Смешки от форума 29

• 122 352
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
печени пилешки бутчета (от крилото)

Чернобил? Joy

# 616
  • Ланкър, планините Овнерог
Това звучи като "пилешка вратна пържола"

# 617
  • Пловдив
Всъщност сигурно жената е имала предвид това което някои наричат малки джопанчета. Ама е решила да го каже по-литературно и ... станало смешка.

# 618
Цитат
Зависи си от костите,дали си мускулест или не и така нататък.

Grin

ПП Поддържането на добра мускулатура подобрява костната плътност, но някъде по трасето съм изпуснала как от костите завиви дали ш'си мускулест/а.

# 619
  • София
Запетаята показва, че става въпрос за изброяване, така че грешно си схванала изречението. Човекът правилно си го е написал и няма смешка.

# 620
Изброяване на какво? Питам, защото сте компетентна по отношение на запетаите и изброяванията. Simple Smile

# 621
  • Вече в моята си приказка...
Изброяване на какво? Питам, защото сте компетентна по отношение на запетаите и изброяванията. Simple Smile
Не знам за какво пише човекът, но в така цитираното изречение няма смешка и е граматически добре изписано. Може би става дума за отслабване и авторът изброява от какво зависи мускулната маса... Не знам, но аз мисля, че си е съвсем нормално изречение, барабар със запетайката!

# 622
Разбира се, че е нелепо и смешно. От костите не зависи мускулатурата. Особено "и така нататък", направо да те разплаче. Коя е пуйтесата, да прочетем, за да не вадим от контекста.

# 623
Дай цялото мнение за да се види контекста, защото при така подаден цитат, наистина се касае за изброяване и няма нищо нередно.

# 624
Нали имаше една, дето обясняваше как се прави пилешка шкембе чорба? Хората не разбираха и я молеха за уточнение, а тя се чудеше какво не разбират. Това било шкембе чорба, но от пиле.

# 625
Нали имаше една, дето обясняваше как се прави пилешка шкембе чорба? Хората не разбираха и я молеха за уточнение, а тя се чудеше какво не разбират. Това било шкембе чорба, но от пиле.
Ъхъм, аз и за шкембе чорба от манатарки съм чувала...
П.П. Между другото е невероятно вкусно, алтернатива за вегетарианци!

# 626
  • София
Ъхъм, аз и за шкембе чорба от манатарки съм чувала...
П.П. Между другото е невероятно вкусно, алтернатива за вегетарианци!
... от кладница.
Ама наистина е много вкусно

# 627
От кладница - да!

# 628
Едно изречение не е смешно заради това, че има правописни и пунктоационни неточности, важен е смисълът. А ако не виждате кое е смешното в цитата на Кикимора, очевидно страдате от липса на чувство за хумор... Грешка, други страдат от липсите ви...

# 629
  • sofia
Шкембето от пиле се прави от пилешки кожички.
Костната структура действително е важна за мускулатурата.

Общи условия

Активация на акаунт