Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 6

• 108 695
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • На брега на реката
Кадифени разделители за бижута има в али експрес. Десетина евро бяха, но сега нямам възможност да потърся линк.

# 121
  • София
Аз бижутата държа в такъв органайзер
https://www.mr-bricolage.bg/bg/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0 … D0%A0-32/p/945991
Но те нито са много,нито са скъпи.

# 122
Някой по назад беше питал за съхранението на диадеми те, на дъщеря ми диадеми те ги държа на такава поставка, която направих малко грозно изглежда като че ли е в някакъв магазин но се виждат всичките. Преди бяха в чекмедже и тя слагаше само 2-3 които са отгоре на шкафчето. Малка е на 6г. И не иска да рови

# 123
  • София
Диадеми, ластичета, ленти за коси и подобни държа в няколко кутии (тези, които се продават при опаковките за подаръци и се сглобяват, а отгоре имат прозрачно "прозорче"). Много удобно е, защото се вижда какво има в кутията и не е нужно да се рови, а всичко е прибрано.

# 124
Проблеми с телефона не съм прикачила снимка Simple Smile

# 125
Диадеми, ластичета, ленти за коси и подобни държа в няколко кутии (тези, които се продават при опаковките за подаръци и се сглобяват, а отгоре имат прозрачно "прозорче"). Много удобно е, защото се вижда какво има в кутията и не е нужно да се рови, а всичко е прибрано.
Може ли снимка какви са тези кутии, че с моята поставка малко е като сергия и прах събират

# 126
  • София
http://dk.gmpackagingbox.com/3c-prod-ucts-box/corrugated-board-p … box-with-pvc.html
Нещо такова. Във всеки магазин за опаковки има най-различни варианти.

# 127
http://dk.gmpackagingbox.com/3c-prod-ucts-box/corrugated-board-p … box-with-pvc.html
Нещо такова. Във всеки магазин за опаковки има най-различни варианти.
Благодаря

# 128
Много ми е трудно със съхранението на чантите ми Sad. Вие къде  ги държите. Моите са в едно шкафче но е тясно и високо, като го отворя или падат или трябва да сваля горните например за да взема най долната

# 129
  • София
В плетена кутия за събиране на пране от Юск от серията Godtfred са ми всички чанти. Подредени са една върху друга и кутията стои най-отдолу в гардероба, в който са ми дрехите на закачалки. Така винаги са ми достъпни, когато искам да сменя чантата за деня и не заемат цял шкаф. Преди ги държах в едната надстройка над гардероба и губех излишно много пространство. Сега над кутията са по-късите дрехи на закачалка и пространството е усвоено практично, а в надстройката прибрах куфари и пътни чанти, които не ползваме често.

# 130
# 131
Майко мила, аз ако се затрупам с толкова буркани, кутии, кутийчици, панерчета, сигурно ще ида да се гръмна....  Laughing
Успях да вместя подправките си само в едно чекмедже.В буркани в момента са само кафето, канелата, малко ориз, какаото....май друго няма.
Във фруктиерата има 3 ябълки, 2 портокала и 2 банана.
И ми е едно такова леко, свободно на душата.....
Иначе, снимките са красиви и спретнати, спор няма.
Но съм забелязала, че подобно презапасяване е характерно за САЩ, където магазини и супери са на десетки км разстояние и ходят да пазаруват наедро 1-2 пъти месечно.
Тук, където всеки магазин ми е на една ръка разстояние, не виждам смисъл от подобно запасяване.
Апропо, и хладилника ми е полупразен...1 1/2 кофички кисело мляко, 1 кутия бадемово мляко, сирена, яйца-варени и сурови, масло, горчица, домати и краставици.

# 132
И на мен ми е прекалено това показаното. То ще кажеш че живеем в палати и ядем по един вол на закуска...да не споменавам затварянето на толкова пари в продукти...не, не....
И да не забравяме приказка: "Човек яде, за да живее, а не живее, за да яде"....

# 133
  • София
Зависи и колко е голямо домакинството. Ние сме с 4 деца и не мога всеки ден да влача торби и да готвя постоянно. Предпочитам с определени продукти да сме презапасени, отколкото да изникне непредвиден ангажимент с някое дете или нещо друго и вечерта да се чудя какво да сложа на масата. Или някое от децата да поиска плод или ядки, например и да няма. Основни неща купуваме на едро и пак през 2-3 дни се купува нещо, а дребни неща ежедневно пазаруваме от магазините около кооперацията ни.

# 134
Вие сте много гърла.....съгласих се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт