Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 6

• 108 248
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Ахаааа, така значи  Thinking
Благодаря ти много  bouquet

# 706
  • София
За мен е най-удобно с повдигащ механизъм - използваш максимално от площта отдолу. С кутии се вижда и не заемаш 100%, с чекмеджета е красиво, но пак не заемаш 100% и не можеш (лесно) да отваряш тези откъм главата, ако имаш нощно шкафче.
От белите платнени кутии с цип съм сложила под леглото, там стоят основно чаршафи, кърпи, пухени завивки, одеала, такива работи. И кутии от уреди в гаранция, включително от съвсем не малък принтер. Още има място...

# 707
  • Бургас
Още един глас за повдигащия механизъм.
Всичките ми спални досега са били с такъв.
Ето ти меко легло, с механизъм, може и широчина 180х200, нашето е такова:
https://matraci.bg/tapicirano-leglo-toledo

# 708
Не ми харесват тези тапицирани легла с изкуствена кожа.
Много искам да си взема това, но го намерих само в турски сайтове.
И като цена ме устройва, и като дизайн, и като функционалност идеално би ми свършило работа.
Скрит текст:

# 709
И аз се бях заплеснала по тапицираните, но гледаме вкъщи всичко да се чисти лесно и хич не ми се искаше мебел, която да иска пране на място... Иначе са много красиви и приятни!
Това на снимката обаче има недостатъка на обикновеното легло, събиране на прах. А като гледам колко е малко разстоянието, ще трябва да се пълзи на четири крака Sad

За повдигащия механизъм, това беше първоначалната ми идея, обаче редовно се сещам за нещо, докато мъжът ми спи, сутрин пък аз ставам доста по-късно от него. Това значи, че е неизползваемо за голяма част от деня.
В горната част към таблата така или иначе държим неща, които са несезонни, така че не ни пречи, че трябва да се местят нощните шкафчета 2 пъти в годината, другите 2 чекмеджета ползваме всекидневно.

И двата варианта са добри, просто преценете индивидуално вашите навици какви са, какво ще се държи там и кое ще е по-удобно Hands Plus1

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 15:54 от Не се сърди, човече

# 710
Не се сърди човече, поради същата причина и аз избрах с чекмеджета. Simple Smile Все още не съм ги напълнила, но наистина е хитро да сложиш откъм нощните шкафчета неща, които се вадят рядко, и аз така ще направя.

# 711
Още един глас за чекмеджета. Както ме боли плешката, а мъжа - кръста... Направо не си представям кой, освен комшията, ще повдигне матрака.

# 712
Аз пък натикам ли багаж по кутии, па кутиите под кревата, пиши ги бегали. То едно пепел под леглата и второ, ще забравя какво съм сложила там. Тоя вариянт с кутиите даже и не под кревата, съм го отписала. Сложих едни зимни дрехи в тези вакумиращите чували и вече 3 години си стоят вакумирани, а за зимата си купуваме нови дрехи всяка година. Тия ги опя попа там. Единствения бенефит ми е, че ще ги засиля готови пакетирани.

# 713
  • Най-красивата страна
Матракът се вдига лесно,като има повдигащ механизъм.
Аз също използвам пространството под матрака-подредила съм завивките и спалното бельо,възглавници и одеала.

# 714
  • Canada
Ние имаме едно легло с пространство под и него и няма вълма прах, пепепляци и т.н. Там си държах опаковани олекотените завивки от Икеа. В нашата спалня леглото е с тапицирана табла (headboard) и не се налага пране. Почиства се с прахосмукачката и с четка за мъхчета. На сина е подобна, но с дървена рамка и тапицираната част е в средата, та се чисти още по-лесно.

# 715
  • Бургас
И на мен не ми харесва изкуствената кожа и поръчах тапицирано с плат.
За чекмеджетата също трябва да се види дали има достатъчно пространство да се изтеглят напред, дали няма килим до леглото да пречи и пр.

# 716
И нашето легло е тапицирано с плат и съм много доволна. Такова е. Има достатъчно място за багаж.

# 717
Имаме с повдигащ механизъм и за да се повдигне, се дърпа нагоре. Нужна е доста сила. Затова друг път няма да с такъв механизъм.

# 718
  • на Мелмак
На мен също повдигащите не са ми удобни, тежки са ми. Поръчах си спалня от фирма в Троян, човекът, жив и здрав да е ми предложи да ми сложи чекмеджета отдолу, но на колелца, не с механизъм, за да може да се издърпват напълно и да виждаш, какво всъщност имаш в дъното 😀. Що багаж поеха, не е истина! А и са максимално големи, което нямало да бъде така, ако са с механизъм.

# 719
На мен също повдигащите не са ми удобни, тежки са ми. Поръчах си спалня от фирма в Троян, човекът, жив и здрав да е ми предложи да ми сложи чекмеджета отдолу, но на колелца, не с механизъм, за да може да се издърпват напълно и да виждаш, какво всъщност имаш в дъното 😀. Що багаж поеха, не е истина! А и са максимално големи, което нямало да бъде така, ако са с механизъм.
Ето това за мен е оптималният вариант!

Общи условия

Активация на акаунт