"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Еми, благодаря за инфото, не знаех, че Тоглахан има сестра, мислех, че има брат, Миши и на теб  bouquet
Надявам се да се задържи в Истанбул за по дълго време, че другият месец се готвя за преследване  Mr. Green. Иначе сестра му няма нищо общо с него, съвсем обикновено момиче.
    Май ще пиеш кафе на Босфора другия месец!!!  
                         Ние пък оттук ще ти помагаме с преследването ...

Хайде, Ийт Козан те чака!

# 271
  • On the sea
За кафето да, от три месеца го чакам, че и още 20 дена има, търпението ми е на изчерпване Satisfied
Дай Боже да се срещнем с господина! Тази шегичка на Алмеда не ми се понрави, някак безсмислена ми се струва, явно и е скучно, и е решила да се  позабавлява из социалните мрежи.
А къде ли е ходило нашето момиче може само да гадаем, че не знам тази снимка от кога е, но е много сладка Purple Heart

# 272
Добре, че Алмеда не се е направила така с бретон.. Изобщо не и ходи, според мен :/

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 22:35 от DebSs

# 273

Добре, че Алмеда не се е направила така с бретон.. Изобщо не и ходи, според мен :/
DebSs, аз пък не харесвам начина, по който Алмеда гради имидж на гърба на Толгахан. Може и да не съм права, но в снимките, които пуска задължително присъства и неговото име, било то като закачка или отговор от него. Това ми се струва много натрапчиво.
За кафето да, от три месеца го чакам, че и още 20 дена има, търпението ми е на изчерпване Satisfied
Дай Боже да се срещнем с господина! Тази шегичка на Алмеда не ми се понрави, някак безсмислена ми се струва, явно и е скучно, и е решила да се  позабавлява из социалните мрежи.
А къде ли е ходило нашето момиче може само да гадаем, че не знам тази снимка от кога е, но е много сладка Purple Heart
velvet, Миши писа, че Амине е заминала в Лондон. Навярно е отишла да види годеника си.

# 274
 Hug

https://www.gecce.com.tr/haber-amine-gulse-mesut-ozili-costurdu

Амине е там, нейния рептил / сори, на на такъв ми прилича/  играе/ раздава на макс пред любимата

bouquet

# 275

Hug

https://www.gecce.com.tr/haber-amine-gulse-mesut-ozili-costurdu

Амине е там, нейния рептил / сори, на на такъв ми прилича/  играе/ раздава на макс пред любимата
 bouquet
Slawena благодаря за информацията!  "рептил" - това ми хареса, пасва му идеално!

# 276

И аз не го харесвам, но все пак виждаме само външност, при това на снимки. А, като ги гледам на снимки, колкото съм ги виждала де, винаги оставам с усещането, че двамата заедно се чувстват много добре. Peace

# 277

DebSs, аз пък не харесвам начина, по който Алмеда гради имидж на гърба на Толгахан. Може и да не съм права, но в снимките, които пуска задължително присъства и неговото име, било то като закачка или отговор от него. Това ми се струва много натрапчиво.

Аз пък обратно на повечето тук, не мисля че тя гради имидж на негов гръб. Не качва често снимки с него, рядко го има и в сторито и, най-често е с приятелки или сама.

Колкото до това, което е отговорил за прическата й, аз го намерих за забавно. Не е велика шега, ама като за стори - бива. Joy

# 278
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Амине е в Лондон да - ето
https://instagram.com/p/Bgb2jdAh_oy/
Не ми харесва визуално той, но двамата явно много се обичат и са щастливи.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 02:46 от МарМиши

# 279
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Алмеда е достатъчно известна още преди да има връзка и да се омъжи за Толгахан. В този смисъл не го ползва за да трупа известност на негов гръб. Не пропуска да хареса обаче всеки негов пост в социалните мрежи, което ние, понеже сме добри  Wink, ще кажем, че го прави като благоверна съпруга.  Laughing Но иначе си знаем, че си е кифла. Wink

# 280
Добро утро!

Спокоен, приятен и разтоварващ ден!

# 281
  • On the sea
Добро утро и от мен!

С този рептил искрено се смях, направо му залепна Smile. И аз не го харесвам, но пък изглеждат щастливи заедно. Въпреки лошото време ви пожелавам усмихнат ден!

И отново в синьо

# 282
Хубав ден и от мен......с Нур, Ийт и Фатих Two Hearts

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 11:30 от Zvetanka21

# 283
За отмора и настроение
Еми, качвам обещаното клипче - от 26 серия, след развода, страхотната песен на Yara Bende (Sıla)

И поради липса на нови, отново позабравените стари интервюта
Колко се интересуваш от красотата си?
     Никога не съм си казвал: "О, колко съм красив!" или да се въртя с часове пред огледалото - не е за мен. Не го оценявам.

И какво оценяваш?
     Разбира се, колко добър е човекът.

Веднъж сте имали връзка с първата красавица на Турция, сега Алмеда, тя е и участник в конкурса за красота. Говориш ли, познавам красотата?
     Дори и да не казвам, това че съм с тях го доказва. Но те избраха мен.

Т.е. ти не бягаш след момичетата?
     Непрекъснато и безумно - не, преди връзката с Алмеда.

Значи тя те кара да бягаш?
     (Смее се) Полагах усилия.
Какъв тип сте? Ревнив?
     Всеки има чувство на ревност. Но ние можем да контролираме нашите чувства. Аз съм такъв човек, който сдържа ревността си.

Показали ли сте, че ревнувате?
     Не казвам, че трябва да се крием. Трябва да знаете точното място и мярката ...

Какво правиш, когато успееш да отделиш време?
     Последният път, когато бях в Лос Анджелис прекарах много време на плажа, четях книги, защото тук нямам време да чета.
Веднъж казахте, че жените искат да видят до себе си силен мъж ...
     Да, но е важно да разберем това. За някои, силата е свързана с материални блага, за други с духовност.

Добре. Каква жена иска мъжът?
     Тази, която го прави любим. Която ще му даде спокойствие. Жената, която непрекъснато мърмори, е най-големият враг на мъжа.

Ще отидете в чужбина?
     Да, вече живея в Лос Анджелис. Почти се преместих там.

# 284
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Zvetanka21  Hug, чудно клипче  Heart Eyes, благодаря   bouquet
Еми  Hug, не знам откъде ги изкопаваш интервютата, но много ми харесват  Heart Eyes, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт