Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 238
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Гичка хич не е толкова зле, колкото си мислят повечето, според мен. Има още какво да покаже, всички ѝ се подиграват най-вече заради говора ѝ, но какво да се прави, злобни хора там, в частност и тук.

# 241
  • София
статистите са пълна скръб, кифлите не могат да си кажат репликити.

# 242
  • ВАРНА
 Сигурно са от София-ден и нощ.

# 243
  • София
сетих се за репликата от Оркестър без има - айде, бе, шефе, тези кюфтета на слънце ли ги печете!

# 244
Мартин пък, какво се изказва срещу Филип. Филип може да се е издънил днес, но Мартин се дъни от самото начало, пх.

Ерика наистина като муха без глава.

# 245
  • ВАРНА
 Ей сега да си дюнерджия до ресторанта на шеф Ангелов!

# 246
  • София
Представям си как са снимали статистите
- статистите, седнете, статистите, първи дубъл
- айде, втори дубъл, че тук един тръгнаха, вместо да сядат
- оставете чашите, като умряли риби сте, бъдете възмутени...
- блондинката, какво имаш в устата си, нали искаше реплика!

# 247
Въобще не съм съгласна Филип да е номиниран заради едно масло и един магданоз, а на Мартин да му връщат 50 пъти соса, на Иван не знам колко пъти нещото с мангото, на Станислав n на брой пъти тартара... Тъпо. Ерикназ какво читаво направи или пък Мариела, те издадоха ли въобще нещо свястно?!?

# 248
  • София
Хах, май е същото. По принцип си викат платена публика.

# 249
Мартин пък, какво се изказва срещу Филип. Филип може да се е издънил днес, но Мартин се дъни от самото начало, пх.
  Да не говорим, че Мартин си нямаше никакво понятие за съставките на соса и как трябваше да го направи, то не, че като му казваше Филип успя. Ерикназ или Мариела трябваше да са номинирани.

# 250
  • Испания
Разбира се, че Филип е най-подготвен. Ангелов го номинира нарочно, за да му посмачка самочувствието и да се успокоят слабаците.

# 251
  • София
        ЕПИЗОД 7
            13.03.2018  -  ЛИНК

# 252
  • София
Светла ми е симпатична, малко ѝ е неприятен диалектът, но от нея ще излезе добър готвач, само на 24 години е, а показва повече знания от останалите жени. За 10 години в кухнята ще стане много добра.

Като цяло е и мила, хареса ми миналата седмица как като се изнерви обстановката хвана и спокойно обясни как да се изпече месото, а не се изниза като повечето.

Някой знае ли къде работи? "Изискан ресторант в центъра на София, който предлага френска кухня".
Попаднах на тези снимки в профила ѝ, така че може би работи в Ла каза или е работила там, изглежда на много високо ниво кухнята, явно наистина има опит. В сайта им пише, че главният готвач е с дългогодишен опит в ресторанти със звезди Мишлен. Дори и да е/била на ниско ниво, то само като гледаш такъв готвач и те наставлява, ще попиеш.

https://www.facebook.com/svetlana.simova.71/posts/2098842516797515?pnref=story

# 253
Разбира се, че Филип е най-подготвен. Ангелов го номинира нарочно, за да му посмачка самочувствието и да се успокоят слабаците.

Обикновено в подобни случаи съм съгласна, че има нужда от подобна интервенция, но в случая на Филип не. Вярно  е, че показва повече знания и умения от по-голямата част от мъжете и от всички жени, но според мен той наистина се опитваше да помогне на останалите, най-вече на Мартин, защото те въобще не знаеха какво да правят. Той беше на месата и рибите, нали трябва да си комуникират и съответно да знае кога ще му станат готови гарнитурите, соса и останалите компоненти към месото му, така че е нормално да пита. Абе, като цяло, не съм забелязала демонстриране на прекомерно високо самочувствие от негова страна, въпреки че на фона на останалите има за какво. По-скоро другите мъже му се дразнят, заради твърде голямото си его, и не се вслушват в съветите му, а оттам и правят едно и също нещо по 1000 пъти. Unamused

Божидар и Мартин пък тръгнали да го питат как може да допусне такава елементарна грешка. Пхахахахаха! Laughing Rolling Eyes

# 254
  • Испания
Обикновено в подобни случаи съм съгласна, че има нужда от подобна интервенция, но в случая на Филип не.

И аз не съм съгласна. Просто предполагам какви са причините да бъде номиниран.

Филип не се пъчи, не се смята за всезнаещ. Просто се опитва да помогне, за да печели отборът.

Общи условия

Активация на акаунт