Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 407
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • Разпиляна във въображението
Не знам защо почвате да ми обяснявате как трябва да изглежда една наркоманка. Изобщо нямам предвид коса, грим и дрехи. Казвам, че актрисата не ми харесва като визия, прилича ми на момче и изобщо не мога да си я представя до Тони. 

# 631
# 632
[i

Мона според мен изглежда доста реалистично, няма как жена, изпаднала в абстиненция, живееща в бунище да изглежда добре, колкото и да е красива по природа.

[/i]
Много охранени тия наркомани. Понамазали ги с вакса за да имат болен вид, а те пръщят от здраве.

# 633
Може би съм една от малкото,които се радват ,че Луиза напусна сериала. Не ми харесва това момиче и това. Не можа да ме спечели двойката Тасев и Добрева Sad

# 634
Красива Диана

https://www.instagram.com/p/BgEAoRMgOxP/?taken-by=dianadimitrova13

Е така, ако се появи в болницата..
На Гергьовден я чакам с метнато агне на раменете.

# 635
Това е актрисата, която играе Мона, казва се Гергана Плетньова. „Барнали” са я за ролята Grinning

# 636
И аз като Мириел, въобще нямах предвид да е чиста, с прическа и т.н. Наясно съм за наркоманската визия. Просто жената ми е грозна.

# 637
Това е актрисата, която играе Мона, казва се Гергана Плетньова. „Барнали” са я за ролята Grinning

Тук направо няма нищо общо, но като се поразрових из интернет да я видя прилича на Мона, наистина е тя.

# 638
Много е симпатична девойката,но във филма е зловеща.

# 639
А иначе има едно нежно ирландско излъчване. Simple Smile

# 640
Ами не е някаква бляскава красавица, но има чар момичето. Не бих я нарекла грозна.
Може би е трябвало да изберат някоя по-клющава актриса за тази роля, но каквото такова, както казах за мен изглежда правдоподобно. 

# 641
Ох не се сдържах, Радина Кърджилова щеше да е чудна Мона,  и от грим нямаше да има нужда.

# 642
Ох не се сдържах, Радина Кърджилова щеше да е чудна Мона,  и от грим нямаше да има нужда.
Joy
Факт е, че Радина е толкова кльощавка, че съвсем спокойно можеше да се справи с тая роля Grinning

# 643

Гледала съм я в Недадените.

# 644
  • София
Луиза грам не ми липсва, по-добре без нея. Час по-скоро и Наумчо да хваща пътя.
Аз си чакам Калин и Наталия, особено Калин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт