Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 356
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Ох много ми хареса сцената на Зорница и Марио .Много,много.

И хайде вече да чифтосват Фотева и Тасев. Пасивен ми се струва.

Значи, още 2-3 прегръдки и току виж се открили двамата. Joy Тасев ми хареса как се пошегува на гърба на Фотева, когато приемаха Мона, приятелката на Тони: "Да се изкъпе, че Фотева пак ще направи от нейните ароматерапии" Joy

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 21:25 от yanitsa.s

# 676
  • София
Ох много ми хареса сцената на Зорница и Марио .Много,много.

И хайде вече да чифтосват Фотева и Тасев. Пасивен ми се струва.
А така. Само заради разни "чифтосвания" се гледа сериала. Просто чудесно😂😂😂

# 677
Мазова заспа с блуза с червено и бяло рае и се събуди в синьо:grinning: Кръстева ми е любима- тя не е просто доктор, толкова добре подхожда към децата, евала. А жената на младия Фотев ми изглежда по-голяма от Фотева и много грозна....

# 678
Добър епизод Simple Smile

Радвам се, че все пак Магда призна на Ненева за парите, че не се посвени и на Ина да се озъби заради нея.
Тони явно е започнал с наркотиците в момент, в който изграждането на личността му е крехка, податлива и цялата болка от загубата на родителите е паднал в пропастта. Тони  ми хареса много като се опитва да помогне на Мона с всичко, което може, въпреки липсата на желание в нея.
Марио се чувства виновен за случилото с брат му, макар че нещата се случват каквото и да правим, и както и да искаме да стане, не става така. Тръгвайки да се бичува какво е трябвало или не трябвало да прави, няма да промени нищо, за да имат пълноценна братска връзка трябва да се освободи от тази вина. Сцената на покрива беше най-силната като послание за мен от началото на сезона Heart
Мазови, ох, толкова ме е яд за тая пуста история, в която ги вкараха, че дори не искам и да коментирам.
Ина е леко куко, има място да се развива много като образ, чудя се защо беше нужно да подложи Ненева на това, макар още като написа листите бях убедена, че ще бъдат еднакви- остава. Ненева е толкова добродушна, че изобщо не и идва на ум, че Ина си играе с нея.
На Зорница ще й е трудно да преодолее Банков, едва ли някога ще спре напълно да го обича, но тази любов ще си остане просто спомен закътан дълбоко в сърцето й. Ще отнеме време преди да може да се довери на Марио, но виждайки го, той е упорит като магаре и като осъзнае, че тя си заслужава надявам се няма да я  пусне. Той ще й върне вярата в любовта, а тя ще го научи да обича нещо, което явно поради стеклия му се живот не е могъл да изпита.
И отново много се радвам за завръщането на Калин и Наталия, познавайки сценаристите ще е единствения им радостен епизод, дано да греша, ама едва ли Grinning

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 21:48 от maichetoo0o

# 679
  • Разпиляна във въображението
Фотева трябва първо да се превъзпита, че не всичко се оправя първо с пари. Това с Бръшляновата лига ме уби. За да го бъде туй трябва да е родена със златна лъжица в устата, или поне с много-много пари. Във времето, в което живеем, трябва и семейството й да е от мутрите или Фотев да е инвестирал в нея много по-рано, преди да й надене пръстена.

# 680
Рано им е на тези двамата. Вървят труден път. Не само на хора с тежко минало, но и на двама души, които имат тотално погрешни впечатления един за друг. Заедно с това са привлечени един към друг някак против волята им. Хем са раздразнени, хем не спират да се търсят. Трябва им още малко време преди целувката. Още малко да се опознаят, за да дадат възможност на любовта да покълне.

