Смешки от форума 29

• 122 363
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Аз бая на бедро, но да не прозвучи, като реклама  hahaha

# 586
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и правиш масаж на пъпа...
отвътре Wink

онна, имаме сделка Simple Smile

# 587
  • sofia
Ей, жалко! Търсих си ясновидка инженер Cry Да познавате такава, че икономист не ми върши работа Laughing
На мен пък по-ми трябва ясновидка-плочкаджия. Предстои ми едно ремонтче и би помогнала...

# 588
Ей, жалко! Търсих си ясновидка инженер Cry Да познавате такава, че икономист не ми върши работа Laughing
На мен пък по-ми трябва ясновидка-плочкаджия. Предстои ми едно ремонтче и би помогнала...
 hahaha Познавам една такава, и шпакловки прави  hahaha.

# 589
Цитат
Пусната е темата, навярно за удушник на самата авторка, но никой не и казва направи това и това на живот и смърт.

# 590
  • На южния бряг
Това ми попадна във фейса, но е от тук 

# 591
Мхм, помня я тази тема.

# 592
  • София
Joy Joy Joy
мхм, ти може да я помниш, но отговори ли на жената? дано не ѝ е докарал и дискова херния;)))

# 593
Цитат
И тя беше учителка, само че литературка.

# 594
Здравейте!
Наскоро една кола (вдиганата на крик) падна върху кучето ми(пинчерче), незнам какъв късмет имаше, но успяхме да го измъкнем - всички сме с контузии, но важното е, че сме живи.Кучето ми има контузия на крака, но всъшност тя не ни притеснява толкова, колкото уплахата му-става на сън и започва да квинчи, сякаш му правиш нещо лошо, тоест сънува кошмари, както всеки човек при сериозна уплаха. Днес, уфф.. ме уплаши доста, легнал си е до мен и както си хъркаше, започна да квинчи(това вече често го прави) ,започнах да му викам по име, отвори си очите, но продължи(това.. сякаш не го беше правил) .. сякъш сънува с отворени очи и това много ме притесни. Вчера ходихме да му баят, амаааааа нищо?!Имате ли идея, как да му помогнем?

Без коментар за тоя кучепритежател.

# 595
"нас мъжете майките ни съветват следното: На жена се предлага брак след като роди дете, защото ако се окаже неплодородна, раздялата ще бъде усложнена от юридически обстоятелства. Стари баби са смекчавали периода за след  зачеването. Но и в двата случая трябва да първо да се види, че може да роди."

# 596
  • Пловдив
"нас мъжете майките ни съветват следното: На жена се предлага брак след като роди дете, защото ако се окаже неплодородна, раздялата ще бъде усложнена от юридически обстоятелства. Стари баби са смекчавали периода за след  зачеването. Но и в двата случая трябва да първо да се види, че може да роди."
Пази боже от такива л...., такова, де, мъже исках да кажа!

# 597
Кажете ми, че това е някаква шега и не е написано сериозно.... Shocked

# 598
За съжаление като се оглеждам около мен май е сериозно ....

# 599
  • София
Цитат
По колко пъти акате на ден? Ние може би около 5 на денонощие. Не е ли малко?
Ех това мн.ч.

Общи условия

Активация на акаунт