Смешки от форума 29

• 122 493
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Отговорът трябва да е "чепкаме си вълната". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 241
А откъде намирате вълна... че и прана даже, че да е готова за чепкане?!? Божееее, сетих се после какво следва... Дарак къде намирате или ползвате ръчен? А хурка и вретено имате ли си? Че то преденето може и по "развлекателно" да се окаже от чепкането Smiling Imp

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 08:13 от peneva_a

# 242
Ето на какво попаднах сега:

Здравейте! От месец и половина някаде правим опит за дете, правим секс свършва в мен и изтича. Последния път когато свърши вътре беше 1 ден преди цикъла ми свърши в мен и след 5 мин изтече на другия ден ми дойде. Казаха ми че когато изхвърляш спермата е добър знак но направих тест и беше отрицателен! Cry

Това, че изхвърля спермата си е добър знак отвсякъде. Още месец, месец и половина и ще стане работата

# 243
Ох, със сълзи се смея Joy

# 244
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ох, със сълзи се смея Joy

и аз се смея, но през сълзи. Trollface

честно.
Скрит текст:
не мога да си представя такава простотия.
и това деца ще ражда и възпитава!

# 245
Цитат
Здравейте! От месец и половина някаде правим опит за дете, правим секс свършва в мен и изтича. Последния път когато свърши вътре беше 1 ден преди цикъла ми свърши в мен и след 5 мин изтече на другия ден ми дойде. Казаха ми че когато изхвърляш спермата е добър знак но направих тест и беше отрицателен! Cry
Laughing Dizzy Face
Не стига дето е нацелила "изтичането", ми и периода на правене си е в десетката. Laughing

# 246
Цитат
Поразително ми напомняш на едно от най-известните произведения на Достоевски. Така хубаво се вписваш в заглавието...

Добро е, макар че на мен асоциации с друг популярен литературен персонаж ми навява обектът на това съждение. Grinning

# 247
  • Ямбол
На Алеко Константинов ли?
"Идиот" повече ми допада, направо ѝ лепне.

# 248
Знаех си, че вие двете ще го оцените! Joy

# 249
На Алеко Константинов ли?

Той, той. Цялостното ѝ творчество е олицетворение на съответния манталитет.

# 250
Ето на какво попаднах сега:

Това, че изхвърля спермата си е добър знак отвсякъде. Още месец, месец и половина и ще стане работата
Нещо не мога да си представя момента с изтичането. Как така след 5 минути изтича? Това да не е кран и да го пускаш и спираш да тече? Flushed

# 251
Няма нужда да си го представяш...
Скрит текст:
Проблемът е, че въпреки това ще успее да се размножи, преди да ѝ дойде акълът...

# 252
Аз, понеже съм много наивна, не вярвам на такива постове, все си мисля, че са скучаещи петокласници или тролове. Не знам, чак пък толкова да си тъп, нереално ми е.

# 253
  • София
Аз, понеже съм много наивна, не вярвам на такива постове, все си мисля, че са скучаещи петокласници или тролове. Не знам, чак пък толкова да си тъп, нереално ми е.

Едни реални има-няма 80%.

# 254
Цитат
Поразително ми напомняш на едно от най-известните произведения на Достоевски. Така хубаво се вписваш в заглавието...

Добро е, макар че на мен асоциации с друг популярен литературен персонаж ми навява обектът на това съждение. Grinning

Не знам на кого е, но е тъпо, защото е виц и се върти във фейса от няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт