Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 82 034
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА
Може би Нина е любовница на Ангелов?Затова така я лансира.

# 136
Simple Smile Чак дотам ли го е закъсал че до нея да опре

# 137

😂 ахаххаха разсмя ме от сутринта 😂

# 138
А може би като я познава, е решил, че има какво още да покаже?

# 139
Simple Smile Освен да изкопае още по-голмо дъно, ме съмнява нещо друго да покаже

# 140
Е, разбира се, че не съм очаквала да я попита как е след МШ, но те го играеха непознати, което ми се видя нелепо.

И друго не разбирам, защо се номинират определени хора, като накрая се гони 3 човек?

# 141

По-скоро Нина е обсебена от него, направо в любов му се обясни. Close

И аз да кажа колко ми е отвратителна, не мислех, че може да стане по-зле, но уви. В следващия епизод май пак ще се дъни, така че дано скоро я изритат и ни отърват от нея.

Красимира наистина беше призрак, така че не съм учудена от изгонването ѝ. Очевидно и кулинарните ѝ умения са под въпрос, така че...

Марко и мъжете все повече ми харесват и дано се справят все по-добре. Докато Нина и Мариела са там, не вярвам да се стиковат и да станат истински екип. Гичка поне взе да се вслушва в това, което и казват.

# 142
Мъжете са много добър екип, жените ни екип, ни умения...гола вода. С какъв акъл са се явили, да се учат тук ли?

# 143
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз писах и по-напред - Силвия е работила в Хилтън и Саса, което ме караше да мисля, че ще е една от справящите се, но явно и такъв опит не е особена атестация за знания и умения.

# 144
Вчера изгледах за първи път целият епизод.
Марко ми прилича малко на Джони Деп Simple Smile
Жените се представят много зле, дано се стегнат, че сега са все едно някакъв сбироток.
Нина... по-зле е положението, от колкото си представях.

# 145
Тя сега Нина е окрилена , защото остана. Как им се закани на отбора си Joy
На мен пък ми стана много забавно това предаване. То е ясно ,че няма да се ограмотим кулинарно . Но пък какъв подбор на кадри има, направо -китка. И Марко какъв се беше настърчолил срещу шефа Joy. Този му отговаря , онази пък го гледаше като пребозало теле-покорно и раболепно. Много ми е интересно.

# 146
"Искам да бъда до Вас шеф, искам да сте мой ментор,
не искам 100 000 лв шеф, искам място до Вас"  Crazy
потрепване на брадичката, малко влага У очите, забрАви за крайчетата на престилката

Какви нерви /или договор/ трЕбе да имаш да не се изсмееш  ooooh!

# 147
Аз бих се борила със зъби и нокти да имам за ментор най-добрият в бранша. Нина го е осъзнала, за разлика от много от пишещите тук. И наистина местото е много по-важно от парите.

# 148
Най - добрият в бранша - Виктор? Хайде няма нужда.  Peace

# 149
  • somewhere near the sea
Ако жените не се стегнат, става безинтересно. Всичко е предсказуемо и всеки път по една схема. А следващия път ще има ново меню. Ужас! Те това не успяха да втасат.

Общи условия

Активация на акаунт