На море в Гърция 2018

• 115 024
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Напротив, преди няколко години ни се караше, че е много скъпо в Гърция Simple Smile

Респект! Innocent

# 601
  • София
Гледам в момента "Мама мия" и нямам търпение за Пелион.

# 602
  • София
Здравейте, моля да ми предложите по-евтин хотел в Кавала, може и стая за гости, става въпрос само за 1 нощувка Simple Smile

И на нас ни трябваше само 1 нощувка. Отседнахме в Old Town Inn :
https://www.booking.com/hotel/gr/old-town-inn.bg.html?aid=304142 … c;type=total&

# 603
  • София
Здравейте,
планирам лятната почивка из Гърция и тъй като ще съм в напреднала бременност се оглеждам за близките територии - Халкидики /ще ни е трета година/ или около Солун,  моля за малко информация за болници с родилно ако някой е в течение /за всеки случай/ дали има на някой от ръкавите и къде в Солун е удачно да се посети такава?

# 604
  • София
Weronik, аз съм ходила в осми месец на Тасос. Но не ти го предлагам, задължително си направи застраховка и виж условията й ако се наложи да раждаш в Гърция.

# 605
  • Русе/София
Моля за съдействие.Така се увъртях в последните теми,че вече не знам къде и какво да гледам.
Две семейства сме с по едно момче на 12.Търсим семейно хотелче със студия,градина с барбекю,близо до плажа,който да бъде с пясък и плитко море.Ако наоколо има и футболно, баскетболно,волейболно или някакво друго игрище,ще бъде страхотно.
Също така е хубаво и да сме близо до магазинчета,таверни.
Ако има такова място и сте останали дооволни,моля пишете ми.

# 606
Игрища има на плажа в Торони (както и всичко друго необходимо в селото), но не е плитко. В Йерисос също. Сигурно и на много други места, но тези се сещам сега.

Въпросът за "болница на ръкавите" е доста нелеп. Това са малки селца, които често и джипи нямат. Щом ви е за трета година, би трябвало да си го забелязала. Все едно да питаш има ли болница с родилно отделение в Китен или Равда, а би ли разчитала на качеството на медицинските услуги там? Ако те притеснява бременността или има медицински съображения, просто не ходиш - морето ще си е там и след раждането Simple Smile
Болницата на Халкидики се намира в средата на "дланта" - в Полигирос. Солун също е близо, там има няколко.

Раждането ако е първо - 2 часа са до границата и до Сандански, 5 до София, то се случва по-дълго в България да се чака линейка Simple Smile Иначе аз бях в края на 6-ия месец на Сирос и Миконос, освен, че оповръщах кораба при едно седембалово вълнение, нищо друго не ми се случи.

# 607
Здравейте,
планирам лятната почивка из Гърция и тъй като ще съм в напреднала бременност се оглеждам за близките територии - Халкидики /ще ни е трета година/ или около Солун,  моля за малко информация за болници с родилно ако някой е в течение /за всеки случай/ дали има на някой от ръкавите и къде в Солун е удачно да се посети такава?
По добре изберете Солун и плажната ивица след летището.Родилно на ръкавите не си помисляйте

# 608
Родилно в Солун...аз бях 4-5-6-7 МАЙ...термина ми беше 21.Май!!!
Бяхме на Ситония Laughing
Еми родих си в Шейново на 21.5. без коментар..
както по  горе е казала Параход .. Петрич,Сандански са на 2 часа път ..магистрала е ..аз със тази мисъл тръгнах..и се върнах ..че и тен направих тогава /и беше 2ро раждане/ Joy

# 609
Здравейте,момичета!За първи път пиша,макар че ви следя редовно! Бих искала да попитам дали има място в Гърция където все още да сртава за море последната седмица на септември и първата на октомври .Загледала съм остров Евия.Ако не-може би ще се насоча към южна Испания или Канарски острови...
Прекрасен ден на всички!

# 610
Здравейте,момичета!За първи път пиша,макар че ви следя редовно! Бих искала да попитам дали има място в Гърция където все още да сртава за море последната седмица на септември и първата на октомври .Загледала съм остров Евия.Ако не-може би ще се насоча към южна Испания или Канарски острови...
Прекрасен ден на всички!
Евия рисково Крит по става

# 611
Eвия - не. Крит, Родос, Кос, Китира, южен Пелопонес, евентуално Закинтос.

# 612
В Кавала има голяма болница с добро родилно, дори с българка акушер-гинеколог, която работи там. И е по-близо Wink

# 613
  • Варна
Що да не става Евия.Втората седмица на октомври и се пекохме и се къпахме , въпрос на късмет .Последния ден заваля сафуча и времето се скапа окончателно.Двата дена до Варна с преспиване в Неа Ираклица валя като изоглависано.Ма то същия риск го има и септември , в началото му сме били с анцузи и якета цяла седмица , сетне пекна и пак на плаж Simple Smile

# 614
И аз не бих заложила на Евия. Там и по това време разбрах откъде се е родил образът на Горгона в митологията. Никога не бях срещала медузи с такива колосални размери, на педя разстояние.
Че е въпрос и на късмет е ясно. Последните години е непредсказуемо, но все пак вероятността да плажуваш октомври не е една и съща навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт