Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 473
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Мазов ми направи впечатление в операционната. За малко го видях в любимата ми светлина. Онзи пациент някакви абсурдни въпроси му задаваше, малко параноичен беше. Мазов чак се изнерви малко и ми беше много смешно като го пита "Моята диагноза каква е?" и той му отвърна "Вашата диагноза е чуруликат птиченца" Joy После подхвана и момичето, което му четеше статията - "Абе къде сте го учили този английски? В Пакистан ли?" Joy Толкова искам да си го гледам пак какъвто беше преди.

Toни беше много мил със Зорница отново. Успя да я разсмее, хареса ми как я описа "ти си толкова тъжна, и красива, и тъжна...". А тя му отвърна, че просто на Марс няма живот. Старае се, но още не е превъзмогнала напълно всичко. Хубаво е, че поне намира сили да се усмихва.

Яница, тая сцена в началото беше култова. И как Романова се подхилваше, докато момчетата се гъбаркаха с Фотева Joy

Ооо, умрях да се смея през цялото време. Grinning Големи образи са всички

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 00:02 от yanitsa.s

# 556
Е, добре де, толкова ли не могат да си осиновят едно детенце и толкоз. Всеки може да е кръвен родител, но истински такъв? Това е съвсем друго нещо... Лора и Стефан може да обикнат всяко малко детенце стига да прегърнат идеята, че ще е тяхно и толкоз.

Така написано звучи много лесно, но нито децата са като в магазин да си харесаш едно и да си го вземеш, нито всяко дете може да се адаптира към конкретна семейна среда, нито всеки човек може да обикне всяко дете. Емоциите не са като смяна на партийна принадлежност Simple Smile

# 557
Аз смятам,че Марио си имаше съвсем лични похотливи желания към Зорница, а не с мотива да я отдалечи от брат си.Не е задължително това да е причината,може просто да му е харесало и иска да повтори,съвсем естествен развой на такива случки.

# 558
Е, добре де, толкова ли не могат да си осиновят едно детенце и толкоз. Всеки може да е кръвен родител, но истински такъв? Това е съвсем друго нещо... Лора и Стефан може да обикнат всяко малко детенце стига да прегърнат идеята, че ще е тяхно и толкоз.

Така написано звучи много лесно, но нито децата са като в магазин да си харесаш едно и да си го вземеш, нито всяко дете може да се адаптира към конкретна семейна среда, нито всеки човек може да обикне всяко дете. Емоциите не са като смяна на партийна принадлежност Simple Smile
Освен това човешкият инстинкт за възпроизводство, за дете, което носи твоите гени, е много силен.

Яница, на рапорта другата култова реплика беше на Ковачев - като махнете накитите, може и да се слеем, много дрънкат и ме разсейват Joy

Амбър, според мен беше букет от емоции - яд на брат му, яд на себе си, яд на Зорница...искаше да си го излее в секса и съвсем се забатачи. Мен първо ми идваше да му перна един, после да го прегърна Grinning

# 559

Яница, на рапорта другата култова реплика беше на Ковачев - като махнете накитите, може и да се слеем, много дрънкат и ме разсейват Joy

Пенев обаче не отказва. Joy Що пък не, една кратка. хаха

# 560
Благодаря за разказите :*

Току-що изгледах епизода и.......ВАНЯ, К*ЧКА ТАКАВА!!!!!!
Ах, как ми идеше да я фрасна тая по мутрата, отвратително същество. Мазов колкото е гениален, толкова е и тъп. Много първосигнален, думи нямам.

И на мен ми харесаха интересните случаи И тази седмица Simple Smile Сещам се, че и в д-р Хаус имаха случай със затворник, ама да взимат повече идеи от там, нямам против Joy

Марио беше говедо, Зорница даже много културно му реагира, аз щях да го сръгам в детеродните органи. Точно я накара да се почувства като лека жена, сякаш тя си мислеше това, докато дишаше тежко навън накрая

Тони.....ех, бе Тони, кълнях се в теб, че не си бивш наркозависим, а ти ме изложи! Сега какви доводи да вадя пред девойките във форума????ThinkingStuck Out Tongue Closed Eyes Абе добро сърце има момчето и каза много добре моите мисли на брат си - малко да спре Марио, да остави Тони да живее, да живеят двамата - като братя. Марио се държа гаднярски и в реанимацията, когато изгони брат си. Направи го заради лекарствата, но на пръв поглед изглеждаше, че не уважава брат си и като лекар. Много има да учи за общуването  и чуствата на хората.

За Фотева ми е жал. Иска да бъде приета някъде, а след като години е била отхвърляна от семейството, сега се случва същото и в болницата. Мотивите й са добри, само не и средствата. Не бих я сравлявала с Виолета, различни са. Ще влезе в правия път момичето. Виж, мъжът й е Круела де Вил в мъжки вариант, хем ме плаши, хем ме побърква от кеф!

# 561
Благодаря за разказите :*

Току-що изгледах епизода и.......ВАНЯ, К*ЧКА ТАКАВА!!!!!!
Ах, как ми идеше да я фрасна тая по мутрата, отвратително същество. Мазов колкото е гениален, толкова е и тъп. Много първосигнален, думи нямам.

И на мен ми харесаха интересните случаи И тази седмица Simple Smile Сещам се, че и в д-р Хаус имаха случай със затворник, ама да взимат повече идеи от там, нямам против Joy

Марио беше говедо, Зорница даже много културно му реагира, аз щях да го сръгам в детеродните органи. Точно я накара да се почувства като лека жена, сякаш тя си мислеше това, докато дишаше тежко навън накрая

Тони.....ех, бе Тони, кълнях се в теб, че не си бивш наркозависим, а ти ме изложи! Сега какви доводи да вадя пред девойките във форума????ThinkingStuck Out Tongue Closed Eyes Абе добро сърце има момчето и каза много добре моите мисли на брат си - малко да спре Марио, да остави Тони да живее, да живеят двамата - като братя. Марио се държа гаднярски и в реанимацията, когато изгони брат си. Направи го заради лекарствата, но на пръв поглед изглеждаше, че не уважава брат си и като лекар. Много има да учи за общуването  и чуствата на хората.

За Фотева ми е жал. Иска да бъде приета някъде, а след като години е била отхвърляна от семейството, сега се случва същото и в болницата. Мотивите й са добри, само не и средствата. Не бих я сравлявала с Виолета, различни са. Ще влезе в правия път момичето. Виж, мъжът й е Круела де Вил в мъжки вариант, хем ме плаши, хем ме побърква от кеф!

Тази Ваня е най-дразнещия персонаж досега, който съм гледала в сериала. Иде ми да й метна някой шамар, не знам как Лора се сдържа.

Зорничка ще го научи нашия Батко как да общува и да изразява чувства. Не се притеснявай. Joy Още като влязоха в стаята как гледаше тя, а той като се съблече, предложи й за втори път да е с него и я погали по лицето, направо можеше да го убие с поглед.

Фотев, да! Круела де Вил мъжки вариант или прототип на Виолета. Хем може да го мрази човек, хем да му се кефи.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 00:44 от yanitsa.s

# 562
Само искам да кажа, че ако имам сестра, която съм отгледала от дете, за която съм била отговорна, в чието отглеждане съм се провалила, защото е станала наркоман, която съм измъкнала от дрогата със зъби и нокти и после съм се борила за живота й, за да й присадят черен дроб и намеря спринцовка в джоба й, не пръстите на краката й ще проверявам, а директно за парното ще я вържа. И никакви вопли за самостоятелен живот няма да ме трогнат.

# 563
Аз не разбирам от наркотици, но нещо ми се видя нелогично. Разбрахме, че Тони от 10 години поне не взима наркотици. Разбрахме и че връзката му с тази Мона е оттогава. Странно ми е, че я дават толкова години още да се инжектира. Не е ли много дълъг период за наркозависими? Ето той се е измъкнал, изучил /бил е значи вече чист/, случили са му се други гадости от здравословен характер, а тя си стои на дъното. Не е ли дълъг този период от време? Моите впечатления са, че или се измъкваш от порока или ако нямаш пари за наркотици просто си отиваш от тоя свят. Но не и след повече от 10 години.

Жекова - що за любопитство? Е то бива и може, но да отвориш подаръка на някого... е не бива така. Че и първа опитва, реже. Що за своеволие. Колкото и да ти е близък някой, не се правят такива работи /поне аз нямам такива наблюдения и си мисля, че го няма това нещо в реала/.

# 564
И аз да се присъединя към общата ненавист към Ваня.
Приеха я в дома си, плащат ѝ за услугата, а тя се опитва да им разбие живота.
Абе това украинки, рускини... да не ти е в къщата.
Мазов много ме кефи как си я умалява Лорчето на пиленца и т.н.
Баткото много сгафи вчера, много...дано да се усети и да предприема друга тактика.
Напълно го разбирам, че е ядосан на Тони - прави всичко за него, за да го направи човек, да го спаси, а оня му се дърви. А съм сигурна, че ако го остави сам да се оправя, ще затъне с двата крака.
Ако в болницата се разбере, че е откраднал лекарства, ще изхвърчи веднага.
Иначе иска да е самостоятелен Rage

# 565
Fairy, разбирам доводите ти и се съгласявам с тях. В същото време си мисля, че не можеш да държиш човек завързан за парното цял живот. Тони беше прав като каза, че все пак е лекар и е нормално да има игли и спринцовки около него. И двамата с Марио бъркат по отношение един на друг. От една страна, Тони върши глупости (аз го упреквам по отношение на нередовното  вземане на лекарствата), от друга страна Марио трябва да се научи да възприема брат си като зрял човек на 30 (макар че познавам и близо 50-годишни, които са още в пубертета Joy), да го види и като професионалист, които се опитва да живее пълноценно. Все пак с епредполага (за мен това навява сериала), че 30 годишния  Тони не е 20 годишния Тони.

П.С. Не мога да се позная - защитавам наркоман.....

П.П.С Вера, страхотен аватар Heart

# 566
Аз не разбирам от наркотици, но нещо ми се видя нелогично. Разбрахме, че Тони от 10 години поне не взима наркотици. Разбрахме и че връзката му с тази Мона е оттогава. Странно ми е, че я дават толкова години още да се инжектира. Не е ли много дълъг период за наркозависими? Ето той се е измъкнал, изучил /бил е значи вече чист/, случили са му се други гадости от здравословен характер, а тя си стои на дъното. Не е ли дълъг този период от време? Моите впечатления са, че или се измъкваш от порока или ако нямаш пари за наркотици просто си отиваш от тоя свят. Но не и след повече от 10 години.

Жекова - що за любопитство? Е то бива и може, но да отвориш подаръка на някого... е не бива така. Че и първа опитва, реже. Що за своеволие. Колкото и да ти е близък някой, не се правят такива работи /поне аз нямам такива наблюдения и си мисля, че го няма това нещо в реала/.

Нямам никакви наблюдения, но може да е била спряла за малко и после пак да се е подхлъзнала.
Не е невъзможно..

# 567
Пепи, според мен зависи с каква интензивност приемаш наркотиците. Може в началото да е била в по-лека фаза, може да се е опитвала да ги спре. Може и дори да ги е спряла за определен период от време. По принцип си права, че убиват сравнително бързо, особено хероинът.

Дона, Тони може да се довери малко повече на брат си, ако иска да получи същото. Като брат му намира спринцовка, не е ок да му каже просто, че е лекар. Когато човек има липса на информация, обикновено я запълва със собствена такава. Ако Тони му беше разказал къде ходи и какво прави, Марио вероятно щеше пак да му чете конско, но нямаше да се страхува, че брат му пак е наркоман. Разбирам, че трябва да го остави да диша, но заедно с това разбирам и ужаса, че ако го пусне, той пак ще затъне. Със сигурност Марио се чувства лично отговорен за наркотиците на Тони.

Жекова си е нахална, на нея всичко в болницата й е бащиния. Тя не се свенеше да държи тон на бившия директор, пък камо ли да отреже тортата на този, дето си го познава от сто години Grinning

# 568
Fairy, разбирам доводите ти и се съгласявам с тях. В същото време си мисля, че не можеш да държиш човек завързан за парното цял живот. Тони беше прав като каза, че все пак е лекар и е нормално да има игли и спринцовки около него. И двамата с Марио бъркат по отношение един на друг. От една страна, Тони върши глупости (аз го упреквам по отношение на нередовното  вземане на лекарствата), от друга страна Марио трябва да се научи да възприема брат си като зрял човек на 30 (макар че познавам и близо 50-годишни, които са още в пубертета Joy), да го види и като професионалист, които се опитва да живее пълноценно. Все пак с епредполага (за мен това навява сериала), че 30 годишния  Тони не е 20 годишния Тони.

П.С. Не мога да се позная - защитавам наркоман.....

П.П.С Вера, страхотен аватар Heart

Дона, как да имаш доверие на човек, който и едни лекарства не може да изпие навреме.
Марио се държи така, защото явно постоянно е трябвало да му се напомня за всичко.
Ако ти постоянно се държиш като дете, как другите да те възприемат като възрастен.
Марио знае какво му е коствало да го измъкне от тая тиня, после това с черния дроб и просто е свикнал да се бори за него. Това са стотици безсънни нощи, грижи и тревоги и единствената мисъл, че трябва да се бориш, защото си сам. А е учил и медицина през това време. Това е страхотен товар.
Затова ми е симпатичен Марио- защото е сериозен, отговорен и грижовен мъж.
На днешно време рядко се срещат такива.

# 569
  • Разпиляна във въображението
За Фотева ми е жал. Иска да бъде приета някъде, а след като години е била отхвърляна от семейството, сега се случва същото и в болницата. Мотивите й са добри, само не и средствата.

Проблемът на Фотева е, че тя не се опитва грам да разбере къде се е набутала. За парите на сестрите - прибра ги в бюджета, но отказа да помислят как да им увеличат заплатите. И все пак се е загрижила, че сестрите не се виждат на сайта и не присъстват на рапортите, където се разпределят и обсъждат случаи. Явно не се е сблъсквала достатъчно сама с нещо, за да се научи да се вписва. Фотев е зад гърба й, на рамото й, пред нея, и заповядва - да я харесват, да я слушат, да й се мазнят, да й помагат. Пробутва някакви източни мистики на семейството си, на работата си и отказва да види, че нещата просто не са такива, че нищо не постига. Някой й се противопоставя и Фотев веднага разчиства и тя продължава напред пак по нейното си без да промени нищо. Изобщо не я съжалявам. И какво като се опря там на стената с тъжно изражение - после се намеси където не й е работа - няма пари, сметки - и благодарение на това, че не успява да отвори чакрите на момчето ще се стигне почти до убийство. Тъпа патка.

Общи условия

Активация на акаунт