Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 148
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • Другата България
Вопли на неодобрен участник колко ниска била гледаемостта.
А тя изобщо не е ниска според мен, и за пореден път ще  кажа - който и на който не му изнася, свободен е да не гледа. Но да си в темата само за хейт - няма да се получи.

# 466
Изпуснах последната серия, но се радвам че не са изгонили никой.

За договорите какво се мрънка, който иска сключва договор, който мисли че не му изнася не сключва. Този който плаща задава музиката- какво чудно има.Не му харесал договора не сключил, какво сега това жалене.
Трябва да плаща данъци- добре дошли на земята данъци се плащат за доходи и т.н.
Кофти бил договора, ами да си го направи приятелчето така както на него му изнася, а не да чака някой да му го поднесе.

Писала съм, че е бил одобрен, но не са му харесали условията. Това предаване не е за шефове - никой шеф с добър бизнес не би се хванал на това куцо хоро. Тук си е шоу, ясно, но всеки сам си определя защо да скочи или не в тигана със соса. Няма вопли. Не хейтя самото предаване, макар наистина да се включих, защото познавам много добре една от участничките и недоумявам как е допусната. Много, много лош човек. Но това няма значение.  Като цяло - шоу като шоу

# 467
Благодаря, Христина Йорданова, че ни поясни, че гледаме шоу. Mr. Green

# 468
А тя изобщо не е ниска според мен, и за пореден път ще  кажа - който и на който не му изнася, свободен е да не гледа. Но да си в темата само за хейт - няма да се получи.
Ниска съм писала за САЩ и Англия, сравнено с началото на предаването. Има достатъчно писано за това предаване в техните преса и форуми.

# 469
Simple Smile Не ме интересува, кой какво пише, че във вестника Х или сайта У, че да чета, ако ми харесва нещо го гледам, ако не не го гледам.
Толкова ли се свърши какво да се гледа по телевизията, че да ни обясняваш кое е добро или не, и на какво трябва да се забавляваме и на какво не.
Ако чак толкова ти е скучно- дръпни някой филм и си го гледай

# 470
Благодаря, Христина Йорданова, че ни поясни, че гледаме шоу. Mr. Green
Нищо не обяснявам или пояснявам. Аз знам, че вие знаете.😂 Говоря си.

Simple Smile Не ме интересува, кой какво пише, че във вестника Х или сайта У, че да чета, ако ми харесва нещо го гледам, ако не не го гледам.
Толкова ли се свърши какво да се гледа по телевизията, че да ни обясняваш кое е добро или не, и на какво трябва да се забавляваме и на какво не.
Ако чак толкова ти е скучно- дръпни някой филм и си го гледай
Отговорът ми е на езика... но ще си замълча. Хем баба ме учеше: “На зли гуши, зъл пръч“.😉 Лека.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 18:55 от Не се сърди, човече

# 471
  • Испания
Нека не се налага да се обръщаме към модераторите.

# 472
Аз пък не разбрах, какво толкова страшно е казала. Защо да не се прочете и друга гледна точка? Трябва ли пък само еднопосочни мнения да се четат? Като има различни мнения, всеки може сам да си направи допълнителни изводи, да прочете още информация, да си състави лично мнение. За какво точно трябва модераторт пък съвсем не разбрах.
Ако договорът наистина е такъв, хич не виждам на Филип да му трябва спечелване. Щом си има ресторант, предполагам няма да му е изгодно да чиракува при шеф Ангелов. Или пък ще поработи малко, докато изтече срока, в който при напускане тр да връща парите и после ще си ходи.

# 473
  • София
Филип е там за реклама, това е ясно. Иначе модераторите ще се включат евентуално заради самия език на потребителката, не че ни дава друга гледна точка.

# 474
  • Испания
Точно. Не става въпрос за гледна точка, а за език, възпитание и начин на общуване.

# 475
Точно. Не става въпрос за гледна точка, а за език, възпитание и начин на общуване.
Момичета. Смайл и Смайлис. Толкова съм луда, че сама мога да се обадя на модераторите с прошение “Шъ въ зъмолъ дъ мъ изтрийти“ - нещо като ритуално самоубийство. Да, ама не ща. И затова на всички казвам: “Момичета, ако има нещо, няма нищо“. Предлагам ви да спретнем по някое стихотворение за всеки един от участниците. Компилациите са позволени, дори се поощряват.
 Ето моето предложение за НИНА:
“Шеф, ще бъда ваш'та котка
Скромна, работлива, истинска находка
Обещавам аз да мъркам
И между печките да хвъркам“
😊
И още веднъж ако съм обидила който и да е - извинявайте. 😊

# 476
Може и да се е редактирала, или да е била поредактирана, докато прочета Simple Smile

В интерес на истината, и на мен ми трябваше време да осъзная, че е шоу, а предавания за рецепти мога да гледам в друг часови пояс Simple Smile. Най-нереалистично ми е викането на шеф Ангелов, защото аз поне, имам усещане, че това не му е естествено на него. Някак го намирам за много по-тактичен и свестен, а такива реплики, как щял запали г...овете на еди кой си ама хич не му подхождат. Малко ми е неприятно, че се е продал така, защото в другото предаване стоеше по-интелигентно. Тук ми простее. Губи образ и добре, че го познаваме от другото предаване, иначе съм сигурна, че щях да имам крайно различно мнение за него в посока категорична отвратеност.

Лелееллле, усмихнатите, докато разбера че ви различават 2 букви, бая време мина Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 477
100 кила в ресторанта, недоволен явно, има и някой с оранжева престилка, но не виждам кой..
https://www.instagram.com/stories/100kila/

# 478
100 кила в ресторанта, недоволен явно, има и някой с оранжева престилка, но не виждам кой..
https://www.instagram.com/stories/100kila/
Не отваря линка

# 479
Извинявам се ако е коментирано, но има ли някъде рецептите - конкретно ме интересува хрупкавата полента от последната серия ?

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 21:25 от J_M_M

Общи условия

Активация на акаунт