Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?
Невероятно начало на трева, зелена, затоплена от слънцето поляна, което преминава в цветна гама. Нестандартен! Плени ме, но не беше много траен на кожата ми. Тъй като при мен трайността на парфюмите е много рядка, почти обмислям покупка.
!

И аз имам невероятна химия с повечето Герлени като изключвам старите.
Той е ванилов, и бензоинов, и гурме! И за мен е най-хубавият от цялата серия, като бих казала даже, че си е съвсем различен парфюм. Жестоко съчетание на ванилия с бензоин и тонка, но не, не се плашете, изобщо не лепне от сладост. Точно толкова е, колкото да бъде красив парфюм, защото в сладостта са добавили първо свежа и леко газирана круша и щипещи цитруси, а после чуден ликьор от червени плодове, щипка ароматизиран тютюн, прекрасна и сладка локумена роза, и с червения пипер са внесли точно необходимата доза пикантност, за да не обявите парфюма за "чалга" в парфюмерията
Харесва ми как се разгръща на пластове този парфюм. В началото плодова сладост и лека тръпчивост, на по-късен етап изпъква цветният му характер, греховно женствен и чувствен жасмин и хладен божур укротяват и допълват карамелените и леко солени оттенъци на бензоина, и сладостта на тонката и ванилията, а в базата е красота - всичко изброено, но улегнало, омекнало, останало най-хубавото, върху суха дървесина. Ако обожавате като мен The Odd Fellow Bouquet Atkinsons, който е пикантна ванилия с най-красивия тютюн, то този Трезор е неговата лайт и по-женствена и цветна версия. Убедена съм, че е носим по всяко време на годината, и ще се представя страхотно и в студ и в жега. Освен това смятам, че и по-смелите мъже ваниломани ще го оценят добре и ще го носят. Между другото, забелязах, че една от парфюмерките в създаването му е Honorine Blanc. Обожавам нейният стил в Black Leather by Honorine Blanc Mercedes-Benz и в този трезор отново усещам онази чувствена и дълбока елегантност и сдържана красота, каквито усещам и в Black Leather. Пръснат само веднъж за проба, отидох на среща, за която закъснявах, и със сядането още ми направиха комплимент и питаха с кой парфюм съм. После го напръсках още два пъти и в метрото две млади жени коментираха до мен, че мирише на много хубав парфюм. Ако очаквате нещо супер ново и новаторско, недейте, няма нищо такова. Обаче, ако искате да миришете вкусно, секси, да ви е драго сами да си усещате парфюма, и ако сте като мен в период, в който ви се носят по-сладички неща, не се колебайте, просто пробвайте. Аз едва се удържам да не го поръчам, и то след като съм видяла 20% намаление в нотино, но просто цяла седмица давах обещания, че повече Никога, ама Никога няма да си купя парфюм, или поне в близките три месеца
Голяма красота!