Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 596
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Инви, на мен освен на Магда, много ми харесва колко са последователни в изграждането на образа на Захариев. Епизод след епизод той продължава да си е същата страхлива мишка, която няма достатъчно смелост да извоюва това, което е необходимо. Идва финансовата директорка и той почва да трепка с мигли и плахичко да се опитва да възрази. Аз лично одобрявам всичко да се осчетоводява, но можеше съвсем спокойно да се бори за по-високи заплати на сестрите при положение, че са ниски и при положение, че вече са частна болница и могат да формират бюджета самостоятелно.
После при спора между Романова и Ковачев пак стоеше като в небрано лозе и не реагираше по никакъв начин.

Иначе от началото на сезона историята ми създава усещане за балансираност, случаите са интересни, наблегнали са повече на диагностицирането - детето с малкия Ковачев, сега това момиче. Дано да има още такива, защото те са любопитни. Има драматизми, но някак си нямам усещането, че са изсипани с кофата, както беше миналия сезон. Направо ми идва да целуна ръката на сценаристите, че проблемът на Магда се реши така бързо, защото изпадах в ужас, че ще го влачим сума ти серии.

Относно взаимодействието между Романова и Ковачев аз не разбирам поради какви причини тя се държи по този начин с него. Обвини го в болни амбиции, но накрая какво се оказа - че не може да преглътне егото си и ако тя самата направи операцията, не е проблем да я направят, нищо, че е сложна. И в крайна сметка Ковачев се оказа прав, че тя просто не иска да му е асистент. Много ми хареса как той отстъпи и ѝ даде на нея операцията. А защо и в операционната Романова продължи да го хапе и да го напада, че се прави на Господ, не разбрах. Притеснява се от него, че ѝ е твърде голяма конкуренция ли? Защото аз нищо лошо не видях в неговото поведение, освен желание да помогне. Обаче сега очаквам Романова още повече да не може да го търпи, след като разреши случая Grinning

Фотева пак да я заръфам, ама е много глупава. Магда така и така ѝ беше много благодарна и така и така си е клюкарка по природа. С малко повече финес можеше да измъква каквато си информация поиска. А тя го направи толкова грубо и дърварско, че съм направо удивена от липсата на комбинативност в главицата ѝ.

# 376
Напълно съм съгласна, Fairy!

# 377
  • София
И кога точно Жекова успя да остави парите? Първо я дадоха с Кръстева и малко след това Жени я привика. Даже палтото и чантата не беше оставила. Малко изсмукано от пръстите. А колкото до Фотева - обади се на мъжа си, той я отряза и после - работата оправена. Тайминга пак почна да куца. Иначе беше интересно, основно заради заплетения случай.

# 378
  • somewhere near the sea
И аз не очаквах Магда да се държи така с Ненева- жената не заслужаваше това.
Но морално си го получи за нечестността- Фотева я рекетира. Няма безплатен обяд, Магде.

# 379
Е, добре де, не е нужно да ни показват всяка секунда, защото няма да им стигне времето. Шмугнала се е в някакъв момент, върнала ги е парите.
Фотев я отряза, защото трябваше да ни покажат, че мъжът ѝ не се церемони много с нея и я възприема като досадна пречка, която му звъни за прищевки. После е затворил телефона, сетил се е, обадил се е на някого и му е казал да реши проблема.

На мен единствено не ми се върза много това, че наркоманката удари Тони просто с едно дърво, а не стига, че го разкървави, но и дупка му направи Grinning Но да приемем, че там някъде на дървото е имало пирон и той го е пробил Grinning

# 380
  • Разпиляна във въображението
Сега гледах тази сцени. По различно време са. Мадга се връща без чанта и споделя с Кръстева. Тогава все още е с екипа си от работа. По-късно, с Евгения, се връща от друго място, защото е цивилна и с чанта Simple Smile  През това време вече е върнала парите.

Не съм гледала промото, затова коментирам това, което е написано тук. Това, което предлага Марио си е напълно в реда на нещата от негова гледна точка. Той я харесва, но не е това, което търси. Нали такива му бяха думите приблизително. Тя му се предлага под душа, а отделно е придружена от пикантни слухове. Сериозен мъж като него може да не иска да се забърква сериозно с палава жена. Отделно Зорница си има история с женени мъже и то все с етикета "не е много сериозно". Седем години с първия и с жена в кома с втория. Все едно в нея има нещо, което я набутва в невъзможни връзки.

# 381
Аз също не мога да съдя Марио за дърварското си отношение към Зорница, защото той има тотално погрешна представа за нея, изградена не без нейна помощ. Мен ми е по-интересно, че все пак иска да е с нея. Харесва я, да, но е сериозен човек, нали. Не изглежда като да си мечтае за неангажиращи връзки. И не е негов тип. Би трябвало да стои настрани. И въпреки това, продължава да се върти около нея.

# 382
Хахаха, Fairy, и аз се чудех откъде му направи такава дупка на рамото Мона Grinning

Съгласна съм за това, което каза за Захариев. Тя Виолета си го каза в предишния сезон - "тъпия Петър". Искам да продължи да се вижда какво мекотело е и как не става за тази работа.

Колкото до Романова/Марио - според мен Романова се държи така с него, защото все още му няма доверия, не знае какъв е и какво може. За мен тя не е от тези, които се страхуват от потенциална конкуренция. Освен това тя не е толкова рисков играч, що се отнася до живота на пациентите, предпочита да играе на сигурно. Да, това не е толкова атрактивно в сериал, но е достойно за уважение. Виждали сме доказателство за това в операции, които е извършвала заедно с Банков и Вяра. Мисля, че след време, като се опознаят, биха били добър екип и с Марио.

# 383
  • София
То се видя, че Евгения разбра, че Магда лъже, ама пак беше тъпо за Ненева. Аз не виждам нищо лошо в това, че последната сподели за кражбата. Само който не е отговарял за пари и не е търсил изгубени такива не знае, какъв стрес е това. Че тя Жекова както ги взе, можеше и да не ги върне и тогава кого щяха да обвинят за липсата?

# 384
  • Разпиляна във въображението
Захариев е на поста директор от около три седмици, като от броени дни е под чехъла на компетентната Фотева. Просто е зависим от парите й и е смачкан от първите минути от съпруга й.

# 385
Поведението на Марио е стил дете на детската площадка, дърпа опашката на момичето, което харесва, защото не знае как да подходи инак към нея. Не знам какво го е навело на ум, че тя ще се съгласи, защото след еднократния секс под душа тя изобщо не дава никакви индикации  да иска  това да се повтори.

Романова е интересен герой, тя определено е разума сред лудите си колеги Grinning, играе на сигурно, но в отделни случаи дори рисковани тя действа леко безотговорно, напр. за Вяра се бори с Банков да я пусне да оперира и беше права да го направи.

# 386
Захариев е по-дълго на директорския пост, едно 4 месеца може да са станали, ако броим и периода, когато беше временно изпълняващ.

И аз мисля, че този медальон е бил на Нора. Иначе какво ви хареса Тони в тяло, много ми е хърбав на мен Grinning

А Юлиан Вергов е пуснал вчера снимка от снимачна площадка. Може би да загатне за завръщането си.

# 387
Захариев е по-дълго на директорския пост, едно 4 месеца може да са станали, ако броим и периода, когато беше временно изпълняващ.

И аз мисля, че този медальон е бил на Нора. Иначе какво ви хареса Тони в тяло, много ми е хърбав на мен Grinning

А Юлиан Вергов е пуснал вчера снимка от снимачна площадка. Може би да загатне за завръщането си.

Да дойде Тони вкъщи, за 1 месец ще заглади косъма - ако знае каква мусака правя ммммммммм Joy

Бе хърбав е леко, ама има нещо секси, начело с белега JoyJoyHeart Eyes

# 388
Захариев не беше ли директор в последните три месеца?
Всъщност, само ми хареса като каза на Романова и Ковачев - вие така добре се разбирате Joy Като цяло, от началото има много свежи лафове в сериала и това много ме радва. На Йосиф също се смях, като Пенев и Владов му казваха да се стяга, щото работи в частна болница и той им каза - аз какво да направя, да сменя парцала освен Joy
Вчера това с радиоактивния и болния амбицар също беше добро Grinning Изобщо, нека наблягат и на това, освежава сериала.

Майче, съгласна съм, че е разумна, но в случая очевидно не разумът я спря толкова, колкото амбициозността на Ковачев. Но двамата ще се напаснат с времето. Интересно ми е обаче с Калин как ще се получат нещата.

Тони е хърбав, ама аз не харесвам яки. Аз и Тони не харесвам, де Joy Ама не, щото е хърбав, в тяло ми е ок, тънките му устни ми бодат очите.

Не знам какво го е навело на ум, че тя ще се съгласи, защото след еднократния секс под душа тя изобщо не дава никакви индикации  да иска  това да се повтори.
Ще видим довечера какви ще ги накъдри, но реално той трябва да е наясно, че тя не иска да има нищо общо с него. Каза му го недвусмислено. Той обаче продължава да си дълбае, щото не го свърта на едно място Grinning

Ето промото за довечера. Няма го този момент с Марио и Зорница, но той нещо угрижен ми изглежда Grinning
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/924762?

# 389
  • София
 Аз съм от разочарованите от новите герои - особено от малкия доктор. Големият е грозен, но поне има сериозно и авторитетно излъчване, малкия - малък лигльо, но не и лекар със специалност. Нещо не изглежда подбран адекватно, по му би отивало участие във филми от рода на "11 А". Васил Бинев съм потресена колко е остарял, бяхме заедно на едно тържество преди десетина години и беше толкова свеж и хубав.
Огнянова - за съжаление, за мен тя е  със стъпка назад от предишния сезон. Там Вергов ли я дърпаше нагоре, образа ли беше по-драматичен, но е факт, че сега ми е абсолютно безразлична и монотонното й говорене изобщо не успява да развълнува и да ми дреме какво ще стане с героинята й.

Общи условия

Активация на акаунт