Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?

Или е Royal Amber или Royal Edition. Та, който и да е от двата - доста по-труден и определно предизвикателен ми се стори. Балсамов, смолист, горист, опушен, мистичен, леко мрачен и улегнал. Напълно ниш звучене извади. Мисля, че и той има потенциал и ще го разуча подробно и на кожа. Заслужава си/за мен/.
Парфюма е изключително свеж, лъчист, позитивен, модерен, ежедневен, зелен, женствен до безкрайност, а розата в него - млада, зелена, закачлива и лесна за носене/харесване.