Тренировки в домашни условия - 92

• 73 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • 1st floor
Ако упражненията са ми силови, мога и предпочитам да съм боса. Кардио абсурд без маратонки. С Шон съм си докарвала зверски болки на свода на ходилото и повече не си правя експерименти. Помня, че едва стъпвах няколко дена... Sad

# 616
Още за болките в коленете - много добро и добре написано, браво на Любо Иванов!

http://lubomirivanov.com/8783/
(Кристи, ти чети и коментарите!)
http://lubomirivanov.com/9119/

# 617
За днес - Cardio Slam. И аз карам боса, защото маратонките ми тежат, но пък и почти не правя тренировки с подскоци/днешната не е добър пример, но нали реших да си довърша ротацията/. Предпочитам степ или кикбоксинг. Само през зимата понякога слагам едни бандажи около глезените/наглезенници?/, за да затоплят ахилеса. Все ме е страх да не се скъса. Интересното е, че за менискусите такива опасения нямам.
Някой може ли да препоръча добър пулсометър за кардио тренировки? Ползвам един стар, който се държи добре в кардио зоната, но изпада в шок, когато мина над нея. Батерията му е нова, така че проблемът е в уреда.

# 618
Още за болките в коленете - много добро и добре написано, браво на Любо Иванов!

http://lubomirivanov.com/8783/
(Кристи, ти чети и коментарите!)
http://lubomirivanov.com/9119/
Чета Heart Eyes

# 619
Малко ме е срам да си призная, но и аз тренирам боса. Аз обожавам да съм боса и в момента, в който се прибера от работа, свалям обувките и ходя така навсякъде, дори и в двора. Изкарвала съм по три седмици почивка на морето без изобщо да сложа обувки, независимо на какъв терен стъпвам

# 620
  • 1st floor
За днес отчитам Ab Intervals. Почти без пот, нооо предусещам утре зверска МТ на корема. Mr. Green

Има една пътечка под Камен дел, през която като минавам, все се сещам за Аманда и как си шляпа боса по витошките камънаци, клечки и борови иглички.  Crazy Crazy Crazy Да, боса! Събу си обувките и заслиза надолу. Laughing Аз бих седнала разревана на някой по-голям камък и съм до тук. Колко различни сме хората... Simple Smile

По отношение на евтини-скъпи маратонки и аз да кажа...  Laughing Имам едни декатлонски,  които са за тичане по пресечен терен. Евтини, та се не знае... Laughing Laughing Laughing Мога да кажа с ръка на сърцето, че са ми по-удобни и от планинските при катерене.  bowuu Тичала съм с тях и на изкуствена трева, безценни са. Heart Eyes Правила съм и МАХ 30 без никакви проблеми в колене, глезени и пр. Иначе съм заклет фен на Reebok и въздишам по едни пъмпове от доста време. Ще взема накрая да си ги купя, само да ми мине срамът колко чифта почти нови маратонки имам в шкафа. Joy

# 621
Аз снощи си мислех блажено каква хубава мускулна треска имам. Три часа по - късно стана ясно, че не е това, ами разкошна температура и гърло. Пълна програма! Днес грам нямам сили и ще почивам, абсурд да направя корема от Шон. ПолУженИто е сИриозно, щом даже не ми се яде Joy

# 622
  • София
При мен същото положение , гърло , болки в мускулите.Едва направих корема на Шон с малко модификации.Храната до сега е добре.

# 623

Кристи, виж какво казва Шон.

# 624
Звезди, аз не мога да седя, какво остана да се развихря по клин. Ще наваксам в събота, ако съм се оправила. Сега страдам мълчаливо и ближа рани в кревата, мрънкайки на всички, които ме чуват. Чувствам се като истински мъж Joy

# 625
Разбирам, това е просто шегичка.

# 626
Непо, то тогава беше принудително:blush:, ама по принцип много си обичам боса. Иначе дадох обувките временно на детето и така хубаво ги разработи, че сега са ми идеални :wink
Ако момичетата са с тоя вирус, дето го изкарах аз, абсолютно невъзможно е да се тренира.  Да оздравявате бързо!
Много готин Шон! Аз още не съм тренирала днес, тичах обаче около пет километра.

# 627
Ох, разбрах те, ама да се обясня Blush

# 628
Оздравявайте!

И аз често тренирам боса. Insanity го правих с маратонки обаче Wink

На мен пък ми се появиха мазоли на ръцете - вие ползвате ли ръкавици, когато вдигате големи тежести?

Моята мотивация за следене на храната - роклята - пристигна и ще бъде върната. Просто не виждам къде ще я нося ... ММ предложи на Bourbon Street, New Orleans ... Laughing Rolling Eyes Както и да е, ще трябва да търся нова мотивация Simple Smile

Днес станах по-късно и нямах време за ААА, реших да направя Cardio Flow, което по принцип не го правя, защото тичането ми е достатъчно. Ами какво да ви кажа - по-различна тренировка е и доста ме изпоти.  Почти на края съм на 2 фаза, 3-та ще бъде приключена преди пътуването до БГ, а преди морето мисля да направя 8 седмичния календар на Дупемания. 

# 629
Ох, и аз май ще връщам рокля заради объркана от антро поръчка. Все още се надявам да са писали US вместо UK размер, но едва ли.
За днес - Pha Training от Strong&Sweaty. Тези почивни дни съм в движение и ще довърша програмата другата седмица. След това мисля няколко дни да съм на волна програма с пудовки и Ева, за която ми е домъчняло. После почвам второ ниво на ICE.
П.п. Спринкълс, не. Реални проблеми имам само с тренировките с пудовки на Ског. Излизат ми мазоли на едната ръка, много е неприятно. Но аз правя въпросните тренировки веднъж на 2-3 месеца, така че ме мързи да търся ръкавици само за тях.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 00:10 от zvezdi4ka14

Общи условия

Активация на акаунт