Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 134
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Аз минавам само да споделя, че току-що, гледайки рекламите, забелязах нашето момиче в реклама на Maggi.

Диана в реклама на Maggi? Е как така не съм я хващала? Flushed Grinning

# 196
Добре, Дона, с ръка на сърцето, ти виждаш ли ги двамата като двойка? Simple Smile

Не.

# 197
Да, това имах предвид,ч е и тримата ще са с разбити сърца.

Абе моят най-добър приятел(мъж) бяхме на кино с компания и седеше до мен и при рекламите, той ми вика "това е готината докторка, от твоя сериал Grinning" аз му казвах, че нещо не е добре, ама явно е видял той добре.....трябва да му се извиня на човека Joy

# 198
Не знам, Яница, аз както по случайност гледах рекламите, изведнъж си казах „я,Дианка” Grinning

Дона, а така, добор момиче, не живееш в  заблуда Grinning

Майче, е защо и тримата? Аз подозирам, че няма да е цял сезон тая драма. По-скоро до средата и после Батко и Кака ще се мъчат да спасяват малкия.

# 199
  • Wonderland
Аз минавам само да споделя, че току-що, гледайки рекламите, забелязах нашето момиче в реклама на Maggi.

Значи наистина е тя! Помислих си, че халюцинирам вече Joy Два пъти я засичам тази реклама и си казвам как това момиче прилича на Диана Димитрова.

# 200
Не знам, Яница, аз както по случайност гледах рекламите, изведнъж си казах „я,Дианка” Grinning

Тц тц Fairy, заинтригува ме да я видя. Сега трябва и рекламите да гледам с повишено внимание. Joy

# 201
Девил, ако халюцинираш, значи и аз халюцинирам Smile

Майче, сетих се пак за пустите сърца. На Зорница сега нали й е разбито? И Батко слага пръст в раната и човърка, та я довършва. То при нея няма закъде повече да й се разбива сърцето, егати...

Яница, аз пробвах да я намеря в нета, ама я няма.

# 202
Хубаво де. Нейното разбито, на Малчо също (заради нея), а на Батко защо? Нали уж нашето момиче ще се влюбва в него. Остава накрая на сезона да му избяга.  Flushed Аааа не, мерси. Grinning

Еми Fairy, ще си я дебна и ще я хвана някой ден. Grin Grinning

# 203
Подозирам,  че Тони ще се влоши по някое време и пред това, че той харесва Зорница, батко му ще си прояви своята благородна тъпота, само да направи щастлив брат си. Права си нейното вече си е разбито, дали в последствие и той ще се запише в графата на мъжете разбили го, ще видим.

Да, няма я тая реклама, защото с моя приятел влязохме в спор за това и той искаше да ми я покаже за да докаже, че е прав ама явно я няма, но явно щом и други сте си помисли, че е Диана явно добре е видял Grinning

# 204

Дона, а така, добор момиче, не живееш в  заблуда Grinning

Майче, е защо и тримата? Аз подозирам, че няма да е цял сезон тая драма. По-скоро до средата и после Батко и Кака ще се мъчат да спасяват малкия.

Fairy, така им е заложено в образите. Ако бяха малко по-различни в характера, с по-различен грим (да не правят Диана с 10 години по-възрастна), щеше да е друго(най-малкото щеше да има интрига кого ще избере тя). Ядосвам се, защото това е просто сериал, ок, не те кефи някой персонаж, ама леке и нещастник не е приятно.

Като казахте три разбити сърца, реших, че ще са три мъжки разбити сърца аххахахахаха Да не вкарат 3ти мъж?Нямам предвид Банков, а някой нов Joy

# 205
Яница, измислих го - на Малчо е разбито,защото Кака не го иска. На Батко е разбито, защото заради Малчо се е отказал от Кака, а на Кака е разбито, защото Батко я е зарязал Grinning

А, ето, Майчето потвърди хипотезата ми.
Майче, не вярвам, никого не оставят твърде дълго да страда. Възможно е да се подърпа Батко, но както казах, той вече знае, че Тони е омаян, а тепърва предстои да целува момичето на брат му. Явно не е чак такъв благородник Wink

Дона, то и сега уж има интрига, ама честно казано, образът на малкия е така направен, че провалът му с нея точно е предизвестен.

# 206
Има, има интрига - в кой точно епизод ще се целунат с Марио Grinning
Което ми напомня, че още не са дали онзи откъс от промото, в което Зорница говори на Тони за критичната точка, сещате ли се?
Видях рекламата - Диана е - рошава и красива Simple Smile Само не е нейния глас зад кадър Simple Smile
Леле, искам да я видя на живо!

# 207
Фотев си каза, че е сбъркал, като не я е представил предварително. Но твърде вероятно той изобщо не знае, че тя се е правила на пациент цял ден и е тръгнала с рогата напред Grinning . Нищо де, направи грешни стъпки, но да речем, че не виждам от нея да се пръкне някакъв гранде злодей тип Виолета. Simple Smile
То за грандезлодей трябва много акъл. Фотева не загатва да има такъв.

# 208
Ами според мен Фотева е с потенциал за злодей. В момента има и добро, и лошо, ако беше тук Виолета, щеше веднага да я привлече към тъмната страна Grinning Но сега нашите добряци ще я претопят Simple Smile

Дона, по-скоро за мен интригата е след целувката Кака ще хукне ли да бяга Grinning

# 209
А, ето, Майчето потвърди хипотезата ми.
Майче, не вярвам, никого не оставят твърде дълго да страда. Възможно е да се подърпа Батко, но както казах, той вече знае, че Тони е омаян, а тепърва предстои да целува момичето на брат му. Явно не е чак такъв благородник Wink

Дона, то и сега уж има интрига, ама честно казано, образът на малкия е така направен, че провалът му с нея точно е предизвестен.
Е то в момента Тони го ядосва и няма да се посвени да си я целува най-малкото Grinning, ама както казах ако се влоши, майката орлица в него ще заговори с пълна сила пак Joy
Meн ми е интересно също дали Тони ще прочете сигналите грешно някой път и да си открадне целувка от Зори като разбира се Марио стане свидетел на тази целувка Grinning ей, ама как ми ги ражда главата Joy

Общи условия

Активация на акаунт