"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Честно казано Елмаз намери това, което търсеше. Колко пъти Джахид я моли да се махне от тази къща и да заживеят сами?

Не съм съгласна, това е такова безобразие на Джахид, дори не попита Елмаз - за нейната версия, толкова сляпо повярва и толкова пъклен план измисли - нямам думи, как може толкова да не вярва и да не уважава Елмаз, отвратително. Ще му дойде ъкъла, ама .... много късно
Ами няма как да й вярва и да я уважава, като и тя толкова гадости е правила с него. Джахит е едно мекотело, но и Елмаз не е стока.

Еее, не така за Елмас! Тя отдавна се осъзна и промени. Личи си, че тази промяна при нея е истинска, а не просто поза. Така че сравнението е безкрайно неуместно, всеки в някой момент от живота си греши, важното е какво прави след това.
Искрено казано, на мен Елмас ми е най-симпатичния образ, защото е някак най-реална. Само ме е яд, че не се съгласи да се изнесат от къщата и да си живеят сами. Какво и на кого доказва, не мога да разбера...
ако се беше променила щеше да напусне тази къща, а не да продължава да ламти да е господарка, да се показва..
Гордостта и снобизма са едно, а злобата интриганството и пълната безсъвестност съвсем друго... Тя сега на никого не вреди. Иначе, че си има някакви недостатъци е ясно, всеки си ги има! Но е много променена и заслужава да й се признае.

# 181
  • в кукувиче гнездо
Честно казано Елмаз намери това, което търсеше. Колко пъти Джахид я моли да се махне от тази къща и да заживеят сами?

Не съм съгласна, това е такова безобразие на Джахид, дори не попита Елмаз - за нейната версия, толкова сляпо повярва и толкова пъклен план измисли - нямам думи, как може толкова да не вярва и да не уважава Елмаз, отвратително. Ще му дойде ъкъла, ама .... много късно
Ами няма как да й вярва и да я уважава, като и тя толкова гадости е правила с него. Джахит е едно мекотело, но и Елмаз не е стока.

Еее, не така за Елмас! Тя отдавна се осъзна и промени. Личи си, че тази промяна при нея е истинска, а не просто поза. Така че сравнението е безкрайно неуместно, всеки в някой момент от живота си греши, важното е какво прави след това.
Искрено казано, на мен Елмас ми е най-симпатичния образ, защото е някак най-реална. Само ме е яд, че не се съгласи да се изнесат от къщата и да си живеят сами. Какво и на кого доказва, не мога да разбера...
ако се беше променила щеше да напусне тази къща, а не да продължава да ламти да е господарка, да се показва..
Гордостта и снобизма са едно, а злобата интриганството и пълната безсъвестност съвсем друго... Тя сега на никого не вреди. Иначе, че си има някакви недостатъци е ясно, всеки си ги има! Но е много променена и заслужава да й се признае.
Все негативни качества, не виждам разликата.

# 182
Е как да не вреди? Тя чака развода на Джахид, все пак е навредила на брака му. А решението на Джахид да  остане с Назан, макар и отново подведен, означава, че чувствата му са към нея. Жал ми е за Елмаз заради решението му да й отнеме бебето, наистина е жестоко. Лъжата му за развода също е отвратителна.

# 183
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
От сторито на Толгахан 😊

# 184
Елмаз може и да е лъгала Джахид, но най- голямата лъжа в живота му му я поднесе жена му.Лъжа с години, лъжа с унижения и обвинения, лъжа която го е мачкала психически и го е карала да се чувства непълноценен.И сега какво? Прави огромна грешка вярвайки отново на Назан.
Елмаз може да е всякаква , но не заслужава това което тези двамата и кроят.

# 185
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Все негативни качества, не виждам разликата.
Ама наистина ли не виждаш разликата!
Гордостта и снобизма могат да навредят само на притежателя си, докато злобата, интриганството и пълната безсъвестност навреждат на всички други, но не и на притежателя им.

Освен това Джахид тръгна да се развежда с Назан заради годините, които го беше лъгала, че той е причината да нямат деца. Също така многократно в отдавнашните серии бе наблягано на това, че Джахид отдавна да е разведен с нея и да си е намерил друга жена, ако знаеше истинската причина да са без деца. Така че не заради Елмас Джахид се развежда.  Peace

П.П. Писали сме едновременно. Grinning
2 П.П. Laughing Мише, Толгахан в момента разглежда Понте Сант Анджело. Спокойно, който е там, може да си поговори с него и да се снима.
http://azmarra.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D … 1%80%D0%B8%D0%BC/

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 14:06 от profi_1

# 186
Здравейте, момичета!
Усмихнат, позитивен и спокоен ден!

# 187

"Израснах с  филмите  от старото поколение, затова отделях всеки от тях. Също така смятам, че новото поколение актьори е много успешно, имаме много достойни актьори и актриси. Турският филмопроизводствен сектор стана голям и мощен, ние сме разпознаваеми в много страни по света. И колкото повече кинематографичната индустрия расте, толкова по-голямо е  желанието да играя по-добре, да бъда по-добър като актьор."

"Актьорството не е хоби за мен, а страст. Играта за мен е нещо като да обичаш някого. Аз дори не знам как да обясня това."

"Чувството, което преживявам при снимките, е необяснимо, нещо като правене на любов. Имам голямо удоволствие. Това е като поклонение."
                                                                     Толгахан Сайъшман

# 188

Толгахан, Алмеда, Амине с майките си.

# 189
# 190
И от мен една снимка.

Simple Smile

# 191

Какво ще видим тази вечер

Скрит текст:

Приятно гледане!

# 192
Тая хубостница Фикрет нещо лошо ли е направила на Фатих, та толкова не ще да я види? Ама и Нур е царица да си устройва неприятности.

# 193
Задоволете любопитството ми моля.
Защо Фатих не иска сестра си.Направила ли му е нещо.А и другите я мразят.
И какво иска Фикрет, и тя ли ще залети по Ийт.Кажете тя  за какво ще се бори.
Нур пък ме подразни с това бъркане в чужди работи без позволение.

# 194
                                                                     Напротив. Точно това е начина да разбере какъв гол охлюв е и да приключи с него. Той заслужава само жена, като Назан.

Общи условия

Активация на акаунт