Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 516
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
За жалост съм сигурна, че точно това ще стане. Неприятностите няма да му се разминат. Фотев няма да позволи на някой да му отмъкне жената под носа. Ще има екшън, усещам го. Само да не им хрумнат разни брутални идеи как да махнат Тасев, ако Наум е решил да приключи участието си в сериала.

Покрай Ина Фотева се сещам колко много ми липсва Виолета. Незаменима е тази жена!

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 00:04 от yanitsa.s

# 541
Тасев вече го бяхме набедили миналия сезон, че стои далеч от основните сюжетни линии и нищо не му се случва. Сега ще му се случи и ще си плати и лихвата за предишния. Ако се окаже късметлия може да го видим и през следващия сезон.

# 542
  • 221B Baker Street
И на мен ми харесва, че случаите са с развитие и в следващите епизоди. Предишните сезони с края на серията замотаят набързо пациента и толкоз. Те по-главни линии забравиха да довършат, камо ли някакви прелитащи за малко пациенти.
А и обикновено случаите се свеждаха до това да го видят на ехограф, евентуално да му пуснат изследвания и след това да го накълцат в операционната Joy

Освен това вече шест епизода май нито веднъж не чухме микулич Grinning

Ами, микулича беше запазена марка на Калин, а него още го няма...Grinning

# 543
...Единствено Марио не ми е особено присърце и не е особено убедителен, но се справя прилично с ролята си. Не съм изненадана от поведението и подхода му към Зорница. След като докторката се хвърли на врата му, без дори да се познават, и предвид клюките, които чу по нейн адрес, той очаква именно неангажираща емоционално връзка.
Марио днес /докато се караше с брат си/ му напомни  ,че на 20 г. е бил принуден да му стане и баща и брат .  Той е бил  момче-жертва на обстоятелствата и  малкият .... Whistling , след като подчерта ,че вече е на 30 г. , може да се чукне по неблагодарната глава и да не го притеснява с малоумното си и безотговорно
 поведение .
Колкото до Зорница - да не ги мислим , започва увертюрата на  нещо доста силно и пламенно  Heart Eyes Peace
Според мен той се държи така дърварски , защото  не е бил емоционално свободен да обича и още не знае как се прави , но Кака  нали обича да "опитомява вълци" -имаме го и на корица  Joy
И аз да добавя - СЦЕНАРИСТИТЕ В ТОЗИ СЕЗОН МЕ ИЗНЕНАДВАТ  МНОГО ПРИЯТНО !

# 544
Като казахте Тасев, бързам да го похваля - дипломиран лекар е вече, много ми е симпатичен на мен. Само желанието му да специализира пластична хирургия леко ме изненада Grinning

# 545
И на мен ми харесва, че случаите са с развитие и в следващите епизоди. Предишните сезони с края на серията замотаят набързо пациента и толкоз. Те по-главни линии забравиха да довършат, камо ли някакви прелитащи за малко пациенти.
А и обикновено случаите се свеждаха до това да го видят на ехограф, евентуално да му пуснат изследвания и след това да го накълцат в операционната Joy

Освен това вече шест епизода май нито веднъж не чухме микулич Grinning

Ами, микулича беше запазена марка на Калин, а него още го няма...Grinning

Микулича онзи ден го чух от Врабчев, когато Ина Фотева декорираше по коридора. Не е съвсем изгубен, не тъжете за него. Joy Като се върне Калин, ще навлезе отново с пълна сила. Grinning

Ели, ще му се подърпа малко още и после стой та гледай - пожааар. Joy Ейй как ги намира все такива - емоционално задръстени (обременени). Да й се чуди човек на късмета. Joy

# 546
  • 221B Baker Street
Благодаря, Ели! Flowers Hibiscus
Тази вечер малко ходех навън-навътре и не можах да гледам добре, тя пък серията беше малко по-интересна от предишните 3-4-5.
Тая Ина Фотева ще се опитват да я правят като втора Виолета май. Еми, не им се получава, смешна ми е, особено с тия прегръдки.
Дано се поуправи, да стане по-интересен филма, че  ми е голяма боза този сезон.
А, неее, Виолета в този сезон не е Фотева, а мъжът и... Само гласа му като чуя и изтръпвам...

# 547
Искам Тасев за JP /с или без  микулич/ Smile
...
Ели, ще му се подърпа малко още и после стой та гледай - пожааар. Joy Ейй как ги намира все такива - емоционално задръстени (обременени). Да й се чуди човек на късмета. Joy
Първата дама само да не го кара да пее мантри , вместо да оперира...Това ще бъде много нездравословна връзка  за Боби . Този Фотев е толкова  страховит - с безкрайна власт и наглост !
Интересно как Ина е попаднала в мрежите му ? Дали е било само заради парите ?

