Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 403
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Наталия много искам да се върне, стига да е скъсала с невменяемото си поведение.
Калин го чакам с нетърпение Simple Smile. Аз нали сега почнах първи сезон - там е голямо лекенце   Grinning Много се е променил с времето.

# 646
Да, Калин ми беше много противен в началото и се чудех как тук има хора, дето му симпатизират. Наталия също беше кофти образ, но след като се събраха, станаха положителни герои.
И на мен ми липсват вече, макар да знам, че като си дойдат ги чакат само драми.

# 647
  • Разпиляна във въображението
Ох не се сдържах, Радина Кърджилова щеше да е чудна Мона,  и от грим нямаше да има нужда.

Да, изглежда така сякаш, ако я духне вятър и ще я отвее. Тази наистина изглежда в добро физическо състояние, само остригана и недоспала. Все пак трябва да й се признае на Мона, че от един лек удар с дърво успя да пробие и нанесе рана на Тони.

Моля, моля, моля Simple Smile Fairy, голяма защита дръпвах на Калин в темите Simple Smile

# 648
Ами това е любов, Мириел - да си защитаваш любимеца винаги Simple Smile

Боооже, Ина извади от ръкава си някакво велико образование. И екип финансисти Joy

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 20:17 от Fairy

# 649
  • София
Е, Жекова поне си призна макар и с половин уста пред Ненева. Simple Smile

# 650
Жекова обаче не се свени и на Фотева да се кара Joy
Не че не го заслужава, де Grinning

# 651
  • Ню Йорк
Наркоманската идилия ми идва в повече  Sick 

А, я докторката как знае за синия кит, браво!

# 652
  • София
Наркоманската идилия ми идва в повече  Sick  

А, я докторката как знае за синия кит, браво!

А на мен Ваня!!!
Здравейте и в новия сезон и Честит празник! 🌷

# 653
  • Wonderland
Признавам си, че се възмутих като прочетох Ваня да умре при раждането, но сега с ръка на лудото си фенското сърце заявявам "Умри гадино" Joy Голяма гад ей, малко по малко ще ги отдалечи един от друг Rage
Хлапето наистина играе "Син кит".

# 654
  • София
Фотева какви психотрикове прилага не е истина. Ненева се чувства галеник на съдбата. Simple Smile
Браво на Кръстева, информира се, чете, в крак с модата е, така трябва да бъде всеки един педиатър.

# 655
За пореден път се убеждавам, че Фотева или е просто много ексцентрична или не е добре с главата. Joy

# 656
  • София
Май, май никой не е събирал толкова хейт колкото горката Ваня. Аз поне не си спомням друг такъв случай. А и досега вече втори сезон една добра дума не съм прочел за нея, някой да се застъпи за нея дори и с половина уста.
Значи да поздравим екипа, че са създали съвършенното зло.  Grinning Ама не е смешно де. И на мен ми идва да и извия вратлето всеки път като и дадат мазната подмолна мутра.  Sick

# 657
Както е тръгнало Фотева един по един ще ги превземе всичките Sunglasses
Това с двата еднакви листа напълно го очаквах. Само ми се искаше Ненева да не отвори и втория лист за да си остане със заблудата, че е късметлийка.

# 658
  • Ню Йорк
Мен повече ме е яд на Мазов, че се връзва на Ваня. Тя не е чак толкова умна, а той уж е умен.

# 659
  • Mediterraneo
Трикът на Фотева беше ясен. Много ми се прииска сестрата да грабне и другата бележка, ама на Ненева не й сече толкова пипето.

Общи условия

Активация на акаунт