Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 472
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Тъпа, но добронамерена. Смекчаващо вината обстоятелство. Grinning
Иначе съм съгласна с теб, че е адски неадекватна.

# 571
За Фотева ми е жал. Иска да бъде приета някъде, а след като години е била отхвърляна от семейството, сега се случва същото и в болницата. Мотивите й са добри, само не и средствата.

Проблемът на Фотева е, че тя не се опитва грам да разбере къде се е набутала. За парите на сестрите - прибра ги в бюджета, но отказа да помислят как да им увеличат заплатите. И все пак се е загрижила, че сестрите не се виждат на сайта и не присъстват на рапортите, където се разпределят и обсъждат случаи. Явно не се е сблъсквала достатъчно сама с нещо, за да се научи да се вписва. Фотев е зад гърба й, на рамото й, пред нея, и заповядва - да я харесват, да я слушат, да й се мазнят, да й помагат. Пробутва някакви източни мистики на семейството си, на работата си и отказва да види, че нещата просто не са такива, че нищо не постига. Някой й се противопоставя и Фотев веднага разчиства и тя продължава напред пак по нейното си без да промени нищо. Изобщо не я съжалявам. И какво като се опря там на стената с тъжно изражение - после се намеси където не й е работа - няма пари, сметки - и благодарение на това, че не успява да отвори чакрите на момчето ще се стигне почти до убийство. Тъпа патка.

Аз друго се чудя за Фотева.
Хората увлечени по източните религии и практики не са ли едни такива удохотворени, спокойни, мирни и дори леко отнесени ?

# 572
  • Разпиляна във въображението
Къде е добронамерена? В това всички да се докоснат до Изтока? Тя дори не помогна на Магда "добронамерено", а направо я върза за себе си да слухти и шпионира. А Фотев върза Евгения да мете пред нея.

Ами Фотева си е отнесена. Тя така си и приказва - без връзка с действителността. Лекарите си разпределят операции за спасяване на животи, а тя мило и по детски невинно им предлага прегръдки.

# 573
  • София
Защо на оперативката (изобщо героите) са 85% хирурзи?
В тази болница няма ли невролози, онколози, офталмолози...

# 574
=
Аз друго се чудя за Фотева.
Хората увлечени по източните религии и практики не са ли едни такива удохотворени, спокойни, мирни и дори леко отнесени ?

Според мен тя не е реално увлечена от тия неща. Тя е от типа хора, които се запалват от нещо, само защото е модерно и си мислят, че това ги прави интересни и извисени - било то чия/рукола или източни практики Joy

# 575
Ами аз доколкото разбирам, ни дават оперативката на хирурзите само. На другите са си отделно. Все пак в тази болница основно има хирурзи. Уролозите са ... двама - Огнянова и шефа на отделението, дето не го знаем, гинеколозите са двама - тях са ги давали като си говорят за операции, т.е. това им е оперативката. Мазов и Хинова си правят оперативка още у тях си, Кръстева е сама.... други лекари май няма. Туй очен, ушен, невролог.... няма.

# 576
Да си кажа!
За мен Диана загуби част от очарованието си,след загубата на Банков.Остана да ми харесва само едно лице,нито тяло,нито игра,нито като персонаж newsm43  И моля никой да не се чувства длъжен да ме обори,защото ви знам мнението  Hug

Марио ,да не се повтарям,няма как да ми хареса,нито като визия,нито като игра,а като персонаж-може би малко.А Тони наистина има нещо секси(съгласна с Дона),но и крещяща нужда от подстрижка(съгласна с Майчето),харесва ми как играе.

Засега най-интересни са ми Фотеви.
Сериала го гледам с 50% интерес .
Днес съм бяла и добра  Mr. Green
Честит ви празник,дами  bouquet

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 09:53 от *Амбър*

# 577
Да си кажа!
За мен Диана загуби част от очарованието си,след загубата на Банков.Остана да ми харесва само едно лице,нито тяло,нито игра,нито като персонаж   Mr. GreenИ моля никой да не се чувства длъжен да ме обори,защото ви знам мнението  Hug

Марио ,да не се повтарям,няма как да ми хареса,нито като визия,нито като игра,а като персонаж-може би малко.А Тони наистина има нещо секси(съгласна с Дона),но и крещяща нужда от подстрижка(съгласна с Майчето),харесва ми как играе.

