Отговори
# 540
  • София
Благодаря момичета, Пуснах и един кръвен тест , защото много се притеснявам,заради БХ миналата година. Ще пиша акто има развитие,дано съм ви на късмет , дано всичко е наред, дано има само + тестове от тука на татък !

# 541
Честито Еуфоруя много се радвам че видяхме първата блага вест. Дано всичко е наред , и после да ни се похвалиш когато му чуеш сърчицето на малкото човече❤ Чак се разтреперях аз , успех и на всички нас , дано скоро и ние го видим 🙏😊

# 542
Еуфория16, честито! Пожелавам ти кръвния тест да потвърди радостната вест и лека и безпроблемна Б до финал! HugFlowers Four Leaf Clover

# 543
Еуфория не се притеснявай  , четох някъде ( след моята БХ ) , че след БХ много лесно се забременявало и плода се закрепял по здраво ,  и че лигавицата помнела . Всичко ще е наред не се натоварвай излишно .  Стискам ти палци и вярвам че всичко ще е супер !

# 544
Еуфория, честито и тук! 😘😍
Не, че нещо, но фейсбук страничката ни носи късмет!
Късмет и на останалите момичета тук!🙏🏻👍🏻

# 545
  • София
Да , наистина ФБ  страничката ни е на късмет , Браво на Кари ,че ни организира и мн с ерадвам , че толкова момичета се включиха Simple Smile

Нз далие нормално , но имам чувствоот, че всеки момент ще ми дойде , дамо само с чувството си остана , някъде четох че е нормално , ама знам ли

# 546
Еуфория , прекрасна чертичка ...Честито и лека бременност  Heart Eyes Дано това да е началото на бебеносна поредица Heart

# 547
Еуфория тихичко честито и до ревящ финал!

Не се притеснявай за чувството че ще ти дойде. Аз съм в 17 г.с. и още го имам това чувство.

За останалите ръся със безцветен все още, но много шаващ прашец и пожелавам успех и само положителни тестове. ❤❤

# 548
Голямо Честито на Еуфория! Безпроблемна бременност до финал! И не се притеснявяй, аз до 6-7 г. с. си имах пмс. Честито още веднъж!

# 549
Ехааа. Толкова хубаво да ми става, като първия непрочетен отговор е положителен тест! Хайде, честито на Еуфория и да повлече крак и да завалят едни тестчета с ++++.

# 550
Еуфория, честито! Желая ти да бъде до термин Flowers Hibiscus
Ама каква новина на Благовещение!  Хайде, дано Еуфория повлече крак Simple Smile
Колет, знам за какво говориш. И аз понякога се чувствам виновна за тези емоции. Кураж, момиче Yellow Heart

# 551
Момичета, скоро имаше въпрос за цветната снимка, аз правих миналата седмица и докторът каза,че не пречи на опитите в същия месец. Е да, ама днес бях на преглед при друга лекарка на 13 ден, и въпреки "хубавия фулкул" тя каза да пропуснем този месец. Просто исках да си се оплача тук, а и за информация на търсещите момичета.

# 552
Честито на Еуфория, стиснати палци всичко да е наред до края. Много се радвам! На всяка девойка тук с две чертички се радвам! Simple Smile Колко хубава новина след Благовещение Simple Smile
Аз цикля вече. Малко подрани Ц, надявам се да е заради кистата. Като мине Ц - преглед и ще видим какво ще правим. Нямам търпение да започна отново да се вълнувам и аз, вместо това безкрайно чакане без никакви действия заради това или онова...

# 553
Еуфория , честито ! ❤
Може ли и мен да ме добавите в групичката в ФБ?

# 554
  • София
Честито на Еуфория и от мен! Hug Всичко да е наред до термин!  Нека всички в темата ни сполети скоро!
Може ли и мен да добавите в групата във фейсбук? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт