Wink Laughing

Дъга Hug,хубава новина си донесла! bouquet Ще се радвам ако Йозге играе с Фуркан!Гледах го в ''Мерием'' и ми хареса! Peace

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 152
  • Под звездите
Дъгичке, благодаря за информацията. Ще се радвам да я видя в нов проект.
Мисля, че с Фуркан ще направят добра двойка.

# 153
  • София
Не съм го гледала този Фуркан. Пожелавам на Йозге успешен проект.

# 154
Добро късно утро! Wink Hug

Еидин HugМише Hug

Дано Йозге да има летен проект,че да я  гледаме,след като свършат сезоните на другите дизита! Laughing

Приятен ден на всички! bouquet

# 155
Здравейте! doh

Баламир

Тюркю

Ознур

А от главните, ни вест ни кост. Засега...

# 156
Добро утро! Hug

Дъга Hug

Приятен ден! bouquet

# 157
Здравейте! doh

Злати Hug

Нова фотка на Джан с колегите му от адвокатската кантора.

И едно предложение за нов игрален филм, в който макар и малко участие има нашето малко Булутче - Алихан Тюркдемир.

Aci Tatli Eksi/ Горчиво, сладко, кисело 2017 г.
В главните роли: Йозге Йозпиринджи и Буура Гюлсой

https://www.vbox7.com/play:f5ce869393

http://zelka.org/details.php?id=539209&edited=1

https://vk.com/videos233104414?z=video233104414_456239021%2Fpl_233104414_-2

И замунда...

# 158
Здравейте! Hug Hug Hug

Дъга Hug,благодаря за новата снимка и предложения филм! bouquet

Хубав ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 159
  • Под звездите
Привет момичета.
Злати, Дъгичке  bouquet, за това, че подкрепяте темата.

Продължава да се пише за нов проект на Йозге.

Цитат
Компания GoldFilm начала подготовку к новому сериалу «Mükemmel Hata/Идеальная ошибка». На главную роль приглашена Озге Гюрель.

# 160
Добро утро! Hug

Еидин Hug

Цитат
Обновление от агента Джана.
Подпись: Очень мало осталось,скоро хорошие новости #ekip

Слънчева събота на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 161
  • София
Като гледам снимките от сериала ме хваща яд, че толкова добре започна този проект и свърши безславно. Имаше хляб в тази история и в тези актьори, но явно екипът нещо се омота. Дано новите им проекти да са интересни и успешни. Джан ще го очакваме вероятно наесен на екран, а Йозге може и лятото.

# 162
Здравейте! И аз съжалявам за сериала. Много добре си тръгна, какво се случи не знам. Чудя се защо така се хвърлят на вятъра толкова труд и средства, без да се обмислят нещата. Започва се нещо на "ура" и след няколко епизода - хоп, в коша. Джан явно вече ще подбира много внимателно участията се, че горкият, хич не му върви. И "Да обичаш на инат" е спрян така, макар на мен да ми хареса.

# 163
Добро утро! Hug

Мише Hug Атанасова Hug,и аз исках да си продължи сериала! Peace Някои ги финализират и по-рано, но те си започват с нисък рейтинг,докато нашия вървеше добре!Явно СЦ вече изчерпват творческите си идеи! Laughing

Приятен почивен ден!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 164
  • София
Да изчерпат творческите си идеи за толкова малко епизоди, не говори добре. Моето мнение е, че принципно сериали от този тип трудно просъществуват в ТР. Сам се харесват повече драми. Те карат по няколко сезона.

Общи условия

Активация на акаунт