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 23:18 от Ели-фен

# 548
  • 221B Baker Street
Искам Тасев за JP /с или биз  микулич/ Smile
Неее, никакво джи пи, искам го за специалист отвсякъде... Е, малко ми е нисичък, но пък е сладък... Аз си падам по грозния Марио...Heart Eyes

# 549
Охх, Фотев лееека полека почва да си показва рогцата. Smiling Imp Днес пред Евгения ми направи впечатление. Абе нещо не ме кефи тоя човек. Все ми се струва, че ще има закопани на Витоша, ако не му се подчиняват. Joy Страшен ми е.

Искам Тасев за JP /с или без  микулич/ Smile
...
Първата дама само да не го кара да пее мантри , вместо да оперира...Това ще бъде много нездравословна връзка  за Боби . Този Фотев е толкова  страховит - с безкрайна власт и наглост !
Интересно как Ина е попаднала в мрежите му ? Дали е било само заради парите ?

Ели, аз по принцип за Зорница и Марио говорех, ама и с това съм съгласна. На Боби не му стигна една Вяра, дето  беше едно цвете за мирисане...мани мани, ами и сега някаква дето се занимава с фън-шуй и тантрически секс. Joy

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 23:21 от yanitsa.s

# 550
За Hаум беше обявено в някаквa статия, че след този сезон приключва участието си в сериала. А и той в Инстаграм или във Фейсбук, не помня точно къде лично го беше написал. Hо не вярвам да затрият животеца на Тасев  Crazy
Фотева ми изглежда като много неуверена жена, опитва се да демонстрира високо самочувствие, но е точно обратното. И аз мисля, че образа й ще бъде многопластов. Hа мен ми е симпатична и самата актриса cъщо много ми харесва.
Hенева май ще я уволняват в следващия епизод.

# 551
  • There I was on a July morning
...Единствено Марио не ми е особено присърце и не е особено убедителен, но се справя прилично с ролята си. Не съм изненадана от поведението и подхода му към Зорница. След като докторката се хвърли на врата му, без дори да се познават, и предвид клюките, които чу по нейн адрес, той очаква именно неангажираща емоционално връзка.
Марио днес /докато се караше с брат си/ му напомни  ,че на 20 г. е бил принуден да му стане и баща и брат .  Той е бил  момче-жертва на обстоятелствата и  малкият .... Whistling , след като подчерта ,че вече е на 30 г. , може да се чукне по неблагодарната глава и да не го притеснява с малоумното си и безотговорно
 поведение .
Колкото до Зорница - да не ги мислим , започва увертюрата на  нещо доста силно и пламенно  Heart Eyes Peace
Според мен той се държи така дърварски , защото  не е бил емоционално свободен да обича и още не знае как се прави , но Кака  нали обича да "опитомява вълци" -имаме го и на корица  Joy
И аз да добавя - СЦЕНАРИСТИТЕ В ТОЗИ СЕЗОН МЕ ИЗНЕНАДВАТ  МНОГО ПРИЯТНО !
А, няма спор, че Марио е отговорен човек и предан брат. А дали Зорница ще го опитоми - очаквам скоро да разберем. Най-малкото, човекът не е женен и имат по-добра перспектива за връзка.

# 552
Романова ме изкефи как набързо обясни на Фотева откога са толкова разделени сестрите и лекарите - "от 2000 години, от Хипократ насам" Joy Като взеха да изброяват Владов и останалите как техниците, санитарите и т.н ги няма, на нея чак леко смешно й стана, не се сдържа жената, колкото й да е сериозна. Фотева после тръгна да се извинява, не всичко й било толкова ясно колкото финансите. Grinning. На мен ми се струва, че фън-шуя и тайванските практики, както и интериорния дизайн са й по-ясни от финансите, щом се занимава с тях. Joy

# 553
 поведение .

Колко им е разликата на двамата - десетина години? Тоест, Марио е бил на 20, а Тони на 10-12, не повече. Класическо малко дете, нуждаещо се от много грижи, от майка и татко. Реално Марио не е имал никаква възможност нито за любов, нито за връзки. Той и затова не се дърпа много, така си е свикнал, секс за една нощ и който откъдето е. И сега нещо не му е таман. Момата даде заявка, че е точно от неговия вид, а сега взе, че се дърпа...аз даже не съм сигурна, че ще го опитомява. Той сам ще протегне шийка да му сложи каишката. Трябват му само още едно-две доказателства, че момичето е свястно, което на него така му се иска.

Яница, тая сцена в началото беше култова. И как Романова се подхилваше, докато момчетата се гъбаркаха с Фотева Joy

# 554
  • 221B Baker Street
Обаче, и Фотева я е страх от Фотев. Как се е омъжила за него...

Общи условия

Активация на акаунт