Парфюмни размисли и страсти - 216

• 149 756
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Франция
Дами, не мога да се сдържа и да не се похваля какво намерих днес на неделния битак, сред боклуците на хората Heart Eyes

# 526
  • София
Майчице!  Heart Eyes Защо тук няма такива боклучарници?
Страхотни съкровища, честити да са ти!

# 527
Е ха, какви са красавци! Това направо си е джакпот, със здраве и голям кеф да си ги изпръскаш!

# 528
  • София
Аз днес разхождах розовия Арпеж. Добре звучеше на слънце.
Утре пак съм подготвила рози - Дива Роуз на Унгаро.

# 529
Дами, не мога да се сдържа и да не се похваля какво намерих днес на неделния битак, сред боклуците на хората Heart Eyes

Това минита ли са? Страхотни парфюми и страхотно попадение!

# 530
  • The Evergreen State
Аз не си падам по винтидж аромати но разбирам много добре радостта от това да намериш парфюмно съкровище, честито Йоан Владимир.

# 531
  • Франция
Това минита ли са? Страхотни парфюми и страхотно попадение!
Някои са минита, но има и чисти парфюми в малки разфасовки, а също и пълноразмерни.
Very Valentino е 50 мл, в перфектно състояние и с кутия. Много му се радвам, толкова ми е липсвал през годините Heart Eyes

Благодаря ви, момичета, че споделяте лудата ми радост Hug

# 532
  • Айтос/Бургас
Момичета,моля препоръчайте ми аромат с отчетливи нотки на грейпфрут,траен,ако може и шлейфов...

# 533
  • The Evergreen State
Ооо спомням си Very Valentino, белоцветен пудрен аромат и аз го обичах много, колко отдавна беше това Sad

Mon Paris Couture има грейпфрут  и малина, приятен аромат за лятото.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 11:03 от Athena

# 534
  • София

Страхотни находки, а за парфюма Chanel19 искрено ти завиждам. С удоволствие да си ги пръскаш. 

# 535
  • Айтос/Бургас
Ооо спомням си Very Valentino, белоцветен пудрен аромат и аз го обичах много, колко отдавна беше това Sad

Благодаря,но предпочитам изчистен грейпфрут,който ясно да се усеща...

# 536
  • София

Благодаря,но предпочитам изчистен грейпфрут,който ясно да се усеща...
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Pamplelune-57.html

ама чак пък траен... ок. 4 часа, да речем

# 537
  • Франция
Момичета,моля препоръчайте ми аромат с отчетливи нотки на грейпфрут,траен,ако може и шлейфов...
Бих препоръчала за проба Jour d`Hermes Absolu.

# 538
  • Бургас
Моето предложение-https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Vive-30796.html Супер силно се усеща грейпфрут на моята кожа и много жасмин,страхотен парфюм за идващите топли дни.Green Heart

# 539
Бих препоръчала за проба Jour d`Hermes Absolu.

+1. Heart

Общи условия

Активация на акаунт