Противоположностите се привличат, както се казва. Wink Тези двамата явно не са изключение, но докато успеят да стигнат един до друг много време ще мине. Направи ми впечатление, че Зорница въпреки, че вчера сигурно й идеше да го набие, днес беше много добре настроена към него, все едно нищо не е било предишната вечер.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 21:44 от yanitsa.s

# 681
  • Ню Йорк
Зорница е направо жалка  ooooh! 

# 682
Яница, те двамата съвсем не са противоположности, напротив, доста си приличат, даже днес го намекнаха, като Зорница каза на Тони, че мисли като брат ѝ. Просто им тежат много неща, които стоят между тях за момента. Но Марио почна да омеква, а Зорница продължава да се държи добре с него, въпреки изцепката му от вчера.
Обаче ми хареса как я скастри по телефона Joy

Фотева е много сложен образ. От една страна пълно куку. От друга страна, прави добри неща. От трета страна, нямам никакво обяснение за действията ѝ - защо направи това с бележките, например. Може би защото искаше да се покаже като строг шеф, който не оставя нещата безнаказани, но не искаше реално да накаже Ненева. От четвърта страна, си мисли, че всичко ѝ е позволено. Има много голямо поле за развитие.

Мазови ужасно скапват отношенията си. Лора ги скапва, като дълбае под влиянието на Ванчето, а Мазов пък изобщо не усеща, че товарният влак наближава и ще ги смаже Grinning. Признавам ѝ на Ванчето обаче, много хитра гадина е.

И браво на Жекова за поведението си днес, постъпи доблестно спрямо Ненева.

# 683
  • There I was on a July morning
Много сте писали, от среднощ - досега (101 нови отговори) Simple Smile. После ще ги чета, но бързам да споделя положителните си впечатления от епизода. За мен, той беше най-силният досега от сезона, емоционално много силно въздействащ, пророних и няколко сълзи на финалните сцени.

Актьорът Велислав Павлов /когото, досега не харесвах особено/, бе убедителен в ролята си и успешно пресъздаде образа и емоциите. Сравнението с Вергов /Банков/ в любовните сцени със Зорница е неминуемо и почти щеше да се получи подобен пламенен резултат  Heart Eyes, ако предателската памет на Огнянова не постави спирачки..

Приятно ми е, че Жекова се застъпи за сестра Ненева и почти и се извини за грозната си постъпка.
Жребият на Фотева затвърди мнението ми за нея - още преди да покажат второто листче, бях сигурна, че на него пише - остава. Убедена бях, че доброто начало в нея ще надделее.
Д-р Тони Ковачев показа съвсем човешко и любящо отношение към бившата си приятелка, поздравления за актьора, който до този сезон ми беше напълно непознат.

И да не забравя, поздравления за сценаристите - за добрия сценарий.  bouquet

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 22:05 от Скубиду

# 684
Противоположностите се привличат, както се казва. Wink Тези двамата явно не са изключение, но докато успеят да стигнат един до друг много време ще мине. Направи ми впечатление, че Зорница въпреки, че вчера сигурно й идеше да го набие, днес беше много добре настроена към него, все едно нищо не е било предишната вечер.

Тя чу голяма част от разговора му с момчето на покрива и мисля, че подобни постъпки сякаш накланят везните в  мнението и за него. В момента те са с доста разнопосочни мнения един за друг. Виждали сме, че тя не е злопаметна, не беше с Банков, не е и сега нито с Тони относно лъжата му за това, че е имало нещо между тях, нито с Марио след случката вчера Grinning

# 685
Д-р Тони не беше ли рентгенолог?

# 686
Д-р Тони не беше ли рентгенолог?
Да.

# 687
За първи път виждам рентгенолог, дето да обикаля по стаите. Досега все си мислех, че си седят до рентгена.

# 688
Това са старите рентгенолози, дето се занимаваха само с разчитане на снимки. Тони се занимава с образна диагностика. Поради тези причини го привикват периодично да прави ехография, а пък от друга страна той като по-свободен припка насам-натам с готовите скенери/рентгени/ЯМР-и, за да ги носи на лекарите на крака. Помагат си, един вид Simple Smile)

# 689
Това са старите рентгенолози, дето се занимаваха само с разчитане на снимки. Тони се занимава с образна диагностика. Поради тези причини го привикват периодично да прави ехография, а пък от друга страна той като по-свободен припка насам-натам с готовите скенери/рентгени/ЯМР-и, за да ги носи на лекарите на крака. Помагат си, един вид Simple Smile)
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт