Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 303
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
И според мен ще е нещо такова, а и нали в анонса пишеше, че Фотева ще има нови екстравгантни идеи Grinning
Майчр, ако Марио ще я наблюдава, само се надявам да му е достатъчно здраво сърцето Joy
А има и друг вариант - да се наложи двамата заедно да снимат Scream Satisfied

# 286
Fairy, добре, че на Тони само черния му дроб не е добре, че ако беше зле със сърцето и я наблюдава по време на снимки ще го загубим. Joy

# 287
Fairy, добре, че на Тони само черния му дроб не е добре, че ако беше зле със сърцето и я наблюдава по време на снимки ще го загубим. Joy
Хахахах, да, права си Joy Бе за него съм спокойна, ще приеме с достойнство сърцетупа, ама Баткоо, Батко, той ще бере ядове. Grinning
Както казах, тоя сезон някак си като че ли се случват много неща много бързо. Ето, тая седмица имаме да се оправяме с Тони, с Магда, Калин да се върне...направо нямам време да асимилирам събитията Grinning

# 288
Много сте се размечтали нещо Joy

Според мен Диана просто снима фотосесия за някое списание. Не си представям Огнянова да се навие на такива снимки, твърде откачена приумица на Фотева би било

# 289
Изобщо кой от лекарите би се навил? Grinning Да не би пък Милошев и екипа да са се навили сериозно да направят някой календар за феновете. Бях прочела коментар, че искат да видят календар с героите от сериала. Все пак нали Милошев се води от реакциите на зрителите. Grinning

# 290
Честно да ви кажа е сега пуснах интервюто и спрях на стоп кадър снимката, за която Гала каза, че е от фотосесия и жената изобщо, ама изобщо не ми прилича на Диана. Да не говорим, че реакцията на Диана беше „каква фотосесия” Grinning Та няма да се учудя, ако се окаже,  че някой нещо не е разбрал.

# 291
Честно да ви кажа е сега пуснах интервюто и спрях на стоп кадър снимката, за която Гала каза, че е от фотосесия и жената изобщо, ама изобщо не ми прилича на Диана. Да не говорим, че реакцията на Диана беше „каква фотосесия” Grinning Та няма да се учудя, ако се окаже,  че някой нещо не е разбрал.
Мисля, че жената на снимката беше Ирина Флорин. Ако не се лъжа в анонса за предаването я спомена. Вероятно е станала някаква грешка, много бързо я махнаха.

# 292
Възможно е, Яница. Все пак това го пише в официалния анонс, би трябвало да знаят какво се случва. Simple Smile
Честно казано, ако малко наблегнат и на забавните истории покрай неадекватното включване на Фотева, няма да им се разсърдя.

# 293
Две минути преди края е фотосесията. Диана е това, с червената рокля, с която беше на снимката с режисьорката е.

# 294
Две минути преди края е фотосесията. Диана е това, с червената рокля, с която беше на снимката с режисьорката е.
Ааааа, видях я, Злати, мерси. Мммм, много добре, харесва ми. Ма какво ще я накара да заголва крак под светлините на операционната е пълна мистерия Grinning Само ще да е някаква маркетингова приумица на госпожа директорката Joy

Оу, и след това като ги дават в далечен кадър с Гала, вляво на екрана се вижда как с Тони си правят селфи пак с тая рокля в операционната. Дано да е извън снимките това селфи Joy

# 295
  • Там,където се събуждам щастлива.
Интервютата по нашата телевизия са пълна трагедия. Как няма един, който да слуша събеседника си и да  задава смислени въпроси. А Гала като почне да прекъсва и да се надвиква. Брррр.

# 296
Интервютата по нашата телевизия са пълна трагедия. Как няма един, който да слуша събеседника си и да  задава смислени въпроси. А Гала като почне да прекъсва и да се надвиква. Брррр.
Ужасна е просто. И се лигави, и иска тя да говори повече, същевременно не знае как да разприказва събеседника...айде, ако си е приказшив, лесна работа. Но като е някой по-мълчалив, няма шанс просто. Създава усещането просто за запълване на времето.

# 297
Защо ни занимават с тези отрепки !?!Не са ми интересни .

# 298
Защо ни занимават с тези отрепки !?!Не са ми интересни .
За да ни въведат в тъмната страна на Тончо.

# 299
И Тони настъпа мотиката със Зорница  Joy

Общи условия

Активация на акаунт