Засега най-интересни са ми Фотеви.
Сериала го гледам с 50% интерес .
Днес съм бяла и добра  Mr. Green
Честит ви празник,дами  bouquet
Честит празник и от мен на всички дами Hug Heart
Нормално е да се случи това със  Зорница. Тогава героинята беше нова за сериала, тъкмо се е развиваше и тя, и историята. Сега всичко се поуталожи и няма как да е същата разбира се. Тепърва има какво да ни показва, сезона едва започна.

# 578
Всяко отделение си прави собствен рапорт сутрин. И понеже най-много са ни хирурзите, гледаме само тях. Simple Smile
Иначе гинеколог със сигурност има още един, Георгиев, споменаваха го като асиситиращ, а уролозите са повече от двама, защото Огнянова обикновено казва „колегите”, а и имаше едно момченце миналия сезон, дето й асиситираше на операция.
УНГ и очен не сме видели, ако им потрябва нов герой, току-виж се появили и такива специалисти Grinning
Иначе знаем, че са близо 130 души, ма не могат да ни показват всички.

# 579
Амбър, за мен това беше едно от големите притеснения -  Диана/Зорница да не изгуби това, което ни закотвяше пред телевизорите. Аз все още я харесвам като актриса, може би зависи и от партньорите й. Не знам, в случая ми е трудно да преценя, пристрастна съм.

Аз Велислав нещо не мога да го харесам като игра (и във "Вездесъщият" и в "Рибарят и неговата душа" също не ми допада). Опитвам се, ама нъцки! До човек си е това. Марио като персонаж ми е да речем една идея по-приятен.

Интересно ми е Калин как ще се сработи с новите, айде да се връщат от тая Канада! Лично ще им пренеса багажа до болницата, е дондуркам бебето, ако трябва!

# 580
Амбър, за мен това беше едно от големите притеснения -  Диана/Зорница да не изгуби това, което ни закотвяше пред телевизорите. Аз все още я харесвам като актриса, може би зависи и от партньорите й. Не знам, в случая ми е трудно да преценя, пристрастна съм.

Аз Велислав нещо не мога да го харесам като игра (и във "Вездесъщият" и в "Рибарят и неговата душа" също не ми допада). Опитвам се, ама нъцки! До човек си е това. Марио като персонаж ми е да речем една идея по-приятен.

Интересно ми е Калин как ще се сработи с новите, айде да се връщат от тая Канада! Лично ще им пренеса багажа до болницата, е дондуркам бебето, ако трябва!

Историята на Огнянова с Банков имаше такъв заряд, че просто няма как да не ги изстреля в космоса, но въпреки това, накрая всички бяхме нещастни.
Аз така не бях страдала за филмова любов от времето на Меги и отец Ралф Joy
Много ме отблъсна обаче отношението на Вергов към цялата тази история и някакси успях да погледна с други очи.

# 581
Затова има много герои - за да може всеки зрител да си хареса някой Simple Smile Може би има единици, дето всички харесват Simple Smile

И честит празник, мили дами! Бъдете щастливи! Kissing Heart

# 582
Безспорен любимец на мен ми е Калин. Той така плавно и естествено се промени, по точно любовта го промени и от отрицателен герой се превърна в най-готиния. Ей такъв мъж искам.

# 583
Може Мириел да сложи някога една анкета за любим герой Simple Smile

# 584
  • Разпиляна във въображението
Калин ще спечели от раз. Ще помисля за другата тема Simple Smile

И понеже пак го споменавате тоз Банков, той някъде някога каза ли на Зорница, че я обича?

Общи условия

Активация на акаунт