Дневникът- тема 89 - Да отслабнем всички заедно!

• 62 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Малко четеш, много пиеш днес...

# 181
нито капка все още Simple Smile
цък- цък, половин ден офлайн и пропуснах интересното

На нас подаръкът за 8ми март е почивен ден, пропуснахме софрите и изкушенията, пожелавам ви весело и приятно да завършите празника!
🌼🌼🌼 🍸🍸🍸🌷🌷🌷

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 18:39 от Herzen

# 182
aз изостанах в темата . 1. се ядосвам на себе си си и после пак на себе си. Първо се скапах днес, може да настивам... и втори изгубих един ключ от едно шкафче, но ми е важен. много е тъпо. основния ми спорт за деня беше търсене на ключ. после пък се разправях с едни нахални паркиращи на чуждо място ... та днес ми е такъв ден.

..
Цитат
ей, всичките ли сте по-слабички от мен     

ти пък, ей ме на Simple Smile

а добре. това ми идва като втори букет цветя.

# 183
  • Козлодуй
Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers BouquetFlowers Tulip
Аз също не съм видяла никакви снимки, но съм сигурна че всички изглеждате страхотно щом сте абонати на тази тема и щом се старете да изглеждате добре Simple Smile И мен ме е срам като Ния да влизам защото съм си дебела а и никакво време нямам Simple Smile

# 184
Абе дебела, глупости.
Аз да ви кажа карфиоленета пица стана много вкусна и успях да запазя ВГХ под ниво.

# 185
  • Козлодуй
А някъде споделила ли си рецепта за тази пица? Simple Smile Аз не можах съвсем да изчета всичко защото бях на София и заета и така Simple Smile

# 186
  • Бургас
Аз не съм доволна от тренировката днес. Не успях да се съсредоточа и не ми донесе очакваното удовлетворение. То телефон ли не звъня, деца ли не реваха, викаха, накрая виснаха да ме гледат ... Абе, друго си е на спокойствие.
Гледах пирамидата за утре. Много сложна, а и ластици нямам. Ще направя тази от миналата седмица. Бая размазваща ще ми дойде, но тъкмо ще наваксам за днес.
Айде, намрънках се, отивам да ям Simple Smile

# 187
  • София
Изядох света днес ей! Меса предимно, ама къде успях толкова да сложа...Утре ще пробвам да изкарам деня на онова модерното с овесените ядки за баланс.

# 188
А някъде споделила ли си рецепта за тази пица? Simple Smile Аз не можах съвсем да изчета всичко защото бях на София и заета и така Simple Smile
Не съм. В общи линии за блата ползвах 100 грама карфиол, едно яйце, 50 грама моцарела. Смлях в блендера и изсипах на хартия за оечене и запекох докато се зачерви крайчето. Отгоре е по желание - аз сложих лъжица и половина домашна лютеница, защото е без захар, малко бекон и още малко моцарела. Като калории излезе над 400, но пък общите калории са деня са 1200. Пицата беше много засищаща.

# 189
Да си презентирам карфиолената пица, нищо че ми намирисва на зеле Mr. Green
Скрит текст:

# 190
Твоята изглежда по- добре. Аз на моята скромно нарвдих отгоре, че щеше да стане прекалено калорична. Иначе ми миришеше само докато пекох, даже си мислех, че няма да става за ядене, но учудващо много ми хареса. Все пак е разнообразие.

# 191
Пицата изглежда страхотно, може ли рецептата за блата на лични  Hug

# 192
А, никакви лични, нейният може да е по- вкусен от моя, искам и аз.

# 193
Herzen, много добре изглежда пицата.
Таня, трудна е пирамидата и дълга.Сложност 4/5 Аз ще я правя в събота, че нали вчера не можах да тренирам и изостанах.Утре сутрин в 5,30 пак на линия за тренировка.Така вечер съм много спокойна и не мисля как да вмъкна гимнастика в натоварения график.
Духче, като си получиш ластиците и имаш впечатления пиши как са.Имам едни в къщи, но не са в кръг а съм си ги вързала и все се притеснявам да не се отвържат и да ме пляснат.

# 194
Съни, като теб правя блата, масло само добавям, пека ок 20 мин

Общи условия

Активация на акаунт