Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 484
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Защото тя ясно и недвусмислено му каза, че е било грешка, би трябвало да е разбрал.
И защото въобще не му се е приискало. Иска му се само да си докаже, да докаже на Тони, че е такава. Прави го със задни мисли. Тя постъпи глупаво, но от отчаяние, а не за да го злепостави.

# 511
Според мен ваня дрогира Лора, а сега и Мазов и на сутринта той ще цъфне в леглото й.

На мен ми хареса финалната сцена.Марио се обиди страшно много на Тони, защото  чу истината. Искаше да си го изкара на Зорница, но йок.
От промото виждам ,че ще опитва по трудния начин.Но дали заради самия него или за да я изпита просто , не знам.

# 512
Грозно е да! Защото, когато тя отиде при него под душа не беше на себе си, отчаянието беше надделяло в онзи момент, не е като просто да й се е "приискало". А на Марио със сигурност друга му беше целта, не да се позабавлява както каза без ангажименти, а както каза Fairy, да се убеди може би, че не е за Тони и после да му "отвори очите".

Сега според мен Мазов и Лора ще се скарат. Той ще я обвини, че е пропуснал важната вечеря. Боже тези двамата не виждат ли как Ваня прави нарочно всичко възможно да ги раздели?

# 513
Някой тук беше предсказал, че в опитите да предпази Тони ще я приклещва по ъглите, явно позна Grinning

Ванчето, и аз като Анита смятам, че може да осъмне в леглото на Стефчо и да направи интригата.

# 514
Ваня как ги работи не е истина просто Rage тая накрая ще го доведе до раздяла, откачалка. Мазови бял ден няма да видят с нея, след това кой знае каква мъка ще е при записването на бебето. Sad

Детето ще докара проблеми на главата и на без това угрижения Петър, дето само това му трябва.

Чудя се дали Тони е казал на Зорница за проблемите му, все пак взе от бонбоните на истината Grinning

Зорница не очакваше това и то след първият им нормално провел се разговор, сякаш искаше да докаже и на себе си и на Тони, че е такава за каквато я мисли.

# 515
Сега да видим дали ще му позволи да я целуне или ще му се измъкне изпод носа. Grinning Като гледам с какъв поглед го гледаше, съм сигурна, че или ще му избяга или той ще я целуне и ще изяде някой шамар. Grin Така обаче, като му се дърпа още повече го нахъсва и той няма да се откаже. Не знам обаче сега дали е хлътнал вече или просто това е план, за да я изпита. Накрая обаче сам ще попадне в капана си, ако съм права. Wink

Какъв поглед, определено се вбеси. Grinning
Скрит текст:
/spoiler]

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 21:35 от yanitsa.s

# 516
Направо се натоварих от сплетните на украинката  ooooh! Оказа се много гнусно същество , като нищо ще  уреди скандал между Лора и Мазов .Змия в пазвата  #2gunfire За съжаление е пълно с такива хора !
Зорница скоро ще свърже  пъзела и ще разбере за Малчо , още повече  се очаква гаджето му да е в болницата  /от промото/ .
След направо брутално неприличното  предложение на Батко , Зори беше доста разстроена  и май приплакваше при входа . Преди това водиха много непринуден и приятен разговор за  пациента , а после ...с рогата  напред  Shocked Не му се отдават на Марио тези постановки .
Малкият разбойник играе  "Син кит" и получава заповеди какви золуми да направи . Утре ще се опита да убие  пациента с маниакалната депресия . Явно  Инчето не е успяла да му развърти чакрите , добре ,че е Батко , за да го сдруса .Четох страховити статии за тази игра , популярна е в Русия .Излизат често статии за деца , които са се самоубили  заради играта .
Мутрата как гадно притисна Евгения да стане бавачка на Фън-шуй - лейди  #Crazy
А пък сестра Жекова с ограничения си умствен багаж  "отряза" главата на  Пешко -тортата .

# 517
Сега според мен Мазов и Лора ще се скарат. Той ще я обвини, че е пропуснал важната вечеря. Боже тези двамата не виждат ли как Ваня прави нарочно всичко възможно да ги раздели?

И аз не мога да го разбера Мазов, не изглежда на наивен човек, защо така поддаде на тая Ваня, не знам. Лора е далеч по-скептична, обаче той е като заслепен...

# 518
  • София
Колко епизода е този сезон?
Много ми хареса как Петър каза на Жекова "А Вие току-що ми отрязахте главата". Тя, горкичката се ошашави.На мен Фотева адски ми харесва.

# 519
Братята не ми харесват. Няма никаква химия, с който и да е то двамата със Зорница.
По- добре да я забъркат с някой друг.
Искам си оригиналните актьори.

# 520
  • Разпиляна във въображението
А Батко откъде да знае, че тя е била нещастна, отчаяна и т.н., когато отиде под душа при него?

Иначе и според мен и той не знае какво прави - иска да си докаже каква е, иска да я махне от брат си /по-скоро за в момента ми е второто/.

Фотева може да е леко душевно болна. Затова и да е била по болниците в чужбина. Там където се прегръщат, отварят си чакрите и обзавеждат според фън-шуито.

# 521
Светулчица - 52 са епизодите.

Според мен Мазов е първичен и поради тази причина в неговата глава такива неща като кроене на планове, постановки и т.н. не му хрумват като възможни. Лора е жена и жените по-лесно усещат тия подмолните действия. Мазов е като типичен мъж - каквото му се казва, го приема за чиста монета. Поради тази причина изпуска какво прави Ваня. Лора от друга страна е обременена с "тя не може да има деца и затова ревнува" и това пречи на Стефан да приема по-сериозно предупрежденията ѝ.

Е, Мириел, дори и да не си е дал сметка на момента, че ситуацията беше доста екстремна, след това тя му го каза много ясно, да не се прави на приятно разсеян. Честно казано, на мен ми стана най-тъпо от това, че малко по-рано тя се отнесе много човешки с него и поговори и го изслуша, когато имаше нужда и после за благодарност получи това.

Фотева, Фотев младши, Фотева снаха - всичките са във шише. Фотев бащицата говори тихо и е толкова зловещ, че ме побиват тръпки. Но каза на Евгения нещо важно - че Ина не е лош човек, за разлика от него. Аз пък не знам защо Евгения толкова се дърпа да е бавачка. Егати, аз виждам потенциал в това момиче ,бих отишла да ѝ помогна. Grinning

Диди, ти ги искаш, ама те не ни искат Joy

П.п. Ааа, и продължават с интересните случаи, които са трудни за разгадаване, даже не им стига един епизод да ги диагностицират. Изключително много ме радват за тази линия на медицинските случаи. Вкарват интрига, разнообразие и ги виждаме в действие. Браво!

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 21:52 от Fairy

# 522
Фотев като изкрещя на снахата "Вземи синджира" направо се стреснах Joy Пък колко грубо заплаши сина си. Чудя се какво ли е станало, че един баща да постави втората си жена пред децата си.  Ще имат драма там.

А пък Фотева много се е увлякла по тези източни религии.
В някоя серия могат и да я ангажират с нещо по специалността й, че до момента оставам с впечатлението, че е там, за да декорира коридорите и да отваря чакри.

# 523
Много ми е страшен Фотев, истински някак, мисля, че ако крещеше и блъскаше, щеше да ме плаши по-малко, отколкото както сега просто ги вледенява. На мен ми е много интересно какво е накарало Ина да се омъжи за него, надявам се да повдигнат завесата в тая насока. А синът му явно не иска да наследява бизнеса на баща си Grinning

# 524
  • София
И на мен ми харесва, че случаите са с развитие и в следващите епизоди. Предишните сезони с края на серията замотаят набързо пациента и толкоз. Те по-главни линии забравиха да довършат, камо ли някакви прелитащи за малко пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт