Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 480
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Ина вместо да отвори чакрите на Марио и момчето им ги задръсти Joy, накрая и двамата вършат глупости 

Хубаво е, че вкарват и по-интересни случаи, миналия сезон бяха 4-5 и ги въртяха постоянно, тук-таме беше нещо интересно и нестандартно. Simple Smile

# 526
И на мен ми харесва, че случаите са с развитие и в следващите епизоди. Предишните сезони с края на серията замотаят набързо пациента и толкоз. Те по-главни линии забравиха да довършат, камо ли някакви прелитащи за малко пациенти.
А и обикновено случаите се свеждаха до това да го видят на ехограф, евентуално да му пуснат изследвания и след това да го накълцат в операционната Joy

Освен това вече шест епизода май нито веднъж не чухме микулич Grinning

# 527
  • София
Мдам, повечко любопитни медицински случки да има и по-малко Ваня, че ме избива на насилие, а не бива.  Embarassed Е, добре де, толкова ли не могат да си осиновят едно детенце и толкоз. Всеки може да е кръвен родител, но истински такъв? Това е съвсем друго нещо... Лора и Стефан може да обикнат всяко малко детенце стига да прегърнат идеята, че ще е тяхно и толкоз.

Фотева въпреки всичко продължава да ми е леко симпатична. Simple Smile Не мисля, че е кофти човек, просто е странна. Не ми хареса това което направи с Магда, ама айде сега...

# 528
Дяволе, могат, ама тогава нямаше да зачекнат темата за сурогатното майчинство. От друга страна, към момента сурогатното майчинство е забранено в България. Гледайки Ваня, май на всички ни става ясно защо Joy

Аз също все още съм на страната на Ина. С малко подходящи грижи може да стане човек от нея.

# 529
  • Ню Йорк
Че кой и е виновен на Зорница, че е лабилна, глупава и емоционално незряла. Да ходи на психолог, а не да очаква разбиране от хората. Всеки мъж би постъпил като грозника, що пък да не се пробва пак и що да и прави психоанализа преди да се пробва  newsm78

Тая история с Мазови и Ванчето почна да прилича на роман на Стивън Кинг. Чак пък толкова.

Ах, Магда, Магда, ето това е показно как един добър и принципен човек може да започне да прави куп нередни неща притиснат от обстоятелствата. Мъчно ми е за нея, но наистина така се случва по някога.

Захариев нещо много мижав го направиха тоя сезон, а Стилянова пък никаква я няма.

Иначе Фотеви са типичните мутро-бизнес двойка, гнусни са, ама са доста реалистични като образи.

# 530
Леле, не си представям какво ще се стане, когато с Боби започнат да се случват нещата. Някой ще изгърми, ама кой ли? Joy

# 531
  • тук, на мястото си
Кой беше тоя дето му спряха системата?
Целта на Ваня е развод между Мазов и Лора и тя да се ожени за Мазов. Дано не я постигне!

# 532
Магда за мен е всичко друго, освен честна и принципна. Тя ми е като еманация на онази част от низшия персонал, който парадира с властта си пред още по-низшия, мазни се на началството, слухти насам-натам, несправедлива е, трудно приема всичко, различно от статуквото и иска просто да си живурка и да си клюкарства тихо и кротко.

Алфея, къде, на кого са спирали системата? Дребните вкъщи ме разсейваха, та някои неща съм ги пропуснала.

# 533
  • Ню Йорк
Не спря ли някой системата на хипохондрика? И той крещеше в следващия епиизод, че ще съди болницата. И аз не разбрах кой я спря, може би пак хлапето заради играта  newsm78

# 534
Малкият разбойник /от хладилната камера/ играе "Син кит" и получава  заповеди да прави простотии - обикновено смъртоносни . Той се промъкна и  прекъсна системата на човека .
Fairy, за мнението ти за Жекова те подкрепям . Била съм свидетел на такива "отношения" в болница .

# 535
Промото обикновено ми е толкова бързо, че половината неща ги изпускам Flushed

# 536
Че кой и е виновен на Зорница, че е лабилна, глупава и емоционално незряла. Да ходи на психолог, а не да очаква разбиране от хората. Всеки мъж би постъпил като грозника, що пък да не се пробва пак и що да и прави психоанализа преди да се пробва  newsm78

Тая история с Мазови и Ванчето почна да прилича на роман на Стивън Кинг. Чак пък толкова.

Ах, Магда, Магда, ето това е показно как един добър и принципен човек може да започне да прави куп нередни неща притиснат от обстоятелствата. Мъчно ми е за нея, но наистина така се случва по някога.

Захариев нещо много мижав го направиха тоя сезон, а Стилянова пък никаква я няма.

Иначе Фотеви са типичните мутро-бизнес двойка, гнусни са, ама са доста реалистични като образи.

Мисля, че Зорница се измъкна от депресията в която беше изпаднала. Случката под душа беше краят според мен. За мен тя не е нито един от епитетите с които си я описала, просто след толкова неуспехи в любовта за емоционален човек, като нея е нормално да приеме нещата така. А Марио, пак казвам, според мен се почувства засегнат от думите на брат си в които явно имаше истина, отделно реши да я изпита и да се убеди дали е такава за каквато я смята, не ми изглежда изведнъж да е изпитал непреодолимото желание да е с нея. Е, вече е на път да се убеди, че греши в преценката си.

Мазови и Ваня - чак пък Стивън Кинг ?!? Ситуацията им е доста неприятна, лошо е, че само Лора вижда какво се случва. Докъде ще я докарат не знам. Стефан отначало се дърпаше  и май с право, но сега е обърнал другата страна. Дано имат успешен изход от ситуацията.

Стилянова е нормално да не я виждаме много, все пак актрисата е бременна. Сигурно се пази, натоварването е голямо по време на снимки.

# 537
  • There I was on a July morning
Фотева на мен ми е симпатична. Мисля, че образът и ще бъде многопластов, а не строго злодейски.
Ако Тасев има и капка здрав разум, би трябвало да стои далече от нея, но предполагам, сценаристите ще ги забъркат някаква драматична и екшън история.
Като цяло, новият сезон ми хареса от първия епизод и ме държи в приятно очакване на следващия. Почти не се сещам за липсата на старите муцуни. Wink
От новите попълнения харесвам и Тони - като игра, присъствие и визия.
Единствено Марио не ми е особено присърце и не е особено убедителен, но се справя прилично с ролята си. Не съм изненадана от поведението и подхода му към Зорница. След като докторката се хвърли на врата му, без дори да се познават, и предвид клюките, които чу по нейн адрес, той очаква именно неангажираща емоционално връзка.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 22:47 от Скубиду

# 538
Мисля, че от всички в болницата, Тасев е човекът, който подхожда към другите най-непредубедено, търпеливо и с уважение. Заради това и няма да ме изненада Ина да се сближи точно с него. Дано само не му навлече много неприятности.

# 539
  • тук, на мястото си
Благодаря, Ели! Flowers Hibiscus
Тази вечер малко ходех навън-навътре и не можах да гледам добре, тя пък серията беше малко по-интересна от предишните 3-4-5.
Тая Ина Фотева ще се опитват да я правят като втора Виолета май. Е,  ами, не им се получава, смешна ми е, особено с тия прегръдки.
Дано се поуправи, да стане по-интересен филма, че  ми е голяма боза този сезон.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 00:50 от Алфея

Общи условия

Активация на акаунт