Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 011
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз малко изпуснах и не разбрах защо номинираха Габи?  Rolling Eyes

# 691
  • София
И аз не разбрах защо Габи, предвид, че тя спаси сосовете на Ерика. Днес Габи беше с чиста и изправена коса и изглеждаше симпатична и на външен вид.

# 692
Физиономиите и коментарите на Нина ме отвращават. Много противна жена. Ако е вярно, че емоциите се предават в храната, ми е трудно да се спра на някой от героите, да ми сготви.

# 693
  • Испания
Светлана казала: Ерика и Габи. Така записваше Мариела в тетрадка, след като уж бяха решили да са номинирани Ерикназ и Филип.

Изобщо не стана ясно кой и защо номинира Габриела.

Върнах специално, за да видя.

Мариела каква уста отвори... Та и нарече Филип
Скрит текст:
"пърделник"
.

# 694
На мен ли само ми се стори, че видях някой от готвачите да опитва с лъжица сос и след това да продължи да разбърква с нея остатъка в тенджерата. Да им е сладко на гостите.

Връщам лентата на предния епизод. Какво е специалното на стойката при готвене на Иван? Ангелов го похвали и го даде за пример пред другите.

# 695
И аз не разбрах защо Габи?На Ерика и беше време вече да си ходи.

# 696
  • Ню Йорк
Справедливо решение на шеф Ангелов.

# 697
  • Испания
Има и други "мъртви души" там, но всеки по реда си.

# 698
  • София
Благодаря, Смайлис!  Hug И на мен ми се стори, че от въздуха я номинираха и реших, че нещо съм изпуснала.
Мариела е ужасна. А това
Скрит текст:
"пърделник"
.
направо ме остави без думи....   smile3505 Възможно ли е да е толкова елементарна, че да не може и да обиди човека като хората? Сякаш слушам тригодишно.  doh

# 699
  • Испания
Reinа, за нищо.

Като че ли са събирали някои от пл. "Македония".

# 700
Светлана казала: Ерика и Габи. Така записваше Мариела в тетрадка, след като уж бяха решили да са номинирани Ерикназ и Филип.

Върнах специално, за да видя.

Скрит текст:
"пърделник"
.
Сега разбрахте ли защо не харесвам Мариела, която познавам лично и за което съм писала. Нина явно и тя я познава. Мариела наистина си е зарязала децата, като сама доброволно се е отказала от тях пред съд. Децата й ги гледат бившите й мъже.  Вие като майки ще направите ли нещо такова? А пърделник е нежна дума в нейнатс уста... чувала съм такива клетви и сквернословия - думи нямам. Това е👺👺

# 701
# 702
  • Испания
Ама и ние не харесваме Мариела. Но ме отвращава и това, което каза за нея Нина, защото не ѝ е работа да говори за нещо извън формата.

Личния им живот ме интересува дотолкова, доколкото искам да знам дали наистина са професионалисти. Деца, разводи са лични, а не обществени подробности.

# 703
  • 221B Baker Street
Не виждам общото между децата на Мариела и готвенето. Дали аз или някой тук би направил като нея е без значение. Да разнасяш лична информация за конкурент си е долно. Да обвиняваш пък някого във форум, където той не присъства и не може да се защити...Confused

На актрисата Яна Маринова детето и също го отглежда бащата, а не тя. Това прави ли я лош професионалист или човек?  Синът на Мария Монтесори до петнайстата си година е отгледан от роднини на бившия и мъж. Това прави ли я лоша майка или кофти педагог?

# 704
Днес най-големите грешки направиха Гичка и Ерикназ.
Гичка не трябваше да маха Нина, а някоя по-голяма мърда като Мариела или Ерикназ.
А пък Ерикназ, в желанието си да саботира Гичка, си вкара възможно най-големия автогол.

И май мъжете почнаха да ме дразнят повече...

Общи условия

Активация на акаунт