Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 637
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
 Успя да ядоса кака си. Grinning Никак не й хареса, че е приказвал на брат си, че са правили това онова. Лошо Тони, лошо! Тоя път изплиска легена. Joy

# 301
И Тони настъпа мотиката със Зорница  Joy
Да. Joy За момент малко се притесних с това превързване, ама младежът лошо сгази лука. А нашето момиче го раздава Шерлок Холмс, как от разговора с Батко се е светнала, че Тони е приказвал измислици, е мистерия за мен Joy

Обаче дори и Тони установи, че Зорница вече е Кака - един надзорник ми стига Joy

# 302
Как точно се нарани Тони? Изпуснах.

# 303
Как точно се нарани Тони? Изпуснах.
Имаше една бездомничка, завита с одеало, оказа се стара позната на Тони. Той я отви да я види и тя го изпраска с едно дърво.

# 304
Тая Фотева на каква се прави?! Захариев нали е директор на тая болница, а не лукова глава. Тя се държеше с него все едно е редови лекар някакъв си там. Егати тона!

# 305
На мен ли ми се струва или Пешко нещо се е прошарил в косата? Grinning

# 306
Някой ще ми каже ли какво се случва? Ще мога да гледам доста по-късно Sad

# 307
Е много са сладки Пенев и Владов Simple Smile
А този Марио- е няма такава дикция напряга ме, нищо не му разбирам.

# 308
Пенев за Марио: "Чък Норис и доктор Хаус в едно" Joy
Между другото случая с тази пациентка за момент ми напомни на "Доктор Хаус".

# 309
Някой ще ми каже ли какво се случва? Ще мога да гледам доста по-късно Sad
Магда разбра, че Коко е изгубил парите и открадна едни пари на сестрите, 2200 лв, за да ги даде на лихваря.
Кръстева отиде да помоли Фотева да помогне на Марта, Фотева иска да й помогне, помоли мъжа си, той я отряза.
Марио и Романова се дъвчат, борба на его, оперират някаква сложна работа и пак се дъвчат.
Тони го удариха, Зорница го превърза, нахока го, каза му да не я използва срещу брат си.
А, Фотев е помогнал, лихварят се оттегли. Зорница сега си говори с Тони.

# 310
Ей, Инчето направи нещо добро, отърва Жекова. Simple Smile

# 311
Браво на Фотев!!! Еййй, нямам търпение да гледам Simple Smile

# 312
  • София
Ха, да имаш за шеф мутра си е направо полезно😀

# 313
Дона, Зорница и Тони си говориха за хероина, тя все още не е разбрала, че е бил наркоман, пита го работил ли е с наркомани. Дойде Марио, помоли Зорница да ги остави и каза на Тони,е рискува много и не се грижи за здравето си и не си е пил супресорите. Тони каза, че ги е изпил сутринта, Марио си тръгна и Тони тогава ги изпи. Дона, изивнявай, слънце, ама голямо е леке!
Иначе епизодът е интересен, но някак много мудно върви.
Пенев и Владов пак се проявиха. Огнянова влезе в стаята и каза, че търси Ковачев, а те я питаха - кой, радиационния или другия, ама другия не запомних как го нарекоха Grinning

# 314
Аз по-горе изкритикувах Фотева, сега пък да я похваля заради Марта. Браво, че й помогна в тази трудна ситуация.

Много ми харесва играта на Велислав Павлов. Сякаш гледам истински лекар. И като поведение към пациентите, отношение, дори и начин на изговаряне на термините.

Общи условия

Активация на акаунт