Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 569
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Наркотично зависим  - действащ лекар... не ми се връзва. Ще гледаме и ще разберем /може би/
Аз също преди писах, че това малко не ми се връзва, плюс, че на наркотично зависимите никой няма да седне да им трансплантира черен дроб. Но, да, ще гледаме в очакване да ни разкрият мистерията Grinning

Видях промото с Марио и Зорница. На Зорница само дето дим от ушите не ѝ излизаше от бяс. Бутна го, но повече ѝ се искаше да го набие май Grinning

Fairy, аз затова продължавам да смятам, че не е бил наркотично зависим. Ще се разплете историята, и то скоро.
Е как няма да иска да го набие Зори - та тя чува почти същото изречение за втори път, за мен Марио отново бръкна в раната “Банков”. А за развитието на отношенията им - макар, че не ми допадат Марио и Велислав, също предпочитам отношенията със Зорница да се развият бавно и полека - по-сладко е така Blush

# 406
За Тони, още преди да започне сезона, анонсираха, че се е борил със зависимости, така че предполагам е ползвал наркотици и се е движил в тези среди. Mакар че, бивши наркомани и алкохолици са рискови пациенти и едва ли някой би ги одобрил за трансплантация. Hо като на филм, всичко е възможно. Hа татуировката му, освен името Mона, сякаш символично беше изобразена и висулката от медальона.
Hенева можеше и директно с Mагда да говори, а не да се крие по коридорите. Все пак, тя е една от малкото, която е запозната с проблемите й, дори и поръчител по кредита й стана. Mакар че, за лихваря не знаеше, но можеше да се досети, че е изпаднала отново в затруднение и да изкопчи информация от нея. Hе ми харесва тази уж хрисимост и как винаги изпада в обяснителен и оправдателен режим, когато изпорти някого. Hо и Mагда постъпи много долно.
Винаги ми е приятно да гледам Вергов, но ако ще връщат Банков, скапвайки още една хубава история, защото мисля, че ще има такава между Mарио и Зорница, по-добре изобщо да не го правят. Aз и не вярвам в това, но пък и до последно не вярвах, че от вдовец ще се окаже с жена в кома.

# 407
Пуснали са това клипче на страницата на сериала. Васко пак ще го видим, ама ще го отнесе май. Grinning Изглежда ми като уплашен заек. Joy
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/852328474953739/

# 408
Вера, няма как да я видиш тази сцена, защото не е в това промо. Измежду рекламите по Нова тв го дават. То е не повече от 3 секунди. Намират се май някъде в болницата, в някаква стая, нещо като стая за почивка, съблекалня, от този род. Зорница е напълно облечена, с яке, а Марио е с хирургически панталон и гол до кръста. Казва ѝ "Без ангажименти", тръгва към нея, отмести ѝ кичур или я погали, не стана съвсем ясно, тя му бутна ръката, бутна и самия него, изгледа го кръвнишки и излезе от стаята. Пак ти казвам, аз го разказвам дълго, а то всъщност докато мигнеш, свършва Grinning

За Ненева и аз съм съгласна, че можеше да потърси друг начин да реши проблема и първо да поговори с Магда. Но тя поне е само клюкарка, докато Магда постъпи много долно в тая ситуация.

Яница, благодаря за клипчето - "Ще си говорите ли или ние да го поемаме" Joy Босчето е приел много навътре проблема на Магда. Тя пък сега ще ги моли да го пуснат и да не го закачат. Надявам се ролята на Васко да е епизодична.

# 409
Пуснали са това клипче на страницата на сериала. Васко пак ще го видим, ама ще го отнесе май. Grinning Изглежда ми като уплашен заек. Joy
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/852328474953739/

Фотев ме кефи аааадски! Joy
От сериала са си взели поука сякаш и пускат повече клипчета този път, доволна съм Blush

И да се оплача с офтопик - тази седмица се очертава натоварена от към вечерни социални ангажименти, все посред нощите ще гледам сериала и ще коментирам Sad

# 410
За Тони, още преди да започне сезона, анонсираха, че се е борил със зависимости, така че предполагам е ползвал наркотици и се е движил в тези среди....
Да, борил се е ... със зависимостите на приятелката си. Кой знае колко свърталища е обиколил заради нея, кой знае колко пъти я е виждал надрусана, да си бие наркотика?

# 411
Дона, само казвай коя вечер няма да гледаш, ако имаш нужда, ще разказвам какво става. Simple Smile

Фотев е интересно хрумване, внася разнообразие, става забавно покрай него, много ми е интересен.

За Тони определено предизвикаха любопитството ни и има различни варианти, така че ще следим с интерес Simple Smile

# 412
  • Разпиляна във въображението
Самият Захариев май каза за седмиците управление. Тогава и аз се изненадах.

# 413
Тони определено ми е по-любопитния персонаж от двамата братя. Надявам се края на сезона да не свърши с неговата смърт... Искам щастие и за него. За брат му ясно - ще си стане двойка със Зорница.

Обаче си мисля, че все пак информацията, която имахме в началото за Калин и Наталия е била вярна. Но поради големия интерес към тях, все пак са се договорили и затова те се включват по-късно. За което много се радвам. Най-вероятно сцената с Евгения, дето се чува с тях по телефона да е заснета в много по-късен етап Grinning.

# 414
Пепи, и аз мисля, че информацията за Калин и Наталия е вярна. Разбрали са се на по-късен етап и затова и ги няма в момента.

Аз също се надявам Тони да не умира. Че брат му ще е нещастен Joy Не, шегувам се, не искам да умира. Момчето не е лошо, просто малко е свикнал бате да се грижи за него. Искам да превъзмогне проблема си и след това да се научи да бъде отговорен и да порасне.Simple Smile

# 415
Аз съм изтървала, но Калин и Наталия първоначално са били извън замисъла за сезона или желанието да не участват е било тяхно?

# 416
Имаше информация, че Калин и Наталия няма да участват в този сезон - явно не са се били договорили...

# 417
Дона, само казвай коя вечер няма да гледаш, ако имаш нужда, ще разказвам какво става. Simple Smile

Фотев е интересно хрумване, внася разнообразие, става забавно покрай него, много ми е интересен.

За Тони определено предизвикаха любопитството ни и има различни варианти, така че ще следим с интерес Simple Smile

Злато си, как при това положение да хейтя Марио, кажи ми??? Kissing Heart

Фотев хем ме радва (повече от жена си), хем ми е тъмна Индия - каквото и да си говорим, проявява голяма добрина. Можеше да спре с изгонването на лихваря, но не - от промото смятам, че ще принуди Васил да се издължи на Жекова. Освен това си мисля, че държи на жена си, уважава я, а не я възприема като трофей, който да хубавее около него. Първо, че й даде да управлява болница (не е директор, ама парите минават през нея), вместо да й връчи ключовете за фризьорски салон. Второ - нормално е Фотев младши да не харесва тая на неговите години, която се е омъжила за баща му и бърка в сметките за бзинес/наследство. Но фотев с езастъпва за жена си за нещо съвсем простичко даже - вечеря. Тотален противовес на Джаро и Съни примерно(в момента гледам отново Под прикритие  се сетих за тях).

Наистина се надявам Марио в един момент да вдигне ръце от Тони, за да видят всички (Марио и публиката), че той е/може да бъде/ отговорен и че ще се справи с живота. Абсолютно смятам, че Тони се чувства задушен от брат си. И моля, без повече лекарска смърт!

За Калин и Наталия съм съгласна.

# 418
Аз съм изтървала, но Калин и Наталия първоначално са били извън замисъла за сезона или желанието да не участват е било тяхно?
Не е ясно какво се е случило, всичко е само слухове. Според мен по-скоро те не са искали да участват повече. Защото смятам, че от екипа са наясно кои са харесваните герои и актьори, не вярвам те доброволно да се откажат от някой от тях. Но е факт, че упорито се говореше ,че няма да участват и сега някак си се връзва да са се съгласили впоследствие. Освен това преди началото на сезона, Милошев каза - много се радвам, че отново ще работим с Дария, което мен ме навява на тая мисъл.

# 419
Дона, Марио никога, ама никога няма да вдигне ръце от брат си. А Тони може да докаже, че е отговорен и без Марио да вдига ръце. Да вземе да си пие хапчетата редовно, като начало.

Общи условия

Активация на акаунт