"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 480

Еми, не мога да се сдържа и да не отговоря на този манекен с друг, не по-малко атрактивен и костюмиран, за да съм сигурна, че всички сте припаднали от толкова красота
Нади, ей така - за по-лесно. Да им се наслаждаваме едновременно.

Нещо погледът ми все към Толга бяга. Сорииии!

# 481
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Аз съм фен, но не съм гледала Твоят мой живот
Гледах - Перла, Листопад, Огледален свят, Забраненият плод, Менекше и Халил, Кузей Гюней

# 482
Здравейте !

Миши  Твоят мой живот го повтарят през уикенда по бтв лейди .  Перла  ми е от любимите  Heart Eyes

# 483

Ще има интервю утре с него
Миши, това е хубава новина! Ще има нови снимки!

Профи, дано и ти да намериш време и да ни преведеш нещичко от интервюто!

# 484
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Сега я е побликувала Амине и Шафак я е харесала

# 485
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Не е успял да отиде, но и е пратил цветя

# 486
https://youtu.be/0-D2Xs_bw5g  Пфууу, язък че знам английски.... Rage Rage На 8мин говори нещо за Балканките, но не мога да му разбера по устните. 😂

# 487

Подготвяйки новата тема ми се наложи да изгледам за пореден път финалния епизод. И за пореден път се вълнувах така, сякаш за първи път гледам сериала.
     Ийт и Нур Козан - подложени на много изпитания, принудени бавно да преодоляват и изглаждат всички възникнали проблеми и недоразумения, преминали през ада, но и усетили сладостта на рая. Животът сякаш си играеше с тях, околните ги ненавиждаха, но в същото време всички им завиждаха – за несъкрушимата вяра, за безкрайното доверие, за искреността и чистите взаимоотношения, за силната им любов и привързаност.
     Нито Нур, нито Ийт робуваха на чуждото мнение. Винаги е било така. Нур никога не се е съмнявала в любовта на Ийт. Ийт винаги е обичал само и единствено Нур. Двамата упорито се бореха – с всички и със самите себе си.         
     Това е любов! – да вярваш, да отстояваш позиция, да грешиш и да прощаваш грешките на другия. Взаимният компромис – без него няма обич, няма доверие. Да се изправиш срещу всички, да надмогнеш  всичко. Да падаш, но да усещаш здравата ръка на любимия. Да ставаш благодарение на тази ръка!
     Да се жертваш, без да се замисляш, да се раздаваш, без да очакваш нищо в замяна, да усещаш със сърцето си, да разбираш без думи, да прощаваш по същия начин.  Да се разкъсваш от противоречия, да надмогнеш егото си, да се примириш, да отстъпиш, когато е нужно, но да не се предаваш. Да вървиш напред и да вярваш, да мечтаеш и да се бориш за мечтите си. Това е любов! Истинска любов  – устояла на бурите, надвила фалша и лицемерието на заобикалящите, преминала през всички изпитания и оцеляла.
Красива любов! Силна любов! Вечна любов!

# 488

И още любов ...

# 489
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еми, надявам се рускините да преведат каквото излезе утре. На мен не ми е във възможностите да се справя с цяло интервю.

Твоят мой живот не можа да ме задържи пред екрана. Започнах го, но не ми беше таман и го зарязах. Гледала съм изцяло само Огледален свят, последните епизоди на Забраненият плод и Една любовна история, известна част от средата на Кузей Гюней и от средата на Част от мен. Не са ми били чак толкова интересни, че да ме приковат пред екрана и да ме карат да търся и гледам всички епизоди. Просто са ми вървяли за фон на вечерята, когато не съм била навън. Сега и завинаги е вторият, след Огледален свят, който ми грабва вниманието.

Не мога да се сдържа да не пусна да видите Алмеда преди да я пипнат тук-там по лицето. При това тук е гримирана. Виждала съм я в този период и без грим ... ами нищо общо със сегашната физиономия.
https://www.youtube.com/watch?v=NSJvgtfEEUk

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 02:53 от profi_1

# 490
Еми, надявам се рускините да преведат каквото излезе утре. На мен не ми е във възможностите да се справя с цяло интервю.

Твоят мой живот не можа да ме задържи пред екрана. Започнах го, но не ми беше таман и го зарязах. Гледала съм изцяло само Огледален свят, последните епизоди на Забраненият плод и Една любовна история, известна част от средата на Кузей Гюней и от средата на Част от мен. Не са ми били чак толкова интересни, че да ме приковат пред екрана и да ме карат да търся и гледам всички епизоди. Просто са ми вървяли за фон на вечерята, когато не съм била навън. Сега и завинаги е вторият, след Огледален свят, който ми грабва вниманието.

Не мога да се сдържа да не пусна да видите Алмеда преди да я пипнат тук-там по лицето. При това тук е гримирана. Виждала съм я в този период и без грим ... ами нищо общо със сегашната физиономия.
https://www.youtube.com/watch?v=NSJvgtfEEUk

Ако трябва да бъда честна я намирам за красива само на снимките в инстаграма! 😂 По интервюта, докато се движи, въобще не ми харесва. И прави странни физиономии. Хубава светлина и хубави ъгли, това е красотата й, ама то това е тенденция в днешно време, аз също допринасям. 😂😂😂

(Ох, надявам се да не звуча много злобно, всъщност съм от малцинството от фенките на Толгахан, които нямат нищо против Алмеда)

# 491
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз нямам нищо против Алмеда, но недоумявам защо чак такива интервенции си е направила.
Все едно е друг човек. Къде е едното, къде другото и къде третото!
Скрит текст:

# 492
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да и според мен има корекции на носа и устните, поне - на снимките в инстаграм е красива, но като е по интервюта няма как личат мимики, жестове и тогава е лигава и се вижда прилика с мимиките от видето от Профи, но там все едно друг човек - пак е слаба, но е по естествена. Явно иска да е идеална за Толгахан, знам ли 😊, ма новите снимки ми харесва, но маниерите и не - ама 😊

# 493
Защо мъжете харесват лигавите и префърцунените? Алмеда с тези мимики и кривене изглежда несериозно, а все пак не е малка, а е и омъжена.Но заради красотата явно всичко й е простено. Но и това е до време, когато влюбването попремине, мъжът като прогледне (ако прогледне), тогава?

# 494
Здравейте, момичета!
Усмихнат, ведър и спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт