Смешки от форума 29

• 122 372
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Разбрах, той сигурно не е бил много нормален, което пак ми е ...кофти.

# 571
  • София
отврат:(
никакво дете не може да ме спре, ще пуска дирята си индивида докато се опитва да ми избяга  Imp

# 572
Цитат
Пелли, с Жаки съм, за теб с мъж никогаш няма да си дърпаме плитките

Смислова грешка, но пък то с днешните "мъжлета" нищо не се знае, може и плитки да имат.

# 573
Цитат
мисля че имам гениален херпер мазах го с ....
И след няколко поста отново:
Цитат
...не съм сигурен на 100% да ли наистина е херпер но четох в няколко сайта за симптомите и ги свързах с моите и за това си мисля че е гениален херпес

Знам, че нарушавам правилата, като публикувам от здравословни проблеми тук, но не се сдържах.
Ако модератор реши, може да ми замете поста.

# 574
Цитат
мисля че имам гениален херпер мазах го с ....
И след няколко поста отново:
Цитат
...не съм сигурен на 100% да ли наистина е херпер но четох в няколко сайта за симптомите и ги свързах с моите и за това си мисля че е гениален херпес

Знам, че нарушавам правилата, като публикувам от здравословни проблеми тук, но не се сдържах.
Ако модератор реши, може да ми замете поста.

JoyJoy

Гения избива на странни места понякога ...

# 575
Цитат
Здравейте моят проблем беше да си намеря подходящ партньор в живота . Съвсем случайно от моя позната разбрах за ясновидката  *** , която работи по скайп и по този начин , независимо къде се намирате тя може да работи с вас . В момента съм щастливо  женена вече 3 години .

Ясновидка  ***  мои приятелки и аз я ползвахме . Тя открива чужди вмешателства , отрицателни енергии, магии . Работи индивидуално и за всеки отделен случаи дава съвет как да се неутрализира , премахне това негативно чуждо влияние .

Ясновидка *** разваля магии , НЕ  ПРАВИ  МАГИИ !!! , не разрешава проблеми с магии .

Позволявам си да отворя тази тема и да споделя , че Ясновидството може да се ползва за разрешаване на бизнес проблеми . Такава ясновидка е *** икономист с опит .

доста всестранно развита ясновидка Joy

# 576
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мяк!

# 577
  • До сърцето...
Скрит текст:
Цитат
Здравейте моят проблем беше да си намеря подходящ партньор в живота . Съвсем случайно от моя позната разбрах за ясновидката  *** , която работи по скайп и по този начин , независимо къде се намирате тя може да работи с вас . В момента съм щастливо  женена вече 3 години .

Ясновидка  ***  мои приятелки и аз я ползвахме . Тя открива чужди вмешателства , отрицателни енергии, магии . Работи индивидуално и за всеки отделен случаи дава съвет как да се неутрализира , премахне това негативно чуждо влияние .

Ясновидка *** разваля магии , НЕ  ПРАВИ  МАГИИ !!! , не разрешава проблеми с магии .

Позволявам си да отворя тази тема и да споделя , че Ясновидството може да се ползва за разрешаване на бизнес проблеми . Такава ясновидка е *** икономист с опит .

А числата от тото-то познава ли?   newsm78

# 578
Скрит текст:
Цитат

И аз се интересувам само по този въпрос!  Mr. Green

# 579
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Цитат

И аз се интересувам само по този въпрос!  Mr. Green

хиени!

страшната ясновидка гадае на дата на раждане.
като и кажете датата на раждане моментално познава на колко години сте.
Trollface Trollface

# 580
Ми явно не може да отгатне числата на Тотото, щом се мори да прави други разни магически неща, а не отпрашва на Малдивите. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 581
и не отгатва, че за всеки следващ профил пак ще получи бан ... ц-ц-ц-ц! хич не я бива!!!

# 582
Ей, жалко! Търсих си ясновидка инженер Cry Да познавате такава, че икономист не ми върши работа Laughing

# 583
Аз търся ясновида- шаман. Да бае на времето да спре да вали! Таз ясновидка -звездичка дали ще се справи?

# 584
  • София
Аз търся ясновида- шаман. Да бае на времето да спре да вали! Таз ясновидка -звездичка дали ще се справи?
Сакън! Така хубаво си вали да мие улиците и плочките, много ми харесва.
Разрешавам  на морето да не вали

Общи условия

Активация на акаунт