След DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ в очакване на нови проекти на актьорите ТЕМА 12

• 154 679
  • 674
  •   1
Отговори
# 180
                     Здравейте,момичета! Hug

от Демет...

Демет и Джан тренират...
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456241076%2F28 … l_wall_-146912950
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456241077%2Fpl_wall_-146912950

кратко клипче... като използват предишните им роли... Simple Smile
Санем & Джан SanCan 💜
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456241075%2F44 … l_wall_-146912950

Щастлива неделя! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 181
Здравейте!
Клипчето е хубаво. И браво на тези млади хора, яко тренират!
Хубава седмица!

# 182
  • Плевен / София
Здравейте момичета
ще бъде супер...

# 183
Дано! Че на този хубавец хич не му върви със сериалите. Изглеждат добре с новата партньорка /ако останат такива де/.

# 184
              Добро късно утро! Wink Hug

Гости HugАтанасова Hug

Дано се осъществи проекта! Praynig Разбрах,че няколко проекта,които започнаха на пролет ги финализират! Peace Джан правилно се е ориентирал да не започне сега! Peace

Алихан е фен на Бешикташ...

Приятен ден и лека седмица,момичета! bouquet

# 185
  • София
Здравейте,

резюмето е обещаващо. Надявам се Джан да си пасне с новата партньорка и да имат успешен проект.

# 186
Дано! То момчето не че не си пасва с партньорките си, даже с тази от "Да обичаш на инат" са били гаджета и в реала. Не знам защо така не му върви. Ха дано този път късметът му да се обърне!

# 187
  • София
Да, нямах предвид, че не си е паснал с предните партньорки, а дано и сега да си пасне и да е успешен проектът (неправилно съм се изразила).

# 188
Да, нямах предвид, че не си е паснал с предните партньорки, а дано и сега да си пасне и да е успешен проектът (неправилно съм се изразила).

Не си се изразила неправилно и аз така те разбрах. Просто при него никога това не е причината за провала на сериалите  в които участва.

# 189
  • София

Не си се изразила неправилно и аз така те разбрах. Просто при него никога това не е причината за провала на сериалите  в които участва.
Сигурна съм в това. Аз не съм го гледала в друг проект, но определено ми хареса играта му. Раздава се във всички сцени. Дано и този път се получи.

# 190
Добро късно утро! Hug

Честит празник! bg

Мише Hug Атанасова Hug

В очакване на новини! Wink Peace

Приятен празничен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 191
  • По света и в нас.
Привет момичета. Hug
За мен Пълнолунието не беше провален проект. PeaceАко бяха разстягали локумите още можеше да свърши зле.

# 192
  • София
bibisita, завързаха много добре нещата в началото и можеха да изкарат спокойно един пълен сезон без да разтягат много локуми. Имаше какво да се покаже, но според мен рейтингът беше определящ.

# 193
  • Плевен / София
bibisita, завързаха много добре нещата в началото и можеха да изкарат спокойно един пълен сезон без да разтягат много локуми. Имаше какво да се покаже, но според мен рейтингът беше определящ.
А той тръгна надолу,  защото в един момент СЦ зациклиха....
Дано в новият сериал да са изпипали нещата и да не се случват събитията на приливи и отливи...
Честит празник...

# 194
  • София
Гости, важно е и каква ще е конкуренцията през лятото.

Общи условия

Активация на акаунт