Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 217
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Гледам сега интервюто на Диана и, честно казано, ми е неудобно. Наистина как не им е тъпо да задават все едни и същи въпроси??? Съчувствам ѝ. Много ми харесва грима на очите Heart
Допада ми, че не си мълчи и казва каквото мисли (за НАТФИЗ).

# 271
Калин и Наталия се връщат тази седмица в епизодите. Прочетох го тук.
Скрит текст:
https://nova.bg/accents/view/2018/03/06/209008/диана-димитрова-с-д-р-огнянова-ни-свързва-отношението-към-децата/

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 17:20 от yanitsa.s

# 272
  • София
Дано сега като се върнат Калин и Наталия да изпратят Огнянова на специлизация, ако може до края на сезона.

# 273
Оуу, много яко. Калин се връща, а докторката ще е моделче Sunglasses

# 274
"По време на гостуването ѝ бяха излъчени ексклузивни кадри от фотосесия в болницата, в която зрителите ще видят чаровната лекарка и като модел. Какво ще предизвика новото амплоа на д-р Огнянова – феновете ще разберат в предстоящите епизоди на хитовата продукция."

Това как го разбирате? Фотосесията е част от сценария?

# 275
Злати, така го разбирам аз, може би това ще е някоя от приумиците на новия финансов директор Grinning

# 276
Изобщо не мога да си представя какво са намислили, но горките братя Kовачеви Joy Ще има интрига тук Sunglasses

# 277
  • Wonderland
Злати, така го разбирам аз, може би това ще е някоя от приумиците на новия финансов директор Grinning
Първосигнално се сетих, че може да правят снимки на всеки за сайта на болницата. Въпреки, че няма логика да е с цивилни, официални дрехи. Все пак е лекар. Би следвало да я снимат с екип на работното ѝ място.
Не знам какво ще е, но да е "модел" във "фотосесия в болницата"...никак не ми се връзва за част от сценария. Въпреки, че така написано в статията точно така излиза

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 17:47 от Li77le Devil

# 278
Първосигнално се сетих, че може да правят снимки на всеки за сайта на болницата. Въпреки, че няма логика да е с цивилни, официални дрехи. Все пак е лекар. Би следвало да я снимат с екип на работното ѝ място.
Не знам какво ще е, но да е "модел" във "фотосесия в болницата"...никак не ми се връзва.
Aхаха, е, то се виждаше как заголва бедър, веят се коси, рокля  Crazy какви снимки за сайта ще правят Mr. Green И на мен не ми ce връзва да е сцена от филма, но предполагам, че скоро ще разберем.

# 279
  • Wonderland
Не знам какво ще е, но да е "модел" във "фотосесия в болницата"...никак не ми се връзва.
Aхаха, е, то се виждаше как заголва бедър, веят се коси, рокля  Crazy какви снимки за сайта ще правят Mr. Green И на мен не ми ce връзва да е сцена от филма, но предполагам, че скоро ще разберем.
Не съм гледала - не знам какво разголва и какво ѝ се вее Joy

Щом "разголва бедър" изобщо не мога да си представя какво може да снима в болницата Thinking

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 19:18 от Li77le Devil

# 280
  • Ню Йорк
Дано сега като се върнат Калин и Наталия да изпратят Огнянова на специлизация, ако може до края на сезона.

Дано, дано  Praynig Praynig Praynig

# 281
Може тази фотосесия да е за лицето на болницата, в един сериал беше криминален за разследване и един от героите беше лице на агенцията. Горката тя, ще има и допълнителни намеци и шегички относно това ако съм права Grinning предполагам, че един от братята ако не и двамата, а и други от болницата ще наблюдават заснемането на снимките Joy само си представям чувството за собственост, което ще се обади в братчетата и най-вече в Марио Grinning

Калин и Наталия си идват, много се радвам за това Simple Smile, ама не се радвам, че ще ги почнат и тях по домова книга с гадостите.

# 282
Поне едно нещо от интервюто разбрахме със сигурност - с Димитър Захариев не са брат и сестра. Joy Явно Диана чете коментари, а току виж надникнала и тук Joy (да бе, да Joy) или по някакъв начин е стигнало това до нея.

# 283
  • Разпиляна във въображението
Може да правят рекламен календар, идея на Фотева Simple Smile

# 284
Може да правят рекламен календар, идея на Фотева Simple Smile

Да, нали трябва да се рекламират пред "клиентите". Joy

Общи условия

Активация на акаунт