Парфюмни размисли и страсти - 216

• 149 852
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Чукарландия
Скрит текст:

Сънче, разкажи малко за любимеца ти Stash SJP ! Заинтригува ме! Praynig

От къде ги купуваш на приемливи цени, сподели, моля те! Hug
Говорили сме за него, но търсачката изобщо не работи добре. Дървесен, мек, кремест. Цитирам Аризона, друг голям фен:
"за мен, като цяло, е тих, прибран и медитативен аромат; не дразни, не досажда, абсолютен релакс ми е." И аз така го усещам. Имам 100-тица и веднага мога да те запозная, ако искаш Hug
Издирвам най-изгодните цени на неща, които ме интересуват в idealo.de , като има английски и още няколко варианта на този сайт. Специално Stash Unspoken го взех от superdrug.com Grinning

Благодаря, Сънче! bouquet

Точно, защото и при мен търсачката хич я няма, затова и те попитах. Ще го сложа в уиш-а си, да го тествам, ако ми попадне. Heart Eyes

Скрит текст:
Далече съм, скоро няма да можеш да ме запознаеш, но въпреки това, много благодаря! bouquet

# 196
  • София
Sysly, парфюмния ентусиазм е неконтролируем Laughing

Отвратително неконтролируем даже! Но от толкова контрол на всичко друго все някъде избива.
Тази сутрин отстрелях две арабски изпълнения на сляпо между двете кафета

# 197
Благодаря ви много за предложенията  Hug Разгледах пирамидите им във фрагрантика и се насочих към  Cologne Mugler, Moschino Funny и Le Jardin de Monsieur Li. Дали можете да ми ги опишете накратно как се държат при вас? Имам предвид трайност и преобладаващи ароматни нотки?

# 198
Трайност сериозна не очаквай. Peace

# 199
  • от един красив град
Благодаря за темата Денси Simple Smile  Flowers Hibiscus
Най-после успявам и аз да се включа. Напоследък нямам време да влизам във форума и имам доста да наваксвам и чета.
Не си падам особено по бомби. Преди време си бях поръчала Пойзън Гърл ЕДП, пръсках, пръсках и накарая го размених, същото се случи и с Ла Ви ЕДП, но скоро тествах последната версия и ми хареса, може и да си го купя след време, но за сега съм набелязала Мон Флорал.
Харесвам Блак Опиум ЕДП, може някога пак да си го подновя, но за сега ми се носят леки и свежи  парфюмчета. Запасих се с Парадисо Роберто Кавали ( много любим) също Идилията ЕДП на Герлен, а като се затопли още малко ще си взема задължително Кристал о верт на Шанел, може също и Шанс о фреш. Simple Smile

# 200
Paradisso и аз го имам😍, на мен също ми е много любим. Имам и Paradisso Assoluto, също страхотен, малко по- тежък е от класическия, но е 😍😍😍. Сега съм се зачудила за третия от серията- Paradisso Azzuro. Четох за него, звучи като да е много мой аромат😍 . Някой да има впечатления? 

# 201
  • София
Трайност сериозна не очаквай. Peace
+ 1 👍 Но това важи за всички свежи и цитрусови аромати, впрочем. Ако не е някоя «бомба» парфюмна, живеят на кожата до 3 часа макс, особено пък лятото при температури над + 25 С Peace

# 202
Аз купувам по много парфюми, за съжаление вече, понеже се усетих, че с готовност се отказвам от други неща, заради тях. Ето, вчера исках да си купя няколко пролетни блузки и накрая реших, че още е зима и смених идеята за блузки с парфюми. Добре, че залитах към 30-ки и по-достъпни този месец. Стигнах до там да планирам какви аромати ще си купя за месеци напред. Напълно съм откачила.
Дори се отказах от собственото си правило да нямам наведнъж повече от 50 собствени парфюма и общо парфюмите вкъщи да не са повече от 100 (с тези на децата и на половинката ми). Моите вече са 72 с вчерашна дата.

Направих същото, започнах да се отказвам от любими мои покупки заради парфюми! Например пред една прекрасна чанта избрах новия Intense на Шанел. И съм супер щастлива, че вместо нова чанта си имам тонка ли е, пачули ли е, цитруси - не зная какво е, но ми отвинти главата този парфюм! Какво ще правим?! За близките месеци не планирам да сменям чанти, обувки, защото имам списък с парфюми, които трябва да поръчам!

# 203
  • Бургас
Ами мания,аз сега нямам парфюмни желания и влагам в бяла козметика,което ми е много по-важно.Само аз явно не харесвам Intense на Шанел,дори не само не го харесвам,но ми е ужасно отблъскващ съжалявам,че го казвам. Crossing Arms

# 204
Не си само ти,аз уж го харесах много,но след,като го купих и поносих нещо ме отблъсква в него и май ще го засилвам.Мислех си,че са различни с първообраза,който още повече не понасям,удря ми на нещо изкуствено,пластмасово .

# 205
  • София
Живинка, и на мен ми омръзнаха ванилиите. Сега съм влюбена в Because it’s you Armani. Малина и цитрус , после роза и май-накрая ванилия. Малината е най-силна

# 206
  • Бургас
Не си само ти,аз уж го харесах много,но след,като го купих и поносих нещо ме отблъсква в него и май ще го засилвам.Мислех си,че са различни с първообраза,който още повече не понасям,удря ми на нещо изкуствено,пластмасово .
Най-добре го засили и не се мъчи с него.За мен цената му е прекалена и неоправдана,за тези пари има стойностни парфюми! Да,приличат си с класиката Мадмоазел,но този е още по-кофти,по-силен е.Пачулито се развива ужасно при мен,направо е отровен този парфюм,не го виждам даже в кучи студ да стои добре,а за идващите топли месеци е абсурд.Тези,които не го познават да не се влияят от суперлативите по негов адрес и никога не го купувайте без много тестове!

# 207
И при мен е ужасно траен,не можах да спя ,цяла нощ ме душеше .На сутринта си казах край , чудех се какво го превъзнасят ,а уж го бях пробвала преди покупката,но явно малко съм пръснала тогава.

# 208
Здравейте,парфюмни ценители!
Имам нужда от описание на Dior Addict 2014.Познавам бегло версията от 2002 и бих желала мнение от,, извора'', преди покупка на сляпо,заради невъзможност да го пробвам лично, а именно шлейф, трайност и т.н.

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 22:49 от chery_k

# 209
Най-добре го засили и не се мъчи с него.За мен цената му е прекалена и неоправдана,за тези пари има стойностни парфюми! Да,приличат си с класиката Мадмоазел,но този е още по-кофти,по-силен е.Пачулито се развива ужасно при мен,направо е отровен този парфюм,не го виждам даже в кучи студ да стои добре,а за идващите топли месеци е абсурд.Тези,които не го познават да не се влияят от суперлативите по негов адрес и никога не го купувайте без много тестове!

Точно в кучешките студове го тествах/при мен бяше към -12/ и се развива чудесно.  Peace За мен лично е много по-добър от първообраза.  Heart Eyes Препоръчвам с две ръце.  Heart Eyes Heart Eyes Тестът, разбира се, е задължителен, както за всеки аромат.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт