Смешки от форума 29

• 122 417
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Не е от форума, но е добро Wink

"Бай Хасан признава, че са го викали да лекува и селскостопански животни, както и депутати."
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=110877
нерде животно, нерде депутат Yum

# 196
Не е от форума, но е добро Wink

"Бай Хасан признава, че са го викали да лекува и селскостопански животни, както и депутати."
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=110877
нерде животно, нерде депутат Yum
Тука тука са нещата.

# 197
  • ВАРНА
 По-милички са ми животните.Депутат ли е-стъкла да яде,кръв да с€ре!

# 198
Цитат
Много съм огурчена

става дума за огорчение от някакъв момък, а отговорът на друга потребителка е:

Цитат
Гледай поне да си окурчена, че то хептен никакъв келепир покрай тоя колега иначе.

# 199
Цитат
Много съм огурчена

става дума за огорчение от някакъв момък, а отговорът на друга потребителка е:

Цитат
Гледай поне да си окурчена, че то хептен никакъв келепир покрай тоя колега иначе.
На тоя коментар в темата се хилих много... (право в десятката си е! мнооого обичам игри на думи) но и покрай него имаше още бисери Satisfied Развесели ми се деня!

# 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
огурчена може, но само в комбинация с оводчена Trollface
иначе е тъжна картинка.

# 201
То тя от зор за окурчване се е подредила така. Ако изобщо има нещо вярно в цялата тази история.

# 202
Много добро Grinning А коя е темата на "огурчените"?

# 203
# 204
Ако изобщо има нещо вярно в цялата тази история.
Въобще не вярвам на тази история, звучи ми много измислена. На окурчените и аз се смях много. Simple Smile

# 205
  • Пловдив
Цитат
Аз на 8г. ходех сама на лекар

# 206
Цитат
Аз на 8г. ходех сама на лекар

А на 10 е тръгнала на работа сигурно. Smile

Може би, като са я пратили сама на първия етаж при училищния фелдшер, го е приела за ходене на лекар.

# 207
Цитат
Земята е кръгла и ще намери на някой ъгъл момичето с, което ще създаде семейство
И отговора на друг потребител:
На кръгла земя няма ъгъли.
Joy Joy Joy
Но пък има Мъгъли, а те не са от наш'те и не ни разбират.

# 208
  • Пловдив
Страшки от форума:
Цитат
Отиваме на гости в едно село на хора, които имат голяма дъщеря и една мъничка осиновена.
Голямата в същата вечер си дойде от града, в който учи. Малкото цял ден щъка - в сламата, при кучето, котето, на къра. Става вечер и аз влизам в банята и установявам, че почти няма топла вода. Какво и да е, набързо се полях с хладка вода (после си докарах настинка) и на следващата сутрин домакинята казва: Ние май снощи сме забравили да включим бойлера Sob Значи нито двамата родители са се къпали след работа, нито щерката пътувала до тях, нито са измили малкото. Леле Simple Smile Само си помислих, ако социалните знаят това за осиновеното, дали ще им направи впечатление. Макар че те хубаво си го гледат и го обграждат с любов и внимание, иначе щеше да си бъде в социалния дом все още.

# 209
  • София
ужас! на 112 звъняла ли е  Innocent    Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт