Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 614
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Още от миналият сезон казвам ,че Ненева е порта,всичко изпяваше и на Банков.
На Жекова винаги и е лесно да обвинява,но много трудно се справя с признанията и извиненията.

А Фотева е играч(като съпруга си,тя вирее в такава среда)и с един замах си я вербува Жекова. Мисля,че само от такива подбуди й помогна.

# 331
Амбър, според мен Жекова е доста горделива и никога не признава грешките си.

# 332
  • София
Не съм Амбър, но един и същ ли сериал гледаме?
Жекова си призна за грешки и пред Евгения и пред Кръстева.

# 333
Тя е типичната клюкарка и мижитурка. Мазни се на силните и мачка слабите.

Жекова си е признавала от липсата на избор. Но с Йосиф постъпи много несправедливо и сега отново с Ненева.

# 334
  • Ню Йорк
По-малкия брат май ще мре. Другия след това ще напусне и филма пак ще си стане хубав Simple Smile

# 335
Хората с будна съвест го правят веднага-признават си,на Жекова й трябва доста повече време.

# 336
Едва ли ще мре, твърде безнадеждно и предизвестена е смъртта му, може и да го спасят. Големият брат ще си стои плътно. Grinning

# 337
Koгато Зорница поиска от Тони да си свали тениската, в този момент не зацепих защо не иска, а момчето има какво да покаже Sweat Smile , накрая като я свали в тоалетната, ми светна, че е искал да скрие белега си, явно не иска Зорница да знае за трансплантацията му и за това, че е бил наркоман.

Инчето, да не я похвали човек, ще използва Жекова да доносничи, ужас. Sad

# 338
  • Ню Йорк
А тоя защо има рана инфектирана на рамото  newsm78  Според мен е бивш наркоман и май пак натам отива.

# 339
  • Разпиляна във въображението
Тони получи раната абсурдно Simple Smile Няма да стане наркоман, а най-много да се забърка в неприятности заради бившето си гадже

# 340
Никак не ми хареса Жекова по отношение на Ненева. Ще си плати за което. Нали не мислите, че Фотева може да се превърне в добрата фея за няколко дена. Ще й трябва доста повече време, но вярвам, че един ден ще се промени към добро.
...макар, че самата актриса има много да гони Буковска, за да я стигне.
Дайте й време да натрупа малко опит. Буковска когато е завършила също не е била това което е сега.

# 341
По-малкия брат май ще мре. Другия след това ще напусне и филма пак ще си стане хубав Simple Smile

Ааа, не така. За малкия не ми пука особено, но големия брат не давам никъде да ходи.

# 342
Ейййй, Марио ще го отнесе напълно заслужено, сега дадоха малко от промото, казва на Зорница "без ангажименти" и я погали по бузата, а тя го изгледа лошо,бутна го и си излезе

# 343
Тя е типичната клюкарка и мижитурка. Мазни се на силните и мачка слабите.

Жекова си е признавала от липсата на избор. Но с Йосиф постъпи много несправедливо и сега отново с Ненева.
Точно! Тя постъпва така само с хора от екипа си, а когато си така да го кажа лидер трябва да постъпваш справедливо с хората, които ръководиш. Трябва да им дава пример. Освен това винаги трябва да умее да признава когато е сгрешила, не само в моменти, когато вече няма накъде. С такова отношение как да очаква уважение от страна на подчинените си? Не може само да изисква, а отсреща да не дава нищо в замяна.

# 344
  • Ню Йорк

Ааа, не така. За малкия не ми пука особено, но големия брат не давам никъде да ходи.

Че той големия страшен грозник, мен чак ме плаши  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт