Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 496
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • Ню Йорк
Ваня играе някаква страшна игра.

Да, бе, не мога да го разбера това Ванче какви ги е намислило.

Ужас, тая ще вземе да отрови Лорчето  Shocked

# 496
  • Mediterraneo
Момчето май имаше измръзване някакво на крака, Ковачев каза нещо, че се е опирал в лед и ще има некрози.

# 497
Бях чела, че ще има случай с тази игра "син кит". Мисля, че това момче е точно с такъв проблем. Затова отиде в моргата, за да изпълни предизвикателствата, но Йосиф го спря.

Марио и Зорница си говорят нормално, ти да видиш. Grinning Ще видим до кога ще продължи това.

# 498
  • Wonderland
Това момче с нарязаните ръце, влязло в хладилна камера (не следя внимателно, дано правилно съм разбрала), някой постоянно му пише (може би изпраща указания) да не играе "Син кит" Thinking
Някъде май бях чела, че ще има такъв герой във филма.

# 499
Детето и аз мисля, че играе Синия кит. Марио щеше да разбере, ако дамата не беше тръгнала да му отваря чакрите Joy

Ваня сложи приспивателно според мен и сега ще прелъстява Мазов.

Дона, ъпдейтвам.
Ваня нещо разиграва Лора и Стефан, Стефан щеше да ходи на много важна вечеря с хирург, Ваня я накара да му сготви и разубеди Стефан да не ходи на вечерята. А сега сложи нещо във виното на Лора, вероятно приспивателно.
Марио провери на Тони краката пръстче по пръстче за следи от убождане. Тони откровено си сваля Огнянова, тя обаче не поддава. Тя видя обаче Марио и че е угрижен, поговориха си доста човешки. После него го викнаха в спешното, тя отиде с него, Тони също беше там, Марио го нарита да ходи да си пие лекарствата, Зорница тръгна след него в опит да научи какво се случва, притиснала го е сега в тоалетната, чакаме да видим дали ще й разкаже.
Ина е само чакри и фън шуй, сдърпа се с Марио, щото той там превъзпитаваше едно опърничаво пациентче по неговия си начин, тя му каза да си отвори чакрите  Joy Фотев заплаши сина си да мирува спрямо Ина.

# 500
Благодаря. 🤗

# 501
Егати мутренските подходи дето имат и двамата Фотеви.

# 502
Егати мутренските подходи дето имат и двамата Фотеви.

Фотев си показа зъбите най-сетне.

# 503
  • София
Ваня много изпечена се оказа. Как си подреди мръсната игра.

# 504
  • София
Какво става с този звук - дали само ми се струва, или музиката на места буквално заглушава говора?

# 505
Е, Марио, що така, бе момче. Не разбрах обаче - дали искаше да я провокира или иска да я отдалечи от Тони.

# 506
Е, Марио, що така, бе момче. Не разбрах обаче - дали искаше да я провокира или иска да я отдалечи от Тони.
Беше грозно от негова страна. Мисля, че и той не знае защо точно го прави. Официалната версия според мен, е, че искаше да се убеди, че е такава и да я отдалечи от Тони.
Лъсна и неговия проблем - не е имал нормална връзка.

# 507
  • София
За да си вилнее така Ваня са виновни и Мазови, най-вече доцента. То бива, бива ама толкова да са глупави и да не виждат към какво се стреми тази психопатка. И Лора и тя докога ще търпи не знам. По-противен персонаж от Ваня досега не съм имал в този сериал.  #2gunfire
Това момче дето играе Син кит май ще изключи системата в следващия епизод от промото, което видях. Лоша работа. Супер Марио ще го спаси обаче.

И докога Калин и Наталия ще са в Канада? Без тях това е съвсем друг сериал. Нищо общо с доброто старо време. И заглавието трябва да се смени, господа продуценти. Откраднатия живот приключи със сезон 3.  Naughty

# 508
Ваня е мега противна, и на мен ми е в челото на класацията.

Момчето някъде тръгна да се хвърля, но ще го спасят, няма страшно Simple Smile

Калин и Наталия ги чакаме скоро, май пишеше тази седмица. Залагам, че в петък ще си дойдат Simple Smile

# 509
  • Ню Йорк
Беше грозно от негова страна. Мисля, че и той не знае защо точно го прави. Официалната версия според мен, е, че искаше да се убеди, че е такава и да я отдалечи от Тони.
Лъсна и неговия проблем - не е имал нормална връзка.

Що пък да е грозно  newsm78 На нея като и се прииска - може, ама той като си иска и го изгледа като, че ли и е изял десерта. Тя тая няма ли да спре да се държи като 15г ?!?! Жена към 30те, вишистка, очаква се че има поне някакъв мозък в главата, ама тц, поведение на 15г треснало я хормона.

Общи условия

Активация на акаунт